Tabi ki premium müşteriler için böyle tasarlamislarGerçekten öylemi hiç bilmiyom xbox şeylerini
Tabi ki premium müşteriler için böyle tasarlamislarGerçekten öylemi hiç bilmiyom xbox şeylerini
Hahahah çok şükür keyfim yerinde 500 lira bir oyuna vermek bana herturlu özel müşteriler için yapılmış gibi gelir kaptanAksam bereketli geldi galiba
@Cussler yemeee
Bugune kadar verdigim en buyuk para 150 lira gta 5 valla canim gitti alirkenHahahah çok şükür keyfim yerinde 500 lira bir oyuna vermek bana herturlu özel müşteriler için yapılmış gibi gelir kaptan
Kaç 150 lira bana bir sorsan bugüne kadar birde oyunları ya Eminönü yada bakirkoyden alıyoruz sozdeBugune kadar verdigim en buyuk para 150 lira gta 5 valla canim gitti alirken
Baska istedigin varmi canimMx5te kabulüm cx5te olur
Sağol kaptan harbiden yiyodum öyle oyun mu olurAksam bereketli geldi galiba
@Cussler yemeee
1.5depo fuller 1200-1300km yol yaparız abi o oyunun parasıyla benim simdiye kadar aldığım en pahalı oyun 120 liraydı ki bayağı içime oturmuştuHahahah çok şükür keyfim yerinde kaptan 500 lira bir oyuna vermek bana herturlu özel müşteriler için yapılmış gibi gelir kaptan
Vallahi indirimde olan oyunları en son alıyoruz psn uzerinden onun haricinde uzun zamandır bakirkoyden veya eminonunde oyun almadım ama iyi paralar gitti oyunlara PS3 den beriSağol kaptan harbiden yiyodum öyle oyun mu olur
1.5depo fuller 1200-1300km yol yaparız abi o oyunun parasıyla benim simdiye kadar aldığım en pahalı oyun 120 liraydı ki bayağı içime oturmuştu
Ps3 um hic olmadi be abi @alfhonso sende ps4 mu vardiVallahi indirimde olan oyunları en son alıyoruz psn uzerinden onun haricinde uzun zamandır bakirkoyden veya eminonunde oyun almadım ama iyi paralar gitti oyunlara PS3 den beri
GTA 5 en son canını çıkarmıştı PS3 un çok zorluyordu onun haricinde sıkıntı çıkarmadı hatta bizim gibi çok iyii bakan bir baba ve ogluna satmistik PS3 u ama şuan kullandığım PS4 iyi şuanlikPs3 um hic olmadi be abi @alfhonso sende ps4 mu vardi
Ooo 4 temi var abi sendeGTA 5 en son canını çıkarmıştı PS3 un çok zorluyordu onun haricinde sıkıntı çıkarmadı ama PS4 iyi şuanlik
Var da fazla oynayamiyorum bu aralarOoo 4 temi var abi sende
Yok cidden adaptasyon olmali o mod . Gaz kelebeği ile alakali bir adaptasyon mevzusu var .Biyoloji felan diyosun
Valla kelime anlamlarına bakınca rejenerasyon=yenilenme . Yapılan işleme bu isim daha uygun geldi hani dpf kendini yeniliyor vs.Yok cidden adaptasyon olmali o mod . Gaz kelebeği ile alakali bir adaptasyon mevzusu var .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de 3 var 2 senedir hiç oyun almadım makina da canını teslim etmeye başladı zaten zor okuyo cdleriVallahi indirimde olan oyunları en son alıyoruz psn uzerinden onun haricinde uzun zamandır bakirkoyden veya eminonunde oyun almadım ama iyi paralar gitti oyunlara PS3 den beri
Yaptırıp satardım ben olsamBende de 3 var 2 senedir hiç oyun almadım makina da canını teslim etmeye başladı zaten zor okuyo cdleri
Yaptirsam tekrar oynarım çok hatırası var bendeYaptırıp satardım ben olsam
Vardı atlantis elektronik sirkecide ama yaklaşık 5 yıl oluyor abimiz battı ne yazık ki onun haricinde kimseye güvenemem kolay kolayYaptirsam tekrar oynarım çok hatırası var bende
Yaptırmak için guvenebilecegim bi yer bilmiyorum, sizin bildiğiniz varmi tamir için?