S9 ve S9+ tanıtıldı. S9 4599tl S9+ 5199tl. Ön sipariş verenlere Gear Sport saat hediye. Note 8 ise 5499tl.
( shop.samsung.com )
( shop.samsung.com )
S8 ve S8+ alanlar kenarda ağlıyor...S9 ve S9+ tanıtıldı. S9 4599tl S9+ 5199tl. Ön sipariş verenlere Gear Sport saat hediye. Note 8 ise 5499tl.
( shop.samsung.com )
Yakinda telefon kredileri çıkacak. Ev Kredisi Otomobil kredisinin yanınaS9 ve S9+ tanıtıldı. S9 4599tl S9+ 5199tl. Ön sipariş verenlere Gear Sport saat hediye. Note 8 ise 5499tl.
( shop.samsung.com )
Var zaten bildigim kadariyla vatan computer fibabank dan veriyordu telefon almak isteyenlere krediyiYakinda telefon kredileri çıkacak. Ev Kredisi Otomobil kredisinin yanına
Samsung da veriyor kredi. Ama krediyle alırsan saat yerine 400tl hediye çeki veriyor. Sözde faizsiz kredi veriyor.Yakinda telefon kredileri çıkacak. Ev Kredisi Otomobil kredisinin yanına
5 bin 6 bin tl ciddi paralar. Bizde de bu gereksiz lüks merağı olduktan sonra daha da artacaktır.Var zaten bildigim kadariyla vatan computer fibabank dan veriyordu telefon almak isteyenlere krediyi
Evet ciddi paralar fakat bu artışın sebebi gereksiz lüks merağı değil bence. Diğer ülkeler ile kıyaslayınca fiyatı kur dönüşümü ve vergi eklemesi yapılınca fiyatlar neredeyse aynı oluyor.5 bin 6 bin tl ciddi paralar. Bizde de bu gereksiz lüks merağı olduktan sonra daha da artacaktır.
Artardan kastım krediler. Fiyatları kastetmedimEvet ciddi paralar fakat bu artışın sebebi gereksiz lüks merağı değil bence. Diğer ülkeler ile kıyaslayınca fiyatı kur dönüşümü ve vergi eklemesi yapılınca fiyatlar neredeyse aynı oluyor.
O ne kadar kırmızı olmuş öyle ya
Acaba ne tür şeytanlıklar yapsam...
Valla hocam kendimden örnek vereyim 1.400 liralık telefon kullanıyorum orta halli bilenler bilir forumdan da hiç lüks merakım olmadı ama 5.000 TL veya daha fazla paraya telefon alana da niye aldın demem herkesin kendi zevki ve keyfi bilir5 bin 6 bin tl ciddi paralar. Bizde de bu gereksiz lüks merağı olduktan sonra daha da artacaktır.
bende 1700 luk telefon var 6 gb ram koymus adamlar. bana gore bırazda marka degerı var 5 mılyarlıkların. bırde tabı kur ve vergılendırme etmenlerı.Valla hocam kendimden örnek vereyim 1.400 liralık telefon kullanıyorum orta halli bilenler bilir forumdan da hiç lüks merakım olmadı ama 5.000 TL lik veya daha fazla paraya telefon alana da niye aldın demem herkesin kendi zevki ve keyfi bilir
Bir düzeltme yapayım. Turbo ve turbo s modelleri gt3 ten önce değil sonra tanıtılır. Simdiye kadar gt3, turbo ve turbo s'ten 6 hafta kadar daha önce tanıtılmışhttp://www.ceyhunungaraji.com/arsivler/762
Şöyle yeni 911'in sızdırılan fotoğrafları ve hakkında yazdığım yazının linkini şöyle bırakayım. (Makina çoksel duruyo bence)
2000tl maaşı olan veya öğrenci adam da 5-6 bine telefon almasın biraz akıllı olsun, onun dışında aynı fikirdeyim dileyen parasını dilediği gibi harcarValla hocam kendimden örnek vereyim 1.400 liralık telefon kullanıyorum orta halli bilenler bilir forumdan da hiç lüks merakım olmadı ama 5.000 TL veya daha fazla paraya telefon alana da niye aldın demem herkesin kendi zevki ve keyfi bilir
Ülkedeki sıkıntı telefona 5000 vermek değil bence. Veremeyecek olanın bile o parayı telefona vermesiValla hocam kendimden örnek vereyim 1.400 liralık telefon kullanıyorum orta halli bilenler bilir forumdan da hiç lüks merakım olmadı ama 5.000 TL veya daha fazla paraya telefon alana da niye aldın demem herkesin kendi zevki ve keyfi bilir
Alana saygım sonsuz. S3 ilk çıktığında devrim gibi bişeydi akıllı telefon tarihi için. Yılına göre harika özellikler sunuyordu. Şu an bile çoğu ara modelle yarışacak halde bence kamerası hariç. S4 çıktı temassız kontrol falan filan S5 de de tansiyon ölçme koşma ydi derken artık çok fazla etkileyici bir şey yok yeni telefonlarda. Sadece daha hızlılar ve kameraları daha iyi. Eskiden gelişmeler sanki daha bir heyecanliydiValla hocam kendimden örnek vereyim 1.400 liralık telefon kullanıyorum orta halli bilenler bilir forumdan da hiç lüks merakım olmadı ama 5.000 TL veya daha fazla paraya telefon alana da niye aldın demem herkesin kendi zevki ve keyfi bilir
E tabi marka değeri var bana gore de sonuçta adamlar Apple olsun Samsung olsun genel olarak başarılı cihazlar üretiyorlar mesela telefonuma kılıf almam lazım ama Apple gibi Samsung gibi her köşe başında bulamıyorum bunlar da etken bana göre ve kaptanim senin de dediğin gibi acayip vergilendirme sistemi bu saydıklarımın dışında en büyük etmenlerden biribende 1700 luk telefon var 6 gb ram koymus adamlar. bana gore bırazda marka degerı var 5 mılyarlıkların. bırde tabı kur ve vergılendırme etmenlerı.
yurt dısında bır aylık asgarı ucretle alınabılen telefon buraya gelınce 4- 5 aya kadar cıkıyor.