Yani baya oldu stalk yapalida profilini kapatmazsan bi bakarim genebi kadeh rakı koy bence![]()
şakası bi yana beni stolkluyorsan görmüşsündür, benim saçlar da baya kıvırcık ve uzundu![]()
![]()
Eskiden yani..
Gomeyim mi seni ? Gobekte bagimsizligini ilan etmis...
Yani baya oldu stalk yapalida profilini kapatmazsan bi bakarim genebi kadeh rakı koy bence![]()
şakası bi yana beni stolkluyorsan görmüşsündür, benim saçlar da baya kıvırcık ve uzundu![]()
![]()
Eskiden yani..
Her tarzdan dinliyorum hemen hemen.. Ama çok azı gerçekten içime dokunur. İşte o zaman harbiden diyorum yaş kemale doğru gidiyor diyeYas kemale erdi tabi napcen
Vay vay vay tabi yaO gün benim kız gelecek. Gidebilir miyim bilmiyorum ama durumları ayarlarsam giderim belki kızla. İncesaz candır![]()
O gün benim kız gelecek. Gidebilir miyim bilmiyorum ama durumları ayarlarsam giderim belki kızla. İncesaz candır![]()
Yani baya oldu stalk yapalida profilini kapatmazsan bi bakarim gene
Gomeyim mi seni ? Gobekte bagimsizligini ilan etmis...
Babamo değil de @stan reis mito için izmirde kime gidiyorsun ?
Kaldi 17 diyorsunGitmeyi düşünürsen haberim olsun muhakkak
onun kontrolü benim elimde oğlum, yiyip içtiğim için öyle o bağımsızlık hikaye
3 kilo verdim hem...
Babam
Ama işin tuhafı, babam benim dışımda başka bi alfayı kabul etmiyor.
Zaten çok müşteri var, onlara zor yetişiyorum diyor. O sebeple daha dün birbarkadaşın giulietta'sını kabul etmedi yay değişikliği için.
Maalesef ustamız tok satıcı![]()
Güya evleneceğiz ama en son 6 ay önce gördüm kaptan.. Vay vay'lık halimiz kalmadıVay vay vay tabi ya
Planlamayı yapabilirsem kesinlikle haber ederim müdürGitmeyi düşünürsen haberim olsun muhakkak![]()
el elden ustundur vazgecme bu sevdadanGüya evleneceğiz ama en son 6 ay önce gördüm kaptan.. Vay vay'lık halimiz kalmadı![]()
Bizde vazgeçmek yoktur zaten. Terk edilirim ama terk etmem büyük bir yanlış yapılmadığı süreceel elden ustundur vazgecme bu sevdadan![]()
Adam ask hayatinda da hep nizami masallah yaBizde vazgeçmek yoktur zaten. Terk edilirim ama terk etmem büyük bir yanlış yapılmadığı sürece![]()
Bizim arkadaşlar daha çok alfa rosso ya gidiyorlar ama işçiliği nasıldır, bir fikrim yok.He o zaman tamam![]()
metin varol var alfamir, burdan izmire arabasını götüren var epey iyi diyorlar da ondan bi sorayım dedim![]()
Adam ask hayatinda da hep nizami masallah yabir insan hep mi sakin hep mi boyle mantikli olur ilginc
Bizim arkadaşlar daha çok alfa rosso ya gidiyorlar ama işçiliği nasıldır, bir fikrim yok.
Çok aldatılıp kullanılınca artık bir yerden sonra sakinleşiyorsun kaptan. Sonraki ilişikiler de sakin gidiyor hep. İnsanın alışmadığı bir şey var mı şu hayattaAdam ask hayatinda da hep nizami masallah yabir insan hep mi sakin hep mi boyle mantikli olur ilginc
Gidip geleyim de evde dinleyeceğim müdür muhakkak. Zaten bir gözüm bu grubu takipte olur
Giu larımız çok ya.bilemedim onu, da izmirde çok güzel guilettalar var en kırmızısından, ilgimi çekiyor![]()