Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben zamanında yani yaklaşık 1 sene olacak 1200 tlye indirimden 5s almıştım şarjı dışında her şeyi sağlam bi hafızası yetmiyor ama idare ediyorum onun dışında gayet iyi ve stabil aşırı memnunum valla :D
ya bu telefon hala 1 günü çok rahat çıkarıyor ben ona şaşıyorum:)
birde biraz kasmalar oluyor ama dedigim gibi önceden de maşallahı var :D

ben zamanında yani yaklaşık 1 sene olacak 1200 tlye indirimden 5s almıştım şarjı dışında her şeyi sağlam bi hafızası yetmiyor ama idare ediyorum onun dışında gayet iyi ve stabil aşırı memnunum valla :D
5 serisi en sorunsuz serisi galiba. 4 lerde telefonu tum elle kavrayinca ucak moduna almis gibi antenlerin yerinden cekmiyordu. 6 lar bukebilir cikti. 5 lerde kronik sorun yoktu diye aklimda kalmis
Bende memnundumda yazilimsal kismi bogunca birde iyi fiyat teklifine satmistim valla

Samsung kullandım, aynı durumdan şikayetçi idim. Samsung pişmanlıktır dedim htc aldım. Sıfır problem :) çok derim ama pek dinletemem. Samsung yazılım işinden anlamıyor
Htc çok güzel telefonlar yapıyor da kimin aklına uyduysa "bu kadar kaliteli yapıyorsak fiyatını da ona göre bindirelim" dedikleri için piyasada çöküşe geçtiler. Fiyatlar bir tık ucuz olsa ciddi şekilde sürümden kazanırlardı. HTC'deki Sense arayüzünün kalitesini yıllar sonra ilk kez Huawei emui ile yakaladım. Tertemiz telefon yapıyor HTC.

ya bu telefon hala 1 günü çok rahat çıkarıyor ben ona şaşıyorum:)
birde biraz kasmalar oluyor ama dedigim gibi önceden de maşallahı var :D
abi ben biraz fazla hor kullanıyorum birde düzensiz şarjdan batarya biraz öldü :D ondan powerbanke sarılıyorum artık
5 serisi en sorunsuz serisi galiba. 4 lerde telefonu tum elle kavrayinca ucak moduna almis gibi antenlerin yerinden cekmiyordu. 6 lar bukebilir cikti. 5 lerde kronik sorun yoktu diye aklimda kalmis
Bende memnundumda yazilimsal kismi bogunca birde iyi fiyat teklifine satmistim valla
ben 10 da kaldım abi 11e geçmedim şu an iyi güncellemeyide düşünmüyorum yeni telefon alacak olsam bütçem anca SE ye yeter 6 yerinede SE veya 6s düşünürüm eğer 5s yerine android bir telefon almış olsaydım çoktan ölmüştü diye düşünüyorum

Youtube nick murray. Porsche hastası ve aynı zamanda yakından takip eden birisi. Şu şekilde bir videosu var. Anlatıyor aynı zamanda
833ddf86ff26f9e0204717ee84155c33.jpg
Bilgi için teşekkur ederim kanalı bende takip edeyim ve yazıyı düzenleyeyim :).

abi ben biraz fazla hor kullanıyorum birde düzensiz şarjdan batarya biraz öldü :D ondan powerbanke sarılıyorum artık

ben 10 da kaldım abi 11e geçmedim şu an iyi güncellemeyide düşünmüyorum yeni telefon alacak olsam bütçem anca SE ye yeter 6 yerinede SE veya 6s düşünürüm eğer 5s yerine android bir telefon almış olsaydım çoktan ölmüştü diye düşünüyorum
Android i cok abartiyorlar. İki tarafida kullandim. Gercekten onu kullanayim bunu kullanayim diyen adamin ios kullanmasina imkan yok. Kim ne derse desin ilk basta yeni ozellikler samsung tarafindan cikar uzerinden bir sene sonrada apple cikarir . Ama tabi daha stabil ve daha oturmus haliyle uzerinde ios tarafinin olumlu yanlari da eklenince guzel telefon haline geliyor.
Samsung s3 zamaninda dedigin dogruydu senelerce format atmadan imkansizdi kullanmak . Ama simdi telefonlarda orta segmentte 3 gb ram falan artik olmazsa olmaz oldu. Yani her iki taraflardaki cihazlar oldukca uzun omurlu.
Bahsedince ne gerek diyeceksinde tek ekranda 4 5 uygulama aciyorum tik yok. Bir kosede chome calisirken bir yandan youtube diger kosede wp mail vs derken coklu islemlerde android bariz ustun. İos daha pratik basit alismasi ogrenmesi daha kolay

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum artık telefonlara tansiyon ölçme bile koydular ama bir bataryayı geliştiremediler.
bazı markaların motor - altyapı ortakligi gibi telefon markalarininda batarya kullanım ortakligi olur mu ?

Düşünsenize mercedes - renault gibi İphone Lenovo ile çalışıyor :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir zamanların en çok konuşulan konusu :

GM Discovery mi yoksa Samsung S3 mü ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu lanet s3 cikti haberler basladi cok satiyor falan diye o zamanda italyada iken tax free vs derken cok ucuza almistim. O zamanlarda akilli telefona yeni gecmisim. Aldim ciktim kutuyu bir actim telefonun yan tarafi komple cizik. Gemi kalkacak gitmem lazim gittim anlattim kimse adam gibi ing bilmiyor vs kotu anisi var bende onun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...