Az önce Car Throttle 'ı izlerken gerçek manada hayallerimin arabası olan ( en kral arabayla kıyaslayın yine E46 M3 derim) E46 M3 'ün 9.000 € olduğunu öğrendim. Birim parayla bizim 9 bin liramiz. Yorum sizin.
Tamam iyi fiyat ama arabanın durumu nasıl temiz mi meselaAz önce Car Throttle 'ı izlerken gerçek manada hayallerimin arabası olan ( en kral arabayla kıyaslayın yine E46 M3 derim) E46 M3 'ün 9.000 € olduğunu öğrendim. Birim parayla bizim 9 bin liramiz. Yorum sizin.
9 bine temiz dogan bile olmadığına göre herşeyini yeniden yaptırsa bile efsane benceTamam iyi fiyat ama arabanın durumu nasıl temiz mi mesela
BMW nin masrafları ağır olur derler İngiltere de yedek parçaları fazla pahalı diye okumuştum ama her türlü uygun arabanın fiyati9 bine temiz dogan bile olmadığına göre herşeyini yeniden yaptırsa bile efsane bence
Aynen .Bazı ülkelerin bu konuda takıntıli oldugunu BMW fiyatlarının diğer arabalara göre çok uygun olduğunu duymuştum .BMW nin masrafları ağır olur derler İngiltere de yedek parçaları fazla pahalı diye okumuştum ama her türlü uygun arabanın fiyati
O zaman 2.0 mondeo hayırlı olsun diyebilir miyiz
Paylaşırsan çok makbule geçer hocam2010 evo dergisindeki E30 DTM yazısını paylaşsam mı acaba?
Taunus carbonschwarz nasıl olur
Abi geçen düşündüm, bizim caddy'yi 70'e satsak eli yüzü düzgün dolu, sıfır ya da sıfır araba almaya kalksak 50-80 arası bi para daha koymak gerekiyor. Sen de yeni almak istesen 50-60 eklemekten bahsediyorsun. Bu kadar para ödeyip elde tek araba olması ve o arabanın da aşırı üstün olmadığını varsayarsak çok mantıksız değil mi? Onun yerine 50-60a eve ikinci araba almak (tabi lazımsa) daha mantıklı değil mi? Eyorlamam bu gadarParayı bulursak neden olmasın ? Önce para lazım. Malum focus'un üstüne bir 50-60 bin lira kadar koymam gerek
Eve 2.araba lazımsa tabii ki mantıklı olanı odur. Bizim eve 2.araba hiç lazım değil ki zaten 2.arabanın yürütme masraflarını da karşılayamayız. Onun yerine kendi aracımı satıp 2.0 dizel mondeo alsam 2.el, bana zaten oldukça lüks gelir. Onun haricinde herhangi bir sıfır araç için kendi aracımı satıp bu kadar para koymam. Ancak ve ancak üst segment olacak ve motoru daha kuvvetli olacak.Abi geçen düşündüm, bizim caddy'yi 70'e satsak eli yüzü düzgün dolu, sıfır ya da sıfır araba almaya kalksak 50-80 arası bi para daha koymak gerekiyor. Sen de yeni almak istesen 50-60 eklemekten bahsediyorsun. Bu kadar para ödeyip elde tek araba olması ve o arabanın da aşırı üstün olmadığını varsayarsak çok mantıksız değil mi? Onun yerine 50-60a eve ikinci araba almak (tabi lazımsa) daha mantıklı değil mi? Eyorlamam bu gadar