Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabanın sol arka dışardan açılmıyor sağ arka da hiç bir zaman kitlenmiyordu. Bugun söküp hallettik artık kitlenen ve arkaya iki taraftan da bininen bir taunus o :D

Durumun ciddiyetini sonunda kavramişlar..

Screenshot_2018-02-19-21-03-14-792_com.instagram.android.png

Almanya için en önemli motivasyonum artık yok. Mesele şu, risk alıp olabildiğince almanca öğrenip ne kaybederim yahu deyip (işimi de büyük ölçüde ayarladım ama kurumsal bir iş değil, orda da köpek gibi çalışmam gerekecek) oraya gitmek veya memlekete gidip bir yandan babanın işi bir yandan da kendi işimi ve bir şekilde müteahhitlik yapmak (bu da zor). Keşke şu canını yediğimin Türkiye'si biraz daha düzgün, insanları da adam gibi olsaydı.

Arabanın sol arka dışardan açılmıyor sağ arka da hiç bir zaman kitlenmiyordu. Bugun söküp hallettik artık kitlenen ve arkaya iki taraftan da bininen bir taunus o :D

Taunus ile ilgili yaptıklarını büyük bir keyif ile paylaştığını gördüm ve keyifle takip ediyorum.Bunu taunus ile ilgili ayrı bir konu başlığı altında paylaşırsan hem daha zevkli olur hemde bilgi alışverişinde bulunmuş oluruz..:)

Makyajlı Toyota 86 namı diğer Subaru brz yi yaparken mühendislerin düşüncelerini araca bakarak okuyabiliyorum:

A: araç çıkalı yıllar geçti artık allayıp paklayıp tekrar piyasaya atarak ilgileri çekmeliyiz. Bizde taş yiycek değiliz ya
B: haklısın, bu araçta çok yakışıklı olmuştu bizim gibi doğululara bu yakışmaz biraz beğenilmiycek yerler bırakmamız lazım.
A: katılıyorum... biraz şuaralara dağları... şurayada mutluluğu çizdikten sonra tamamdır... Nasıl olmuş?
B: harkulade tavanı değiştirdin dimi ?
A: hayır yanlızca çamurlukları yükselttim.
B: hmm olabilir. Afferim sana, araç kısa ve çirkin durmuş.
A: Fiat ve mazda yeni otomobil çıkarmış hemde bizimki gibi. 1-2 birşeymi alsak.
B: al ama çok çaktırma kendininmiş gibi yapta hoc.. müdür olaya uyanmasın
A: süper fikir... Far... Far... Far... abi öne far yapt...
B: sanada lahmacun söylüyüm mü?
A: olurda bi şuraya bak be anam o kadar uğraştık.
B: baktım... e hani arkayı alıcaktık?
A: ben onu unuttum. Far güzel olmuş mu ?
B: 10 numara ingrid bergman gibi olmuş
A: utandırıyorsun abi estağfurullah :)
B: hadi hadi lahmacun gelmeden arkayıda bitirde bitsin şu iş. Daha camry'i makyajlıycaz...

Edit: imla

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni Toyota 86 namı diğer Subaru brz yi yaparken mühendislerin düşüncelerini araca bakarak okuyabiliyorum:

A: araç çıkalı yıllar geçti artık allayıp paklayıp tekrar piyasaya atarak ilgileri çekmeliyiz. Bizde taş yiycek değiliz ya
B: haklısın, bu araçta çok yakışıklı olmuştu bizim gibi doğululara bu yakışmaz biraz beğenilmiycek yerler bırakmamız lazım.
A: katılıyorum... biraz şuaralara dağları... şurayada mutluluğu çizdikten sonra tamamdır... Nasıl olmuş?
B: harkulade tavanı değiştirdin dimi ?
A: hayır yanlızca çamurlukları yükselttim.
B: hmm olabilir. Afferim sana, araç kısa ve çirkin durmuş.
A: Fiat ve mazda yeni otomobil çıkarmış hemde bizimki gibi. 1-2 birşeymi alsak.
B: al ama çok çaktırma kendininmiş gibi yapta hoc.. müdür olaya uyanmasın
A: süper fikir... Far... Far... Far... abi öne far yapt...
B: sanada lahmacun söylüyüm mü?
A: olurda bi şuraya bak be anam o kadar uğraştık.
B: baktım... e hani arkayı alıcaktık?
A: ben onu unuttum. Far güzel olmuş mu ?
B: 10 numara ingrid bergman gibi olmuş
A: utandırıyorsun abi estağfurullah :)
B: hadi hadi lahmacun gelmeden arkayıda bitirde bitsin şu iş. Daha camry'i makyajlıycaz...

Edit: imla
yeni deyince bi heyecanlandım ya yapılır mı böyle :(

Çomarlikta son nokta daha sonra niye Tofaş sevmiyorsun diyorlar .Herkes böyle değil ama işte ne bileyim http://alkislarlayasiyorum.com/m/co...-aracin-tavanina-cikan-trafik-magandasi-izmir
valla yer bırde izmir :( bır tanesı arkadan sevıyorsun bu hayatı dıyor araba tofas. vızyonsuzluk bu gercekten :D
Buca tofaşçıları bağcıları aratmaz. Milli değerlerimiz... KTVKK tarafından tescillenip koruma altına alınması lazım bu muhitlerin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...