İlginç.
Ama turk oldugu icin degilde insan oldugu icin sevindim...
Ama turk oldugu icin degilde insan oldugu icin sevindim...
Aslinda Superchager istasyonlar ucretsizdi, onceleri ama simdi sen deyince baktim, artik parali yapmislar. Aslina bakarsan ucretsiz olmasi cok ta mantikli degil zatenTesla supercharger tum dunyada ayni fiyattan ceyrani satiyor diye biliyorum..
Bu arada benim araba ikinci...
Walla seni tanidigim kadiyla tam tarzin, kayin valideye gonder sen bunu
Walla seni tanidigim kadiyla tam tarzin, kayin valideye gonder sen bunu
Alışırsınız abi Benden sonra gelecek kişinin çok daha iyi olacağına eminim.sen gıdınce napcaz bız
Bak bunu ben de begendim dogum gunum gecti ama dogum ayim henuz bitmediabi inanilmaz ayrintili bir saat aslinda boyle bir ornek gormemistim eminonunde 2 ye kadar cektim dolar 2 ye inerse alacam insallah isteyemem ben ya hic olmadi dogum gunume artik kim var kim yok toplanirsa anca
Bak bunu ben de begendim dogum gunum gecti ama dogum ayim henuz bitmedi
nautica cortladi benim mecbur saat arayisindayim . İcten buhar yapti yaptirdim sonra gene nuksetti.mecbur saat alacamda attigim tabiki hayal ama cok guzel namissiz
Cekmecede 14 senelik seiko saatimde var ama artik benim icin oneme bindi ozel bir hediye idi ona kiyamam artik emekli kendisi.Yıllardır casio g shock kullanıyorum Çok memnunum.Yanlız senin nautica güzeldi ya kötü olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2011 de amerikadan hediye gelen nauticam vardı, gecen sene bikaç gun takmadım evde bıraktım kayboldunautica cortladi benim mecbur saat arayisindayim . İcten buhar yapti yaptirdim sonra gene nuksetti.mecbur saat alacamda attigim tabiki hayal ama cok guzel namissiz
Adaptasyondur o rejenerasyon olsa duramaz 1600devirdeBugün arabaya dpf temizliği yaptırdık sanayide. Vag.com kablosuyla bağlanıp rejenerasyon(adı buydu sanırım) modu açıldı. Araba kendini 1600 devire sabitledi, ekranda dpf lambası yandı ve 15-20dk kadar öyle çalıştı ve 29gram olan partikül 8grama düştü. Arabanın çekişi, gaz tepkisi ciddi anlamda yerine geldi ferahladı. Kilometremiz de 67bini geçti hadi bakalım hızla 75bin bakımına yaklaşıyoruz
Valla kendilerinden inanilmaz sogudum. Temizlettim saati gene yapinca tamamen hayal kirikligi oldu. Gene seiko ya donus yapcam herhalde 600 liraya var canavar gibi2011 de amerikadan hediye gelen nauticam vardı, gecen sene bikaç gun takmadım evde bıraktım kayboldu
Aslinda Superchager istasyonlar ucretsizdi, onceleri ama simdi sen deyince baktim, artik parali yapmislar. Aslina bakarsan ucretsiz olmasi cok ta mantikli degil zaten
Altın kaplamaEkli dosyayı görüntüle 11496Nasıl bir özel versiyon lan bu? Normal forza 7 200-250lira 500ne?
Biyoloji felan diyosunAdaptasyondur o rejenerasyon olsa duramaz 1600devirde
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oh bi rahatladım. S siparisimi iptal etmeyim o zamanModel 3 icin ucretli. S ve X ucretsiz.
Gerçekten öylemi hiç bilmiyom xbox şeyleriniAltın kaplama