sorsan hepsı musluman vallaArabayı satin aldıktan sonra 5000 bilemedin 10000 km kullanıyor çakal sonra sıfır arabanın liste fiyatından daha yüksek fiyatına satmaya çalışıyor kaptan.. böyle bir adilik şeref yoksunluğu olmaz yahu..
sorsan hepsı musluman vallaArabayı satin aldıktan sonra 5000 bilemedin 10000 km kullanıyor çakal sonra sıfır arabanın liste fiyatından daha yüksek fiyatına satmaya çalışıyor kaptan.. böyle bir adilik şeref yoksunluğu olmaz yahu..
sorsan hepsı musluman valla
gençlik maceralarından bahset bize orhanbabaseverim
bu fakirmiş baksana jantlar minnak kalmış adkhasjdh
Civic konusundan sıkılan bir benmiyim bence olay net hata onda
HATA Honda
@Koraykaya steerr e yazan senmiydin haci
Yaşlandık mı olm sanki hala genciz hegençlik maceralarından bahset bize orhanbaba
Tesla Avrupa/Ortadoğu yetkilisinden aldığım bilgiye göre Türkiye'den yaklaşık 350 rezervasyon var Aracım yaklaşık 11 ay sonra geldiği zaman muhtemel Youtuber akımına kapılıp bol bol menzil testi yapmayı düşünüyorum.Model 3 ile duz yolda 90 km hiz ile 500 km menzile ulaşmislar.
35000 dolar verip alirmiydiniz..
Tesla Avrupa/Ortadoğu yetkilisinden aldığım bilgiye göre Türkiye'den yaklaşık 350 rezervasyon var Aracım yaklaşık 11 ay sonra geldiği zaman bol bol menzil testi yapmayı düşünüyorum.
buradan teşhis koymak çok zor abim ve BMWler hakkında problemlere çok hakim değilim ama çok soğuk havalarda normal durumTesekkurler, fakat esas emin olamadigimiz sey sabahlari motorun ilk kontakta sarsintili calismasinin buji ile alakasi olup olmadigi?
@mcanerg in arabasi 320i ed
Benzin almissin anlasilan da neden 111 tl lik onu anlamadim, totem mi yaptinİki resim arasindaki 111 tllik farki kim bulcak..
Ekli dosyayı görüntüle 11487 Ekli dosyayı görüntüle 11488
Olmaz mi hocam, telefonumda bir suru cold start videosu var, ara ara trans a geciyorum@saracer garajda yatan forduna aşk dolu gözlerle bakakalıp daldığın oluyor mu
Benzin almissin anlasilan da neden 111 tl lik onu anlamadim, totem mi yaptin