Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki ilk bakilacak sey o fakat orta karadeniz bolgesinde hic olmadigini dusununce cok mantikli geldi. Guzel reklam yapilir, iyi de bir servis hizmeti verirlirse bence pazarda baska markalardan pay bile calinabilir diye dusunuyorum.
Zaten Kia dan tecrubemizde var, bize guvenen alici kitlemizde. Bunun uzerine bi kafa yorcam, bakalim.
Ayrica en yakin bayi-servis in 400 km uzakta oldugu arabayi bende almam, ama yani basimdaysa neden olmasin.
İşletme okuyorum, eleman lazım olursa hazırım:D

Saka bir tarafa, boyle birsey olursa is arayisi icinde olan arkadaslardan mutlaka degerlendirmek isterim. Piyasadaki satis temsilcilerinin hicbirseyden anladiklari yok, aracin torkunu bilmeyen mercedes satis temsilcisi mi olur !!! oluyor :confused:
Benim bitirmeme daha çok var hazırlık okuyorum ilerde ne olacağı belli olmaz ama eğer olursa gerekirse arabanın civata milimlerine kadar ezberlerim:D

Tabiki ilk bakilacak sey o fakat orta karadeniz bolgesinde hic olmadigini dusununce cok mantikli geldi. Guzel reklam yapilir, iyi de bir servis hizmeti verirlirse bence pazarda baska markalardan pay bile calinabilir diye dusunuyorum.
Zaten Kia dan tecrubemizde var, bize guvenen alici kitlemizde. Bunun uzerine bi kafa yorcam, bakalim.
Ayrica en yakin bayi-servis in 400 km uzakta oldugu arabayi bende almam, ama yani basimdaysa neden olmasin.
Yvallahi mantikliymis abi aslinda ne zaman yaparsin sen bunu:D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...