Aynen bence deEkli dosyayı görüntüle 11673 yeni aurisin fotoğrafı
C sütunundaki bitiş chryi andırıyo sanki
Aynen bence deEkli dosyayı görüntüle 11673 yeni aurisin fotoğrafı
C sütunundaki bitiş chryi andırıyo sanki
Boyasiz goçuk duzeltme mi okuyorsun panpaEvt cnm
Mantıklıymıs bende ındıreyımTelefona indirdimsilinir milinir garanti olsun
Yok be olum ben garanti bozmayan yazılım bölümündeyimBoyasiz goçuk duzeltme mi okuyorsun panpa
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geyik başlığına girer girmez ahkam kesmeler falan benimde hiç hoşuma gitmedi kendisi ...Yahu arkadaş gece gece iyi sinirimi bozdular .. adama saygıdan bahsediyorum saygıyı geçtim zir cahil çıktı .. tövbe estağfurullah !!
Geyik başlığına girer girmez racon kesmeler falan benimde hiç hoşuma gitmedi kendisi .
Bakalim ne zaman ban yiyecekKesinlikle geyik başlığına yazdığı şeyden beri sinir oluyorum.. bakalım daha ne kadar dikkat çekecek..
Bakalim ne zaman ban yiyecek
Milletin arabasına durduk yere el arabası demek alışma süreci değil görgüsüzlüktürMilleti banlatmak yerine aramıza katmaya çalışsak bence daha iyi olur zira daha forumumuza yeni alışma süreci gayet normal.
Şöyle düzgün bir platformda çıkıyor ne yazık ki bu tiplerMilletin arabasına durduk yere el arabası demek alışma süreci değil görgüsüzlüktür
Orası ayrı rahmetli Ali Can abinin bir lafını söylemiş ayrıca orda araç sahibi benim içi fark etmez dedikten sonra hiçbirimize laf düşmez. Bu arada yanlış anlaşılmasın öyle bir tabiri bende hatalı buluyorum.Milletin arabasına durduk yere el arabası demek alışma süreci değil görgüsüzlüktür
Tesadüf eseri kaydolmuştur, böyle giderse ya kendi kafasından birilerini bulamaz kendi ayrılır yada ayırırlarŞöyle düzgün bir platformda çıkıyor ne yazık ki bu tipler
Gerçekten ilginç, "Yunanistan ve Kalite"kelimeleri yan yana garip duruyor
Orası ayrı rahmetli Ali Can abinin bir lafını söylemiş ayrıca orda araç sahibi benim içi fark etmez dedikten sonra hiçbirimize laf düşmez. Bu arada yanlış anlaşılmasın öyle bir tabiri bende hatalı buluyorum.
Alayım mı bundan durmadan izmire gelirsin abi
Milleti banlatmak yerine aramıza katmaya çalışsak bence daha iyi olur zira daha forumumuza yeni alışma süreci gayet normal.
Orası ayrı rahmetli Ali Can abinin bir lafını söylemiş ayrıca orda araç sahibi benim içi fark etmez dedikten sonra hiçbirimize laf düşmez. Bu arada yanlış anlaşılmasın öyle bir tabiri bende hatalı buluyorum.