Hiç gerek yok. Dediğim gibi amortisör konforu olarak mondeo'dan sonra üzer. Şahsen beni üzdü o kadar diyorumEvet zaten otoparkın testlerinde And abi de değinmişti 525d xdrive ile 520i arasındaki farklara 525 makyajsızdı 520 makyajlıydı fark çok demişlerdi. Onların yorumları olmasa ucuz olsun diye 2013 bakıyor olurduk galiba
Trim sesi5008’de karar kıldık gibi gözüküyor.
Japondan Fransıza geçince bakalım ne olacak
AhahahahahahahahahahahahTrim sesi
100k km de olan turkiye yi gezen 3008'den ses gelmiyordu doktorum yeni pug lar o konuda da iyi.Trim sesi
Zaten sadece otomobil açısından iyi olur. Satın alma noktasında artık sıfır d segment arabalar 200 binlere yaklaştı ve mantıklı bir tarafı kalmadı. D segment bir aracım olsa premium E segmente geçmek haricinde satmayı düşünmezdim zaten. Hatta D+ bile düşünmem. Allah hayırlısını nasip etsin kardeşim
Siz vagcıydınız di mi?100k km de olan turkiye yi gezen 3008'den ses gelmiyordu doktorum yeni pug lar o konuda da iyi.
Trim sesi
Sanırım yeni 5008 den bahsediyorsun?100k km de olan turkiye yi gezen 3008'den ses gelmiyordu doktorum yeni pug lar o konuda da iyi.
İşte ben benzinli, dizel, boş paket, dolu paket, manuel, otomatik durumlarına göre ortalama bir rakam söyleyeyim dedim. Full versiyonlarına çıkıldığında fiyatlar zaten kan ağlatıyor200lere mi yaklaştı. 1.6 dizel ile geçenler var 250 ler daha mantıklı bir limit.
3008 den bahsediyordur abi 5008 o kadar popüler değil. Ama neredeyse aynı araçlar.Sanırım yeni 5008 den bahsediyorsun?
Dikkate alacağız en iyisi bir test sürüşü yapmak. ama dediğim gibi asıl amaç otomatiğe geçmek.Hiç gerek yok. Dediğim gibi amortisör konforu olarak mondeo'dan sonra üzer. Şahsen beni üzdü o kadar diyorum
En güzel o tabii. Ama otomatiği çok güzel, çok rahat. İnşaallah kısmet olurDikkate alacağız en iyisi bir test sürüşü yapmak. ama dediğim gibi asıl amaç otomatiğe geçmek.
Cam tavan düşmesin kafamızaZamanla ayna düşmez inşallah trim sesi ne ki
İşte ben benzinli, dizel, boş paket, dolu paket, manuel, otomatik durumlarına göre ortalama bir rakam söyleyeyim dedim. Full versiyonlarına çıkıldığında fiyatlar zaten kan ağlatıyor
Cam tavan düşmesin kafamıza
Amin. İnşallah Nasip. Umarım Siz de istediğini mondeoyu alırsınız.En güzel o tabii. Ama otomatiği çok güzel, çok rahat. İnşaallah kısmet olur
Giriş - Orta paket, opsiyonsuz, manuel'e devamŞimdi üşenmedim baktım. Hepsi 1.6 dizel otomatik bu arada
Passat highline 227k
İnsignia exclusive diye bir paket gelmiş 233k
Talisman icon (160lık) 207k
Superb Prestige 190k Biri bozdu işi
Yeni mi sizinkisi hocam Eski kasalar için facia olaylar okudumO daha bizimkinde düşmedi ama çukurdan hızlı girdiğim için ayna yere düşmüştü
İnşaallah kardeşim inşaallah teşekkürlerAmin. İnşallah Nasip. Umarım Siz de istediğini mondeoyu alırsınız.