Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler
Bu 208de çok güzelmiş. Nerdeyse benim arabmla aynı performansta. Ama galiba bu biraz daha yavaş.
Bu adamda çok eğlenmiş sürerken. Adamın test güzergahı güzelmiş. Test şekli ve kamerayı bağlama şeklide 10 numara

Arkadaslad su model bir laptopu hibe ediyorum. Durumu oldukca kotu para edecegini dusunmuyorum. Hard diski falan kendime aldimda pil mil isteyen olursa solesin
VrrQlR.jpg

ya ne kadar etcek allah askına arkadasımda bu tur seylerden cıkan harddısklerı tasınabılır hale getıren bısı varmıs ıstedı ona verdım . gerı kalan durumu cok cok kotu. dusundum dedım yazıcıoglunda 200 lıra edermı dedım zor ver gıtsın yaptım

benim eski sevimsiz hayalet casperin harddiskini şu an hariciye dönüştürdüm, miss gibi kullanıyorum :D

https://www.hepsiburada.com/dark-st...li-sata-disk-kutusu-dk-ac-dse22u3b-p-BD803044

Fernando - Ndiaye - Belhanda üçlüsünden Tolga - Donk - Selçuk üçlüsüne kadar düşmeyi aklım hayalim almıyor. Bu çapsız üçlünün orta sahayı oluşturduğu son sivas maçındaki futbol ortada. Keza bugün ki halimiz de ortada. Millet cayır cuyur topçu alıyor, biz bırak almayı satıyoruz. Sattığımızın yerine de koyamıyoruz.
Dur hocam dur daha Cenk Tosun'un acısı taze bizde. :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...