Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basık S500:) bu ara bol bol böyle 10-~ yaşında basık Mercedes görüyorum ama bu basık değil galiba havalı süspansiyonda bir sorun var sanırım.
24E6A87C-B6D1-4E21-8D17-30F124B9AF1E.jpeg

Ama bu kesinlikle apaçi eline düşmüş Antalya plaka, air ve american park gözlerim kanadı.
FB32F6F3-8AFC-4DFB-A003-F07AA81F25C7.jpeg

Not: Resimler uzaktan çekildiği için kalitesi düşük.

Son düzenleme:
Baklava icin Bayilik acmaya gerek yok kardesim, soz ilk bulusmada baklavalar benden :D
(forumun en buyuk bulusmasi olurmus :D @DouglasAdams izmirden, @alfhonso ve ekibi denizliden @Cenk zonguldaktan vs vs)
Edit: izmit tayfasini ayrica yazmiyorum onlar zaten gelir :D

benim bi tepsi baklava sözüm var zaten istanbuldaki buluşmalardan birine fırsat bulup geldiğim zamana :)

Tabiki ilk bakilacak sey o fakat orta karadeniz bolgesinde hic olmadigini dusununce cok mantikli geldi. Guzel reklam yapilir, iyi de bir servis hizmeti verirlirse bence pazarda baska markalardan pay bile calinabilir diye dusunuyorum.
Zaten Kia dan tecrubemizde var, bize guvenen alici kitlemizde. Bunun uzerine bi kafa yorcam, bakalim.
Ayrica en yakin bayi-servis in 400 km uzakta oldugu arabayi bende almam, ama yani basimdaysa neden olmasin.
trabzon konusunda elimden gelen yardımı yaparım hocam. Bende bir hastalık var isteyerek yaptığım bişey değil Gördüğüm arabanın plakası aklımda kalıyor. Trabzon daki Mazda larin zorlasam plakalarini sayabilirim ( gördügüm kadarını tabi ) :)

Merhaba
3 gündür evi taşıyordum... Sonunda bitti. Şimdi dizmesi kaldı. Onuda hanıma pasladım. Yarın işe gideyimde dinleneyim.
Çekmeköy şile yolu üzerindeyim artık. Eskiden Pendorya, Neomarine Maltepepark pirsürü avm vardı yakınımda, şimdi metrogardene tavız..
Ama olsun. Anamın yemekleri bir kat altımda, Arabamın artık acık otoparkı var.
Bir sürü para harcadım ama, herşey kızımın iyiliği için :)

@saracer ben de insan kaynaklarında görev alabilirim mesela bence :D :D ortamlarda, boğaziçili çalışanımız var dersin abi hem :dd
Gurur duyarim tabiki kardesim, neden olmasin :D Oldu olacak @sinan i da alalim bayiligin adi Mazda Otopark olsun. Hem otopark ailesi birlikte calissin, para kazansin, hemde somut olarak boyle otomobil bilgisi yuksek bir kitlenin neler yapabilecegini gorelim.
Kimbilir belki de bolgeye mazda yi sevdirip cok farkli yerlere getirebiliriz. (Cok mu abarttim ne :D ama olsundu, hayal kurmak guzeldir)

Sahalari birakip Turkiye ye donecegim zaman, Samsun a Mazda bayi+servis acayim diyorum ne dersin ? en yakin ankara ve trabzonda var her ikisi de yaklasik 400 km.
@bt hocam senin de fikrini alirim bi dal :D
Ekli dosyayı görüntüle 11663
Adana'da kazasız belasız açılmışsa bence Samsun'da da olur hocam. :D Beşeri coğrafya konusunu bu şekilde inceledik. Fiziki coğrafya üzerinden bakarsak da gayet mantıklı bir lokasyon. :) Çünkü şöyle bir şey var, servisinin olduğu her şehirde iyi satıyor Mazda. İstanbul'da ve Kocaeli'de çok var.

Saka bir tarafa, boyle birsey olursa is arayisi icinde olan arkadaslardan mutlaka degerlendirmek isterim. Piyasadaki satis temsilcilerinin hicbirseyden anladiklari yok, aracin torkunu bilmeyen mercedes satis temsilcisi mi olur !!! oluyor :confused:
Hani konuştmuştuk ya, şuursuz satış temsilcilerine inat iş yapmak; işte onu yapabilirim Erol hocam :D Bineklerde aramayın, bağımsız süspansiyon ancak pickup'larda olur diyen Nissan'cı gördüm ben :D

MazdaPark nasıl ?
Gurur duyarim tabiki kardesim, neden olmasin :D Oldu olacak @sinan i da alalim bayiligin adi Mazda Otopark olsun. Hem otopark ailesi birlikte calissin, para kazansin, hemde somut olarak boyle otomobil bilgisi yuksek bir kitlenin neler yapabilecegini gorelim.
Kimbilir belki de bolgeye mazda yi sevdirip cok farkli yerlere getirebiliriz. (Cok mu abarttim ne :D ama olsundu, hayal kurmak guzeldir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...