Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran konusunda apple samsung var pil de varmi yokmu emin degilim
apple lg ile beraberde çalışıyor .

Gecenlerde bunun grafiğini görmüştüm .

Çin'de üretiliyor , Amerika %50 den fazla kazanc sagliyor kore (ss ve lg) %5 lerde olmasi lazım . Fakat üretilen yer olan çin %1.5/2 kazanıyor . Muhtemelen düsük çalışma bedellerinden kaynaklidir ama yinede saçma .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hey gidi android sürümü dedik aklima GM gruplarindaki kitkat bekleyisimiz geldi .

Gazetelere haber vermeler , Ceo yu mesaj yağmuruna tutmalar , mesut çevik falan filan off ne günlerdi be :)

O kadae bekledik ama ben guncellememistim :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Android i cok abartiyorlar. İki tarafida kullandim. Gercekten onu kullanayim bunu kullanayim diyen adamin ios kullanmasina imkan yok. Kim ne derse desin ilk basta yeni ozellikler samsung tarafindan cikar uzerinden bir sene sonrada apple cikarir . Ama tabi daha stabil ve daha oturmus haliyle uzerinde ios tarafinin olumlu yanlari da eklenince guzel telefon haline geliyor.
Samsung s3 zamaninda dedigin dogruydu senelerce format atmadan imkansizdi kullanmak . Ama simdi telefonlarda orta segmentte 3 gb ram falan artik olmazsa olmaz oldu. Yani her iki taraflardaki cihazlar oldukca uzun omurlu.
Bahsedince ne gerek diyeceksinde tek ekranda 4 5 uygulama aciyorum tik yok. Bir kosede chome calisirken bir yandan youtube diger kosede wp mail vs derken coklu islemlerde android bariz ustun. İos daha pratik basit alismasi ogrenmesi daha kolay
Samsung Android'in Apple'ı. Neredeyse tüm özellikler en son Samsung'a geliyor ama nedense en çok övülen telefonlar da Samsung'un. Kaldı ki "Android kasıyor" miti de Samsung yüzünden çıktı. Değişik.

O dönemler fuarda Audi tarafından gördüğüm muameleyi hatırladım bak şimdi... Jaguar'da Mercedes'te beyefendi muamelesi görürken Audi'de it kopuk muamelesi görmüştüm.
O hakikaten kötüymüş o zaman hocam biz o kadar kötü muameleye denk gelmedik
Şimdi Allah var iyi ilgilendi o kalabalıga ragmen satış temsilcisi arkadaş
ama arabaların kapısını kilitlemeselerdi iyiydi

Galaxy Ace kullanıyorum hâlâ. Muhabbetinize bakışım şu an tam olarak bu: :D
Ekran Alıntısı3.JPG

Samsung Android'in Apple'ı. Neredeyse tüm özellikler en son Samsung'a geliyor ama nedense en çok övülen telefonlar da Samsung'un. Kaldı ki "Android kasıyor" miti de Samsung yüzünden çıktı. Değişik.
S3 le beraber basladi o yavaslik kavrami. Arayuzleri cok sikintili idi.
Kablosuz sarji sonsuz ekrani yuz tanima sistemini nfc su gecirmeme bildirim isigi vb ozellikleri samsung getirdi ama.

O dönemler fuarda Audi tarafından gördüğüm muameleyi hatırladım bak şimdi... Jaguar'da Mercedes'te beyefendi muamelesi görürken Audi'de it kopuk muamelesi görmüştüm.
Yıl hatırlamıyorum da, mercedesin mevcut s serisinin maybachini tanıttığı yılda maybach dahil tüm arabalarının içini dışını elleyebilirken iyi hatırlıyorum, audi rs7 nin yanına yaklaştırmamıştı. 2013 yada 2014 olabilir. He bir de Porsche standı kapalı, sadece özel davet ile giriliyordu :D

S3 le beraber basladi o yavaslik kavrami. Arayuzleri cok sikintili idi.
Kablosuz sarji sonsuz ekrani yuz tanima sistemini nfc su gecirmeme bildirim isigi vb ozellikleri samsung getirdi ama.
S3 ile başladı ve ben s8de bile duzeldigini sanmıyorum. Baya geliştirdiler fakat s8 kullanan yakın arkadaşım var. Zaman zaman ortaya çıkan buglardan şikayet ediyor

Genel olarak yazilimsal sorunlari cok. Yani cozulebilecek gibide gorunmeyen can sıkabilecek yazilim sorunlari var sadece. Birde kulaklik girisi yok. Hafiza karti yok.İyi taraflari kamerasi samsung s7 den iyi ama s8 den de cok kotu degil.tepeleri oynayacak kadar yatirim yapmislar . Xiaomi mi6 ile ayni degerlere sahip olsada yazilimsal ve bir kac ufak tefek farkliligi oldugundan cok iyi diyebilirim. Cift kamerasi iyi isler cikartiyor. İlginc bir sekilde stereo hoparloru var. Bugune kadar gordugum bir telefondan cikan en yuksek sese sahip.(alttan ve ustten veriyor ama basslar biraz zayif )
Abi internetten araştır istersen mi note 3 grubu var mı diye. Gir orda baya yardım ederler yazılım konusunda. Farklı rom kullanıyorum parmak izim kameram yüz tanımam orjinal romun dan kat kat iyi

S3 ile başladı ve ben s8de bile duzeldigini sanmıyorum. Baya geliştirdiler fakat s8 kullanan yakın arkadaşım var. Zaman zaman ortaya çıkan buglardan şikayet ediyor
Valla bir ara mecbur kaldigim icin 1.5 gb ramli samsung j7 ye maruz kaldim bi sure ben onda bile kasma donma yoktu. Arayuzleri hala basit degil ama s3 te olan touchwiz cok onceden yerini samsung experience diye birseye birakti hani dogrudur s8 de vardirda ben kendimde rastlamadim

Abi internetten araştır istersen mi note 3 grubu var mı diye. Gir orda baya yardım ederler yazılım konusunda. Farklı rom kullanıyorum parmak izim kameram yüz tanımam orjinal romun dan kat kat iyi
Evet duydumda ben o islere bulasmak istemiyorum. Hali hazirda xiaomi nin en hizli parmak izini kullaniyor telefon bugune kadar karsilastirdigim her telefondan hizli. Face id bi ara vardi simdi yok vs ben stockcuyum bilmiyorum cok markayi daha ileride belki diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...