Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı Adriano da bi yere kadar direnebilir coman da alaba da çok hızlı ve zeki topçular
Aynen öyle. O yüzden dedim zaten o kadar iyi oynamasına rağmen yine de gol onun kanadından geldi. Hani vasat falan oynuyor olsa bitmişti iş. Pepe ve Adriano ikilisi defansta çok iyi iş çıkarıyor.

Yedek parcacidan 130 tl ye balataları almistim orijinal..babam balataları taktı. diskler 2 balata daha bitirirmiş iyi kurtuldum .. servise kalsa diskte bitikmis :oops:
Mümkün olduğunca yetkiliden kaçmak lazım. Hani araçta böyle ciddi bir arıza olmadığı müddetçe garantisiz aracı yetkiliye götürmemek gerek. 1 sene garantim kaldı. Biter bitmez özel servise gideceğim bakımlar için.

Mümkün olduğunca yetkiliden kaçmak lazım. Hani araçta böyle ciddi bir arıza olmadığı müddetçe garantisiz aracı yetkiliye götürmemek gerek. 1 sene garantim kaldı. Biter bitmez özel servise gideceğim bakımlar için.

Aynen öyle .. dobloda garanti olayı çok işimize yaradı .. garantide direksiyon filan değişti arıza olduğu zaman hemen ilgilendiler garantiden çoğu parca değişti .. geçen sene garantisi bitti şimdi ne sorun var yok hepsini babam yapıyor .. işte demek istediğim aracın yeni olması birde garanti olayı servise bağlıyor..

Aynen öyle .. dobloda garanti olayı çok işimize yaradı .. garantide direksiyon filan değişti arıza olduğu zaman hemen ilgilendiler garantiden çoğu parca değişti .. geçen sene garantisi bitti şimdi ne sorun var yok hepsini babam yapıyor .. işte demek istediğim aracın yeni olması birde garanti olayı servise bağlıyor..
Yeniyken ve garanti devam ediyorken servis zaten çok iyi.. Ama garanti bittikten sonra hemen hemen çoğu servis iyi niyete falan sokmuyor arızaları. O yüzden garanti bitiminde bakım için yetkilide ısrar etmeye lüzum yok. Bakımları dışarıda yaptırırsın, ciddi arıza olursa da yetkiliye gidersin. Şahsen ben öyle yapmayı planlıyorum.

Ben hyundai bakim listesini inceledim..
İ20 atmosferik 1.2 ve 1.4 motor bakimlari 510 tl iken . İşin içine turbo girince 1110 tl oluyor..
Motor ne kadar kara düzen olursa masraflar okadar dipte.

Bakimlar için yetkiliye giderken mesela hava polen filtresini dışarıdan kendimiz alıp taksak servise de bu iki parcaya dokunmayın diyebilirmiyiz? Fiyattan düşmeleri için?
O parçalara dokunmayın derseniz dokunmazlar aracın sahibine kalmış. Hatta tüm bakımı dışarıda da yaptırabilirsiniz garantisi bozulmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...