Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi ki zengin değilim de BMWye biniyorum :D o bakım ücretleri nedir öyle

Biz de zengin değiliz de yapacak bir şey yok.İyi niyet garantisi var araba dsg haliyle yetkili servis öpücüğü geliyor bize :) Ne demişler t*cavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz de zengin değiliz de yapacak bir şey yok.İyi niyet garantisi var araba dsg haliyle yetkili servis öpücüğü geliyor bize :) Ne demişler t*cavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın :D

Adamlar iyi niyet garantisi diye yetkiliye mecbur bırakıyor. Aslına bakarsan şanzıman parasını bir kaç bakım sonra peşin peşin çıkarıyor. Çok çakal bu distribütörler.

Mesajımı alıntılayan arkadaşlardan küçük bir ricam olucak.Alıntıyı düzenleyebilir misiniz?Tc kimlik no yazıyormuş yeni fark ettim de.

aynen dsg milleti servise bağlama aracı olmuş
Mesajımı alıntılayan arkadaşlardan küçük bir ricam olucak.Alıntıyı düzenleyebilir misiniz?Tc kimlik no yazıyormuş yeni fark ettim de.

Aynen öyle.. Aracı kullandığın süre boyunca bakım fiyatından kazanıyor, iyi niyet garantisine girmesi gereken bir arıza olunca da sadece işçilik ücretini alıyor. Firmanın cebinden ise parça parası maliyeti çıkıyor. O da sadece arıza yapan araçlar için. Arıza yapmadığı halde garanti bitse de yetkiliye mahkum olanlardan kazandıkları hep kar. Aslına bakarsan üretici iyi niyet garantisi dahilinde tamir ettirdiği otomobillerden zarar mı ediyor kar mı ediyor belli bile değil.

Hallettim kardeşim, neyse ki düzenlemek için süre geçmemişti.

Son düzenleme:
@saracer dün arkadaş ortamında dönen "yurt dışından araç getirtme" olayında birşey duydum. Belki söylemişsinizdir ben atlamışımdır. Aracın getirileceği ülkede kurulu olan şirketin üzerine aracı alıp akabinde şirket aracı olarak kullanmak. Bu hususta bir maruzatınız var mi ? Getiriceğimden değil meraktan soruyorum :)

@saracer dün arkadaş ortamında dönen "yurt dışından araç getirtme" olayında birşey duydum. Belki söylemişsinizdir ben atlamışımdır. Aracın getirileceği ülkede kurulu olan şirketin üzerine aracı alıp akabinde şirket aracı olarak kullanmak. Bu hususta bir maruzatınız var mi ? Getiriceğimden değil meraktan soruyorum :)

185 gün ve oturum varsa olur, zaten bunlar varsa şirket kurmaya da gerek yok :)

Su videodaki yorumlara bakiyorum da bazi Honda sahiplerinin yasadiklari kafaya hastayim. 2. El Civic’lere abuk subuk fiyat yazildigini gorurseniz sebebi bu kafadir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...