Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok ilginç makine olmuş x. Normalde apple da bakmadan kullanırsın telefonu çünkü herşey yerindedir. Arka plan uygulamalarını kapatmak için aşağıdaki çizgiyi tutuyosunda ortaya getiriyosunda orda sert dokunuyosunda sonra parmağı çek uygulamaya dokunulu tut sonra yukarı fırlat. Bunların hiçbiri sezgisel değil. Araba sürerken bunu yapmak için yoldan gözü ayırmak lazım. İlginç
Veya ülkemizde yaya olarak karşıdan karşıya geçerken yada market poşeti filan taşırken kullanılması epey zor gözüküyor

Su geçirmemeyi Sony'den çooooook sonra getirdi ne yazık ki. Sony'nin ilk Z serisi telefonları garantiliydi, Z2'den sonra garanti kapsamından çıkardılar, ama hala Samsung'larda olduğu gibi IP68 koduyla devam ediyor. Stereo hoparlörü bile daha yeni eklediler S9'a mesela, neredeyse 4 senelik muhabbet.

Evet telefonları iyi ama Apple gibi Samsung'un fiyatları da hak etmediği kadar uçuk. Bana abartı bir balon gibi geliyor açıkçası.
Eskiden samsung gene alinabilirdi bakma sen. En son gidip ithalat garantili bir samsung almistim sonra iyicene pahalaninca xioami ye gectim. Valla oda olmasaydi ucuz marka kalmadi gibi birsey ne yazik ki. Ha elbette her markanin 1.5 milyar civarina telefonu varda eh iste oluyor genelde

155 Polis İmdat Hattı'na gelen ilginç çağrı:
Polis:155 iyi günler
İhbarcı: Memur bey iyi günler tehlikeli ve süratli araç kullanan bir aracı şikayet etmek istiyorum.
Polis: Buyurun
İhbarcı: Şu anda Kartal civarındayız TEM otoyolundan Edirne istikametine gidiyoruz beyaz Ş... marka bir otomobil 160 kilometre hızla gidiyor ve çok süratli…
Polis: Plakasını görebildiniz mi?
İhbarcı: Bir saniye yavaşlayıp plakasını alayım.
Polis: İyide beyefendi siz ondanda hızlısınız demek ki!
İhbarcı: Evet ama benim aracım M…
http://t24.com.tr/haber/istanbul-emniyet-mudurlugune-2017de-8-milyon-cagri-geldi,568285

155 Polis İmdat Hattı'na gelen ilginç çağrı:
Polis:155 iyi günler
İhbarcı: Memur bey iyi günler tehlikeli ve süratli araç kullanan bir aracı şikayet etmek istiyorum.
Polis: Buyurun
İhbarcı: Şu anda Kartal civarındayız TEM otoyolundan Edirne istikametine gidiyoruz beyaz Ş... marka bir otomobil 160 kilometre hızla gidiyor ve çok süratli…
Polis: Plakasını görebildiniz mi?
İhbarcı: Bir saniye yavaşlayıp plakasını alayım.
Polis: İyide beyefendi siz ondanda hızlısınız demek ki!
İhbarcı: Evet ama benim aracım M…
http://t24.com.tr/haber/istanbul-emniyet-mudurlugune-2017de-8-milyon-cagri-geldi,568285
Buna benzer abuk sabukluklar 112'ye de yapılıyor. Belki o an yetişmesi gereken bir hasta var ve 112'ye ulaşamıyor. Millet gerçekten çok garip. Empati yapmayı denesem neresine empati yapıcam.

Pelinsu dedi ki "Ne poshet tşıcam be.S..s.S"
Benim şahsi üniversite hediyem olan Range Rover Evoque umun içınden sevgilim 190 boyunda ki Berkecanın hediyesi olan İPhone X ile gönderildi.

Dün tanık oldum benzer bir tabloya. Aynen aktarayım;

3 ergen kızın(16-17 yaşındalar maksimum) buluşma sırasında yanlarından geçiyordum. Birinin botları kendinden büyük idi, ilk botlarını sordu diğer ikisi selam bile vermeden
Diğer kızlar : "ooo botların yakıyor"
Kız: "hııı, yeni aldımmm XX marka" (bilmiyorum markayı ben)

Kız: "Bakıııın telefonum da Ayfon X"
Diğerleri: Hımm güzelmiş.(göz ucuyla bakıldı)

Çok garipsedim o anı. Biri ne aldıysa diğerlerinin gözüne sokma çabasında diğerleri üzerindekilerin markalarına bakma çabasında. Yeni nesil bomba :rolleyes:

8 ileri tam otomatik yeni şanzımanla beraber, yeni 1.5 tdci 120-150'lik motorları da koyacaklarını düşünüyorum. Henüz otomatik eklenmemiş olsa da şuan 1.5 tdci 120 hp manuel mondeo 2018 üretimli olarak bayilerde satılıyor. Makyajla beraber o konudaki eksikleri giderilecektir inşaallah. Arabanıza iyi bakın, güzel ve uzun yıllar kullanabileceğiniz bir araç. Fiyatlar da böyle artmışken tadını çıkararak kullanın :)
Bende bu segmentte mondeo yu cok begenirim ama yeni gorucuye cikan 508 i gercekten begendim. Aslinda cok tok bir araba gibi durmuyor ama hem tasarim hem donanim hemde teknik verileri, motor-sanzuman rakiplerinin bayagi ilerisinde bence. Kesinlikle test etmek istiyorum gelir gelmez.
Saniyorum bu segmentte 2.0 en hesapli araba, dogrumudur? Tasarim gercekten sahane, ama @Sailor gozumuzu mazdadan yana cok korkuttu :D

Bende bu segmentte mondeo yu cok begenirim ama yeni gorucuye cikan 508 i gercekten begendim. Aslinda cok tok bir araba gibi durmuyor ama hem tasarim hem donanim hemde teknik verileri, motor-sanzuman rakiplerinin bayagi ilerisinde bence. Kesinlikle test etmek istiyorum gelir gelmez.

Saniyorum bu segmentte 2.0 en hesapli araba, dogrumudur? Tasarim gercekten sahane, ama @Sailor gozumuzu mazdadan yana cok korkuttu :D
Abi mazda cok guzel bir marka ama turkiyede buyuk kumar. Servis agi duzelmedikce alinmaz

Abi mazda cok guzel bir marka ama turkiyede buyuk kumar. Servis agi duzelmedikce alinmaz
Sahalari birakip Turkiye ye donecegim zaman, Samsun a Mazda bayi+servis acayim diyorum ne dersin ? en yakin ankara ve trabzonda var her ikisi de yaklasik 400 km.
@bt hocam senin de fikrini alirim bi dal :D
upload_2018-2-26_14-13-57.png

Su asamada 508'in hic bir eksigi yok gibi duruyor. Henuz tabii surusu gerceklestirmeden ilk izlenim olarak bunu soyluyoruz. Konforu, yalitimi, suspansiyon calisma kalitesi falan nasil bilmiyoruz. Bu konularda cok iyi olmasina da gerek yok. Ortalamanin altina dusmezse eger kesinlikle alinabilecek bir araba.

Sahalari birakip Turkiye ye donecegim zaman, Samsun a Mazda bayi+servis acayim diyorum ne dersin ? en yakin ankara ve trabzonda var her ikisi de yaklasik 400 km.
@bt hocam senin de fikrini alirim bi dal :D
Ekli dosyayı görüntüle 11663
Trabzondan çok basık mazda3 fotoğrafı gördük samsunda 5 katı daha fazlası çıkar :D :D çünkü tasarım olarak tam atakum sahilde piyasa yapmalık güzelliğe sahip :D :D

Kac adet satilmis mazda acaba ona bakmak lazim
Tabiki ilk bakilacak sey o fakat orta karadeniz bolgesinde hic olmadigini dusununce cok mantikli geldi. Guzel reklam yapilir, iyi de bir servis hizmeti verirlirse bence pazarda baska markalardan pay bile calinabilir diye dusunuyorum.
Zaten Kia dan tecrubemizde var, bize guvenen alici kitlemizde. Bunun uzerine bi kafa yorcam, bakalim.
Ayrica en yakin bayi-servis in 400 km uzakta oldugu arabayi bende almam, ama yani basimdaysa neden olmasin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...