Jantlara müdahale lazım. Şöyle yanar dönerli bir şeyler olsunSaygı değer büyüğüm @alfhonso diyor ki maksat Vatan toprağına yakın olmak.
Ekli dosyayı görüntüle 11650
Jantlara müdahale lazım. Şöyle yanar dönerli bir şeyler olsunSaygı değer büyüğüm @alfhonso diyor ki maksat Vatan toprağına yakın olmak.
Saygı değer büyüğüm @alfhonso diyor ki maksat Vatan toprağına yakın olmak.
İlerleyen modellerde yükseltebilirler diyeceğim de Apple olsun Samsung olsun fazla bir gelişme yok yillar gectikce bana göreDikkat ettiniz mi bilmiyorum artık telefonlara tansiyon ölçme bile koydular ama bir bataryayı geliştiremediler.
tamam madem konusalım pıllerın nesını gelıstıremedıler hacı ? cabuk doluyorlar omurlerıde nıspeten uzun daha ne olsunDikkat ettiniz mi bilmiyorum artık telefonlara tansiyon ölçme bile koydular ama bir bataryayı geliştiremediler.
Hacı, kapasiteleri çok çok az... Günü kurtarmıyor. Kurtaranlar da kapasitesi yüksek ama orta yada giriş seviyesi. Apple yıllardır 2000 mahı geçemedi. Plus modellerini saymıyorum.tamam madem konusalım pıllerın nesını gelıstıremedıler hacı ? cabuk doluyorlar omurlerıde nıspeten uzun daha ne olsun
Batarya geliştirilse telefonlardan elektrikli araçlara kadar birçok alanda olumlu etkisi olacak. Telefon üreticilerinin batarya geliştirmelerinin yavaşlamasının bir nedeni de bence son zamanlarda yaygınlaşan powerbankler sayesinde kullanıcılar için batarya önrü öneminin azalmasıdır.Dikkat ettiniz mi bilmiyorum artık telefonlara tansiyon ölçme bile koydular ama bir bataryayı geliştiremediler.
Saygı değer büyüğüm @alfhonso diyor ki maksat Vatan toprağına yakın olmak.
Kapasiteleri cokmu az ? Haci 5300 olanlar var yapma etme apple pil konusunda les haci zaten.Hacı, kapasiteleri çok çok az... Günü kurtarmıyor. Kurtaranlar da kapasitesi yüksek ama orta yada giriş seviyesi. Apple yıllardır 2000 mahı geçemedi. Plus modellerini saymıyorum.
Bana biraz pazarlama yada satış taktiği gibi de geliyor. Hani Apple özellikleri böyle her sene çay kaşığıyla verir ya (Kamerasının açısını bile yıllar sonra 1.8 e getirdi) artık koyacak özellik bulamıyorlar bataryayı sona bırakıyorlar..Batarya geliştirilse telefonlardan elektrikli araçlara kadar birçok alanda olumlu etkisi olacak. Telefon üreticilerinin batarya geliştirmelerinin yavaşlamasının bir nedeni de bence son zamanlarda yaygınlaşan powerbankler sayesinde kullanıcılar için batarya önrü öneminin azalmasıdır.
Hacı 5300 var ama hangi model? Önemli olan o. Mesela S8+ da var mı yada S8 modelinde. Yoksa Asusta devasa kapasiteli cihazlar var ama pek kimse tercih etmiyor.Kapasiteleri cokmu az ? Haci 5300 olanlar var yapma etme apple pil konusunda les haci zaten.
Bende 3500 var valla orta derece kullanip tasarrufa alinca 2 gun gidiyor rahat
Batarya konusunda applei degerlendirecek ürün olarak katmayin bence. Diger firmalar buyutebildikce büyütüyor. Daha fazla olmaması koymama isteği degil, teknoloji bu kadarBana biraz pazarlama yada satış taktiği gibi de geliyor. Hani Apple özellikleri böyle her sene çay kaşığıyla verir ya (Kamerasının açısını bile yıllar sonra 1.8 e getirdi) artık koyacak özellik bulamıyorlar bataryayı sona bırakıyorlar..
xıaomı mı max 2 de vardı bırde sanırım lenovo modellerınde. s8 plus tada bendekı kadar 3500 pıl varmıs valla asırı hard core kullanmazsan goturur cok rahat bırde tabı ıslemcısıde ıyı fıyatlarıda dusmustu en son samsung unHacı 5300 var ama hangi model? Önemli olan o. Mesela S8+ da var mı yada S8 modelinde. Yoksa Asusta devasa kapasiteli cihazlar var ama pek kimse tercih etmiyor.
Pazarı domine ediyorsa katmam da bir mahzuru yok bence. Gücü ve kitlesi ortada.Batarya konusunda applei degerlendirecek ürün olarak katmayin bence. Diger firmalar buyutebildikce büyütüyor. Daha fazla olmaması koymama isteği degil, teknoloji bu kadar
Şöyle de bir gerçek var ama. Apple kullanıcılarının çok büyük bir kısmı telefonu sunduğu ozelliklerden dolayı degil, apple almış olmak için alıyorPazarı domine ediyorsa katmam da bir mahzuru yok bence. Gücü ve kitlesi ortada.
O da bir ihtimal.Bana biraz pazarlama yada satış taktiği gibi de geliyor. Hani Apple özellikleri böyle her sene çay kaşığıyla verir ya (Kamerasının açısını bile yıllar sonra 1.8 e getirdi) artık koyacak özellik bulamıyorlar bataryayı sona bırakıyorlar..