Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walla seni tanidigim kadiyla tam tarzin, kayin valideye gonder sen bunu :D
9549721108530.jpg

Bugün arabaya dpf temizliği yaptırdık sanayide. Vag.com kablosuyla bağlanıp rejenerasyon(adı buydu sanırım) modu açıldı. Araba kendini 1600 devire sabitledi, ekranda dpf lambası yandı ve 15-20dk kadar öyle çalıştı ve 29gram olan partikül 8grama düştü. Arabanın çekişi, gaz tepkisi ciddi anlamda yerine geldi ferahladı. Kilometremiz de 67bini geçti hadi bakalım hızla 75bin bakımına yaklaşıyoruz :D

Son düzenleme:
QVVg83.jpg
nautica cortladi benim mecbur saat arayisindayim . İcten buhar yapti yaptirdim sonra gene nuksetti.mecbur saat alacamda attigim tabiki hayal ama cok guzel namissiz

Yıllardır casio g shock kullanıyorum :) Çok memnunum.Yanlız senin nautica güzeldi ya kötü olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yıllardır casio g shock kullanıyorum :) Çok memnunum.Yanlız senin nautica güzeldi ya kötü olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cekmecede 14 senelik seiko saatimde var ama artik benim icin oneme bindi ozel bir hediye idi ona kiyamam artik emekli kendisi.

Nautica yi zamaninda italyadan anneme almistim. Cok memnun kalmisti cok uzun zaman hicbirsey de olmadi. Sonra nautica bu denizci serisini yeniden uretti hemen aldim fos cikti uzdu.
Saat fiyatlarida muazzam artmis gene kendime gereksiz bir ugras buldum alincaya kadar.

Bugün arabaya dpf temizliği yaptırdık sanayide. Vag.com kablosuyla bağlanıp rejenerasyon(adı buydu sanırım) modu açıldı. Araba kendini 1600 devire sabitledi, ekranda dpf lambası yandı ve 15-20dk kadar öyle çalıştı ve 29gram olan partikül 8grama düştü. Arabanın çekişi, gaz tepkisi ciddi anlamda yerine geldi ferahladı. Kilometremiz de 67bini geçti hadi bakalım hızla 75bin bakımına yaklaşıyoruz :D
Adaptasyondur o rejenerasyon olsa duramaz 1600devirde

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim d.k. saatte servise gitti geldi buhar yapmaya basladi , saganak yağmurda falan su aliyor .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...