Bilgisayar tertemiz olmuş toplayanın aklına sağlık.
Emin oto var yıkamaci. Onun arkasiDidimin neresi burası hacı hiç yabancı gelmedi
annemın lenovo dagıldı gecenlerde dusurdum demıyor ama koseden patlatmıs gıbı ozellıkle laptopun tepesınden tutup goturdugu ıcın ılk menteseler gıdıyor sonrada bır yerlere carpıp mahfedıyor. 1000 lıraya almıstım freedos sımdı satamam kımse almaz evde koseye kaldırdım.gıttım laptop almaya anam nolmus fıyatlara gecen sene 1400 e hatuna hedıye almıstım acer i5 ıslemcılı sımdı 1400 e atom falan var bende gıttım tablet aldım ucuza dedım kıramaz annem dıye rahat ettım. sen en mantıklısını yapmıssın uzun omurlude olmustur hacı.olm ağustosta almışım lan, bu fiyatlar şimdi uçmuştur + bi de
https://www.hepsiburada.com/philips...mi-full-hd-oyuncu-led-monitor-p-HBV0000063TN9
bundan almıştım, +hdmi kablosu ile birlikte 497'ye almışım
Emin oto var yıkamaci. Onun arkasi
Altinkum mavisehir arası işte Didim merkezla altınkum akbük mavişehir ne taraf yani emin oto nere bilmiyom, 3 4 senedir gitmedim didime
Biliyorum 6dan az yakiyo da yine de çok yanioyle dıyoruzda cogunu uzun yolda yaptıysa dızel gıbı yakar bunlar
annemın lenovo dagıldı gecenlerde dusurdum demıyor ama koseden patlatmıs gıbı ozellıkle laptopun tepesınden tutup goturdugu ıcın ılk menteseler gıdıyor sonrada bır yerlere carpıp mahfedıyor. 1000 lıraya almıstım freedos sımdı satamam kımse almaz evde koseye kaldırdım.gıttım laptop almaya anam nolmus fıyatlara 1400 e hatuna hedıye almıstım acer i5 ıslemcılı sımdı 1400 e atom falan var bende gıttım tablet aldım ucuza dedım kıramaz annem dıye rahat ettım. sen en mantıklısını yapmıssın uzun omurlude olmustur hacı.
Altinkum mavisehir arası işte Didim merkez
yanı kap aldım cam bulamadım ama.Kıramaz kısmında çok emin olma hacı
Şu an sana atarken mevcut fiyatlara baktım da ciddi zamlanmış, ben 8 gb ram almıştım o zaman daha fazla paraya çıkmak istemedim, sonra takviye yaparım demiştim. şimdi 8 gb corsair olmuş 480 tl
https://www.hepsiburada.com/corsair...dr4-ram-bc-cmk8gx4m1a2400c16r-pm-HB000000AIZQ
yanı kap aldım cam bulamadım ama.
fıyatlar cok kotu artmıs yazık gunah ya. dıyorum ya sana resmen i5 fıyatına artık atom var cıdden bu ulkede ısyan cıkmaması cok ılgınc
Yanında gercekten taşıman gereken iyi bi sisteme ihtiyaç yoksa laptop işi cok saçmaHiç sorma, ben 3200e şu kasayı toplarken bu özellikte 4bin liranın altına laptop yoktu. şimdi 5 oldu heralde
ben mecburum ya gemıde laptop kullanmak zorundayım mecbur. ram harıc resımdekınden daha kotu sısteme 3800 verdıydımYanında gercekten taşıman gereken iyi bi sisteme ihtiyaç yoksa laptop işi cok saçma
Pc iyiymiş güle güle kullanın
Abi işte senin mecbur ihtiyaç. Yapacak bisey yokben mecburum ya gemıde laptop kullanmak zorundayım mecbur. ram harıc resımdekınden daha kotu sısteme 3800 verdıydım
valla 2 tb fılm ve dızı stok da tamam artık hazırımAbi işte senin mecbur ihtiyaç. Yapacak bisey yok
bosmuydu ıkea abı yada buyakaKeyfe keder yalniz ikea yapim dedim. Yolda feci tuvaletim geldi. Otobanda sultanbeyliden ciktim. Bir avmde helaya zor yetiştim..