Şu a2 den bozma takıma attıklarını mı diyorsun?
Yooo, her hafta bir iki bir ikigidiyor. 33 dkda attığı 4 golle, 35 gol atar denilen negredoyu egale etmiş. A2den bozma bilmemnerden olma diye bi tabir olamaz. Ayıptır
Şu a2 den bozma takıma attıklarını mı diyorsun?
GunaydinlaaaaarYooo, her hafta bir iki bir ikigidiyor. 33 dkda attığı 4 golle, 35 gol atar denilen negredoyu egale etmiş. A2den bozma bilmemnerden olma diye bi tabir olamaz. Ayıptır
Gunaydinlaaaaar
Gomis bu sezon su hirbirinde galip gelemediginiz derbilerin sadece 5-1 lik basaksehir hezimetinde gol atabilmis ! eywallah adam guzel gol atiyor ama karsisina iyi savunma olunca kitleniyor
ben diger takimlarin golculerinin iyi oldugunu iddaa etmedim, Gomis in iyi bir golcu oldugu kesin ama butun derbileri kaybederse, ilk yarinin sonunda da goruludugu gibi sampiyonluk zora girer diyorum.E iyi de bu sene derbilerde gomis değil takım leşti
33 yaşında adama bu kadar para mı verilir diye sene başı edilmeyen laf kalmadı rakipleri negredo soldado alırken gomis mi alınır dendi, görüyoruz negredoyu da soldadoyu da.
Ha onlar 25 gol attı da benim haberim yoksa kusura bakmayın, ya da derbilerde golleri varsa yine kusura bakmayın.
ben diger takimlarin golculerinin iyi oldugunu iddaa etmedim, Gomis in iyi bir golcu oldugu kesin ama butun derbileri kaybederse, ilk yarinin sonunda da goruludugu gibi sampiyonluk zora girer diyorum.
Bence bu sezon derbilerdeki performansi da goz onune alirsak en iyi forvet Adebayor, en azinda simdilik
metrobüs yakınkarından alırsınız. Bi kesinleşsin buluşma, halledilir o işler.O kadar yoldan geleceksen soylede bir yerden alalim bari
tekirdağ mı ne zaman yav. valla tekirdağa kadar ulaşımım zor o konu hakkında bişey diyemiycimPanpa sen Tekirdağ bulusmasina git daha iyi , bak ben kocaelideyim bana senden daha yakın
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başka arabalarla gezmekten binememiştir...1 saatlik yolun var toplu taşıma ile uzak ayağı yapma
2 ay tatilde toplasan 6-7 kere anca binmişimdir Hilux'a, babamın yoğun mesailerinden dolayı pek görüşemedik onunla da :/
bunu senın bana soylemen bıraz komık olmus malum foruma ılk geldın bısmıllah geyık baslıgında konusanlara posta koymaya calısmıstın barı sen deme olurmuForuma yeni gelenlere karşı üslubunuzu sert buluyorum. Lütfen bu konuda biraz daha anlayışlı olalım.
mart ayından sonra yagsa nolur yagmasa nolurArtık kar falan filan yağmaz değil mi? Araç 100 den sonra garip bir şekilde tekerleklerden titriyor. Gidip adam akıllı lastik ve jant alacağım. Dün otobanda Octavia dan selektör yedim.
Önce bir damla yaş...
tfsidsgtfsidsgtfsidsgtfsidsgtfsidsg [emoji3][emoji3]Artık kar falan filan yağmaz değil mi? Araç 100 den sonra garip bir şekilde tekerleklerden titriyor. Gidip adam akıllı lastik ve jant alacağım. Dün otobanda Octavia dan selektör yedim.
Önce bir damla yaş...
mart ayından sonra yagsa nolur yagmasa nolur
Peki istanbulda mart ayimi ankara veya denizlide mart ayimi sen solemart kapıdan baktırır diye bi söz var biliyon dimi
Peki istanbulda mart ayimi ankara veya denizlide mart ayimi sen sole
Sucuk ekmek olacak olm o nasil belli yapmadigikarda sucuk şarap
Ayıplık bir durum göremiyorum. Bknz:şekil A1.Negredo'luk bir durum olduğunu da düşünmüyorum aslına bakarsan biraz olsun futboldan anlayan biri ikisi arasındaki ftublo karakteri farkını anlayacaktır.Yooo, her hafta bir iki bir ikigidiyor. 33 dkda attığı 4 golle, 35 gol atar denilen negredoyu egale etmiş. A2den bozma bilmemnerden olma diye bi tabir olamaz. Ayıptır
Başka arabalarla gezmekten binememiştir...