zor. Temiz bişey için min 20den başlamak lazım.İ10 cok yakiyor artik. 77 liraya 385 km anca gidiyorum. Bana daha ekonomik bişey lazim. Tuketimi gec, işletim maliyetleride dipte olmali. 2005 palio 1.3 felan 15-20 altina alinirmi acep..
zor. Temiz bişey için min 20den başlamak lazım.İ10 cok yakiyor artik. 77 liraya 385 km anca gidiyorum. Bana daha ekonomik bişey lazim. Tuketimi gec, işletim maliyetleride dipte olmali. 2005 palio 1.3 felan 15-20 altina alinirmi acep..
TwingoArkadaşlar
Yeni lokasyonumdan dolayi dat edecegim mesafeler artti. Hanimda iş başi yaparsa fena yol yapacam. Eski vergisi düşük ve parki kolay araba ne alirdiniz.
Hocam bence i10 da kalın eski bir araba alıp sanayi sanayi gezmekte var işin ucundaİ10 cok yakiyor artik. 77 liraya 385 km anca gidiyorum. Bana daha ekonomik bişey lazim. Tuketimi gec, işletim maliyetleride dipte olmali. 2005 palio 1.3 felan 15-20 altina alinirmi acep..
Neden bu mesajı herkes beğendi ehliyetim olmadığını bildikleri için miSürdün mü ikisini de
Ahahahah abi sunucu yönetimi bende değil, lakin burası bende.Berkin forumu patlatıp kaçayım dedin herhal
Herkes beni seviyorNeden bu mesajı herkes beğendi ehliyetim olmadığını bildikleri için mi
Testi izlemedim de baştaki en sevdiğim şarkıaxel thesleff bad karmaBu ne biçim bir test olmuş yahu
Segmentinin en kötüsü diyor düşük hızlarda rüzgar sesi çok var diyor dogrudur bilmiyorum her neyse
müzigi acın hiç bir sıkıntınız kalmaz filan gibi laflar çok amatörce kalmış rüzgar sesi eleştiirisi ve bu video için
Çok amatörce geldi bana videoda ki arkadaştan dolayı olabilirTesti izlemedim de baştaki en sevdiğim şarkıaxel thesleff bad karma
mart ayının sonu dimi? Hatırlat da unutmayayım@DuzboruDownpipe , @kekum34 29.03-01.04 arasi Yenikapı da bisiklet fuari varmış gidelim mi ?
Ben ciddi aliciyim
kekum panpa bu sefer para almayi unutma [emoji16][emoji16][emoji16]
@Ozzy41 uyar mı panpa
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sol arka kapı ile camın birlestigi yer gocmus hocam alınmaz .Arka koltuklar için gözetleme kamerası süper ya .
1,2 palio alabilirsin lpg li 15 e.Sonra i10 la arasında kalan 20k parayı bankaya atıp ayda getirdiği parayla yakıtını karşılarsın.İ10 cok yakiyor artik. 77 liraya 385 km anca gidiyorum. Bana daha ekonomik bişey lazim. Tuketimi gec, işletim maliyetleride dipte olmali. 2005 palio 1.3 felan 15-20 altina alinirmi acep..
Telefona indirdimsilinir milinir garanti olsun