Hee taam reyis Berkin banladı zaten onutamam işte onu diyorum bi şeyi de trolleme diyorum ben adamı ne diye tatile gönderdiğimi hatırlamıyorum hatırlatma da işte
Hee taam reyis Berkin banladı zaten onutamam işte onu diyorum bi şeyi de trolleme diyorum ben adamı ne diye tatile gönderdiğimi hatırlamıyorum hatırlatma da işte
Hee taam reyis Berkin banladı zaten onu
Şu alfa senin değil mi yaw https://instagram.com/p/BfY0MqKlcAO/düşün artık işte
Şu alfa senin değil mi yaw https://instagram.com/p/BfY0MqKlcAO/
Normalde standart bakım ücreti 1100 liraydı. Ford life card indirimi ile standart bakımın liste fiyatı 950-1000 lira gibi bir paraydı. Ben ekstra olarak carbon clean, motor üstü temizliği istedim ve ek olarak da arka balatalarım bitmiş. Bunlarla beraber 1300'e yakın tuttu işte.Peki liste ücretleri ne kadardı.
Çok saçma bir gol oldu futboldan anlamam amaBeşiktaş iyi direndi, kötü zamanda gol yedi.
Normalde standart bakım ücreti 1100 liraydı. Ford life card indirimi ile standart bakımın liste fiyatı 950-1000 lira gibi bir paraydı. Ben ekstra olarak carbon clean, motor üstü temizliği istedim ve ek olarak da arka balatalarım bitmiş. Bunlarla beraber 1300'e yakın tuttu işte.
Atiba güzel giden oyunun içine etti, sonucunda olan Vida ve Beşiktaş'a oldu. Love o pozisyon sonrasındaki net olan gol pozisyonunu harcamasa çok çok farklı bir maç seyrederdik. Özellikle Pepe kalitesini konuşturdu. Daha maç bitmiş değil Beşiktaş kontralara iyi çıkıyor eğer motivasyonları yerle bir olmamışsa gol veya gollerle dönme ihtimali çokta düşük değil.Beşiktaş iyi direndi, kötü zamanda gol yedi.
Çok para alıyorlar.. Ön disk + balatanın parça maliyeti toplasan 300-400 arası falan tutması lazım. İşçilik çok alıyorlar yetkililerde.Yahu ben anlamıyorum bu servislerin fiyat politikasını.. clio nun ön disk ve balata değişimine 850 TL fiyat istediler..
Yahu ben anlamıyorum bu servislerin fiyat politikasını.. clio nun ön disk ve balata değişimine 850 TL fiyat istediler..
Şu ilk yarıyı kurtaran net PEPE ve ADRİANO'dur.. Bu ikilinin şampiyonlar ligi tecrübesi olmasaydı o pozisyonların en az 2'si gol olurdu. Düşün ki Adriano o kadar iyi oynamasına rağmen gol onun kanadından Kingsley Coman ile geldi.Coman efsane ve daha yaşı 21.
Vidalık çok mevzu yok asıl suç atibada
Kingsley Coman ile wagner love acayip iyi topçular.. Aslında komple baktığında bjk'nin kadrosu harbiden çok iyi. Kimi saysam hep dünya futbolunda ismi bilinen topçular.
Robben ile Ribery'nin bu sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. 34 - 35 yaşlarındalar. Bu sezon sonu transferde bunlardan birini bizim takıma almak lazım.
Şu ilk yarıyı kurtaran net PEPE ve ADRİANO'dur.. Bu ikilinin şampiyonlar ligi tecrübesi olmasaydı o pozisyonların en az 2'si gol olurdu. Düşün ki Adriano o kadar iyi oynamasına rağmen gol onun kanadından Kingsley Coman ile geldi.