Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkisi 2009 model picasso. Eski kardeşi diyebiliriz :) Bu tür şeyler zamanla olur ki pat diye olmaz. Ama pejo içini çok geliştirdi böyle saçmalıklar olacağını sanmam :D

Ben kendimi 60k civarlarına alıştırdım. Oradan sonra senfoni olur diye düşünüyorum. Ayna kullanmıyoruz tavan düşmediği sürece problem yok :D

Dır dur dur beniçeridek

Bir saniye yazamadım.

Ben içerideki makyaj aynası zannettim.

Arabanın dış aynası mı düştü?

Ben kendimi 60k civarlarına alıştırdım. Oradan sonra senfoni olur diye düşünüyorum. Ayna kullanmıyoruz tavan düşmediği sürece problem yok :D

Hadi iyisin bizimkisin de 65-70k civarında başladı. Beklediğinden daha iyi en azından :D Bu arada arkadaşa 3008 aldırdım her şeyiyle çok memnunlar bende çok beğendim. Geçen şu altaki başlığa hatunun araba 3008 olacak diye yazmıştım :D
Birden fazla Arabaya sahip olma imkaniniz olsaydi, Hangilerini Almak isterdiniz ?

5008’de karar kıldık gibi gözüküyor.

Japondan Fransıza geçince bakalım ne olacak
Fazla birşey olacağını sanmam 2006 model C4 110 000 km boyunca akraba kullandı yeri geldi bizde kullandık en ufak trim sesi ve başka arıza çıkarmadı hor kullanılmasına rağmen sadece bakımdan bakıma servise gitti

Siz vagcıydınız di mi?

Valla DSG sanırım 2.0 dizelde var sitede 1.6 da yok gözüküyor.

Birde bizim peder bey dikkatli değildir, dsg yi eline alır diye korktum tiguanı öneremedim.
1.6 dizel de dsg yok 2.0 da var ama o parayi verince daha iyi gitsin istersin o konuda biraz hantal tigu

Bende bmw 328i (converable) da iç dikiz aynasının etrafındaki plastiği düşürmüştüm. Sayılırmı ?

Şimdi büyük hacmin tadı da başka ya millet nasıl fark edemiyor :D
Fazla yakar, 2.eli zor gider, almışken sıfır alırım, 3-4 sene kullanıp satıyorum zaten, garantisi yok, boyası - değişeni var, şanzımanı sıkıntı çıkartır v.b say say bitmez insanların sebepleri :D

Fazla yakar, 2.eli zor gider, almışken sıfır alırım, 3-4 sene kullanıp satıyorum zaten, garantisi yok, boyası - değişeni var, şanzımanı sıkıntı çıkartır v.b say say bitmez insanların sebepleri :D
Dizel alırız bizim 1700 kiloluk 2.0 otomatik zafira 8.5 lt ile geziyor. Çok daha iyi şanzımanlı ve hafif bir araba zaten bundan az yakar ki 1.6 dizel otomatik superb 7.3 insignia 7.5 ile geziyor :D
2.el ve fazla vergi konusuna katılıyorum maalesef ülke şartları
Almışken zaten uzun süre kullanırsın çoğu 1.6 dizel ünite 2.0 dan küçültme öyle olunca illaki ortak parça çıkar.
Şanzımanı da tork konvertörlü alı versinler :D

Dizel alırız bizim 1700 kiloluk 2.0 otomatik zafira 8.5 lt ile geziyor. Çok daha iyi şanzımanlı ve hafif bir araba zaten bundan az yakar ki 1.6 dizel otomatik superb 7.3 insignia 7.5 ile geziyor :D
2.el ve fazla vergi konusuna katılıyorum maalesef ülke şartları
Almışken zaten uzun süre kullanırsın çoğu 1.6 dizel ünite 2.0 dan küçültme öyle olunca illaki ortak parça çıkar.
Şanzımanı da tork konvertörlü alı versinler :D
2.0'a çıkınca çift kavrama da alırım çok problem değil. 2.0 passat'ta ki dsg taş gibi hissettiriyordu iyi hatırlıyorum. O yüzden çok problem değil şanzıman seçimi :D Mtv olayını da görmezden gelirim. Neticede 2018 model araba almayacağım. 2015-16 model olacağı için 2 sene falan biraz yüksek mtv öderim sonra yaştan dolayı düşer zaten. Geriye kalanlar da problem değil :D

2.0'a çıkınca çift kavrama da alırım çok problem değil. 2.0 passat'ta ki dsg taş gibi hissettiriyordu iyi hatırlıyorum. O yüzden çok problem değil şanzıman seçimi :D Mtv olayını da görmezden gelirim. Neticede 2018 model araba almayacağım. 2015-16 model olacağı için 2 sene falan biraz yüksek mtv öderim sonra yaştan dolayı düşer zaten. Geriye kalanlar da problem değil :D
O zaman 2.0 mondeo hayırlı olsun diyebilir miyiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...