Giu larımız çok ya.
Bi ara küçük bi roll gecesi bile yapmıştık onlarla.
kırmızı 1,4 170likten bi adet reca ediciğim
Giu larımız çok ya.
Bi ara küçük bi roll gecesi bile yapmıştık onlarla.
Gidip geleyim de evde dinleyeceğim müdür muhakkak. Zaten bir gözüm bu grubu takipte olur
Çok aldatılıp kullanılınca artık bir yerden sonra sakinleşiyorsun kaptan. Sonraki ilişikiler de sakin gidiyor hep. İnsanın alışmadığı bir şey var mı şu hayatta
Derin mevzular müdür. Boğulmadan çıkanı görmedimTamamdır hacı
piiiiiiii
Derin mevzular müdür. Boğulmadan çıkanı görmedim
Arkadaslad su model bir laptopu hibe ediyorum. Durumu oldukca kotu para edecegini dusunmuyorum. Hard diski falan kendime aldimda pil mil isteyen olursa solesin
ya ne kadar etcek allah askına arkadasımda bu tur seylerden cıkan harddısklerı tasınabılır hale getıren bısı varmıs ıstedı ona verdım . gerı kalan durumu cok cok kotu. dusundum dedım yazıcıoglunda 200 lıra edermı dedım zor ver gıtsın yaptımolm zaten harddiski para ederdi onun
ya ne kadar etcek allah askına arkadasımda bu tur seylerden cıkan harddısklerı tasınabılır hale getıren bısı varmıs ıstedı ona verdım . gerı kalan durumu cok cok kotu. dusundum dedım yazıcıoglunda 200 lıra edermı dedım zor ver gıtsın yaptım
Deri için önerebileceğim ürün yok desem yeridir. Hiç deri koltuklu arabam olmadı [emoji24] Seramik kaplamayı kendin yaparsın ama hem uygulanacak bölgenin zeminin iyi hazırlanmalı hem de gerçekten maharet isteyen bir elin olmalı.
where are you yav ?
Valla çok yoğun şekilde çalışıyorum o yüzden ne buraya ne de başka yere düzgün zaman ayıramadım bi zamandır [emoji23]
onu bunu bilmem adam 1 ay önce sormuş şimdi cevap yazmışın adam deri koltuklu arabasını sattı belki de
Allah yardimcin olsun hocam zor islerben boğuldum, daha çıkamadım. 7 sene oldu bu ay
Dur hocam dur daha Cenk Tosun'un acısı taze bizde. :'(Fernando - Ndiaye - Belhanda üçlüsünden Tolga - Donk - Selçuk üçlüsüne kadar düşmeyi aklım hayalim almıyor. Bu çapsız üçlünün orta sahayı oluşturduğu son sivas maçındaki futbol ortada. Keza bugün ki halimiz de ortada. Millet cayır cuyur topçu alıyor, biz bırak almayı satıyoruz. Sattığımızın yerine de koyamıyoruz.
Abi ekranı çalışıyor mu ? raspberry pi 3 de kullanmak için ekran arıyorduk bilmiyorum gerçi uyar mı.Arkadaslad su model bir laptopu hibe ediyorum. Durumu oldukca kotu para edecegini dusunmuyorum. Hard diski falan kendime aldimda pil mil isteyen olursa solesin
Sanmiyorum calistigini cokmus galiba zaten anca pil mil isteAbi ekranı çalışıyor mu ? raspberry pi 3 de kullanmak için ekran arıyorduk bilmiyorum gerçi uyar mı.