Discovery channel da Tamirat tadilat programında 2000 model BMW e39 m 5 tamir ediyorlar
zaten o yuzden guvenmıyoruz hacıAbi haber bakan tarafından yalanlandı. 1 kuruş dahi zam yok dedi, Tesla hayallerine devam edebiliriz
Piyasaya göre fiyatı normal. Muadil golf'ten 5 bin lira ucuz, muadil focus'tan bin lira ucuz. Ama genel itibariyle tabii çok pahalı
Abi cok gereksiz ya rekabetci fiyat degil ki buPiyasaya göre fiyatı normal. Muadil golf'ten 5 bin lira ucuz, muadil focus'tan bin lira ucuz. Ama genel itibariyle tabii çok pahalı
Değil ama baktığında 7 senelik makyajlı focus ile aynı fiyatta. Keza makyajlı olsa da yine bir bu kadar senelik mk7 temelli golf'ten 5 bin lira ucuz. Baktığında zaten civic bu araçlardan daha kötü değil. Önceki kasa civic olsa eleştirirdim ama son kasa civic yol gürültüsü hariç eksiği olmayan bir model. Rakipleri bu kadar eskiyken o yeni platformda bu fiyatlarda satılıyor. Sedan civic'in bariz sıkıntıları olsa da hatchback civic daha kaliteli üretime sahip. Onu düşünerek bunları söylüyorum tabii.Abi cok gereksiz ya rekabetci fiyat degil ki bu
Ben onlardada sorun cikti diye okumustumda yanlismi hatirliyorumDeğil ama baktığında 7 senelik makyajlı focus ile aynı fiyatta. Keza makyajlı olsa da yine bir bu kadar senelik mk7 temelli golf'ten 5 bin lira ucuz. Baktığında zaten civic bu araçlardan daha kötü değil. Önceki kasa civic olsa eleştirirdim ama son kasa civic yol gürültüsü hariç eksiği olmayan bir model. Rakipleri bu kadar eskiyken o yeni platformda bu fiyatlarda satılıyor. Sedan civic'in bariz sıkıntıları olsa da hatchback civic daha kaliteli üretime sahip. Onu düşünerek bunları söylüyorum tabii.
Eksik bilmiyorsam onlarda sorun duymadım. Ne kaput dalgalanması ne göçük ne de birleşim yerlerinde kalitesiz montajlama gibi sorunları yok. Zaten yurt dışı üretimli geliyor. Sedan gibi Türkiye üretimli değil.Ben onlardada sorun cikti diye okumustumda yanlismi hatirliyorum
Ortalama 3.2 litreden belli zatenArkadaşlar,
Pek bilmezsiniz ama, japon hondanın dizeli, tüm dünyadaki en ekonomik makina.
Astn sevmyrm Taunus <3 yk mu?Ama bu da çok iyi be :s
Astn sevmyrm Taunus <3 yk mu?
İçimizdeki irlandaliböle bi astonum olsun taunusu yakarım lan net
Tek kelime ile kalite kokuyorAma bu da çok iyi be :s