Anlatılan şeyleri fotoğraf olarak göstermeleri aklıma Otopark'ın eski videolardaki flaşlı araç içi fotoğraflarını getirdi, hüzünlendim yemin ederim.Son derece başarılı yorumlar.Bu kasa corolla alacaklara izletilmeli.Sadece ve sadece kötü lastikten dolayı fren ve viraj kabiliyetinde yanlış fikre kapılmışlar.
Kesinlikle haklısın. Özellikle dizellerde kalkış vitesi fazlasıyla hantaldır. 1.vitesi mümkün olduğunca fazla devir çevirmeden ( 3 - 3.250 deviri geçmeden ) bitirip direkt 2'ye geçmeli. 2 ve sonraki viteslerde de çevireceğin devir maksimum 3500-4000 arasında olmalı. Bu elemanın yaptığı gibi 4 binden sonra çevirdiğin her devir boştur, fazla yakıt harcar, tork ve hp bitmiştir, boşuna süre ve hız kaybı yaşarsın.İyi niyetli fakat cahiller. @Cenk abi de katılacaktır bana.Atmosferik gibi devir çevirtilir mi ya turbo dizele.Maks torkun bittiği yerde diğer vitese geçilmeli.. Sonra 15 saniye voov çekiyorlar
Dr. Oz tarafından yapılan yazılımla bu dediğiniz sorun giderilmiştir...Bu elemanın yaptığı gibi 4 binden sonra çevirdiğin her devir boştur, fazla yakıt harcar, tork ve hp bitmiştir, boşuna süre ve hız kaybı yaşarsın.
su-27 yi f14 zannettimHastasıyız
net güzel içerik teşekkürlerHastasıyız
owww iyi hatırlattın. Hemen davranıyorumubisoftta Assassin's Creed IV Black Flag bedava, yarın son gün. bilginiz olsun
owww iyi hatırlattın. Hemen davranıyorum
Aldım hesabıma koydum, AC3 bitsin onu silip öyle indiririm ilk 3 oyun ekran kartımla gelmişti, sonraki 3 oyunda böyle ubisoft'un yıldönümleri bilmemneleri şerefine bedavaya geldi. Böyle böyle seriyi orijinal ve bedavaya bitireceğimbende unutmuşum abi assasins fiyatlarına bakayım derken aklıma geldi baktım bitmemiş daha indiriyorum.
25 gb bu arada
Aldım hesabıma koydum, AC3 bitsin onu silip öyle indiririm ilk 3 oyun ekran kartımla gelmişti, sonraki 3 oyunda böyle ubisoft'un yıldönümleri bilmemneleri şerefine bedavaya geldi. Böyle böyle seriyi orijinal ve bedavaya bitireceğim
Ben geçen ay 60k bakımını 880 e yaptırdım.. 930 gibi bişeydi..indirimle öyle oldu... 30-45k bakımlarını ise 700 lü rakamlara yaptırdım son 6 ay içinde ...vw daha uygunmuş bu konuda
Hocam Ford bir tık daha uygundu fakat 2017 yılında "bizim vag'dan neyimiz eksik" diyerek servis fiyatlarında büyük atılım yaptılar , dediğiniz gibi arayı kapattılar. Ecoboost ve tsi motorlarının bakım maliyetleri muhtemelen birbirine çok yakındır.Demek aşşa yukarı Tdi - Tsi bakım fiyatları aynı şu dönemde... vw için dizelin bakımları daha maliyetli demek çok doğru değil o zaman ..
Benim 15 ve 45 bin bakımlarında önce ön sonra arkalar değişti. Fiyatı tam olarak hatırlamıyorum ama 300-400 lira arası işçilik dahil tutmuştur. Bizim buralar çok yokuşlu olduğu için istemesende fren kullanıyorsun. Hatta İzmir'den buraya gelen usta ' biz 60k'ya kadar balata değiştirmiyorduk İzmir'de. Burada neredeyse her bakım balata değiştirmek gerekiyor ' demişti. Zaten benim fiyatları da balatalar şişirdi. Tabii klima gazı kontrolü, klima gazı dolumu gibi eften püften ufak rakamlar da var. Bu civarda özel servis olsa bakım için oraya götüreceğim ama en yakın ford özel servisi istanbul'da. Oraya yakacağım mazotla zaten aşağı yukarı aynı fiyatlara gelecek diye el mecbur yetkiliye katlanıyoruz.Yok, benimkilerde sadece “ekstra kazık cam suyu” var ....
Benim balatalar iyi gitti.. aracı 30k da aldığımda, 30k bakımına sokmuştum.. o zaman bişey demedi servis bana balatalar ile ilgili... en son 62k da bakıma sokunca değişelim dediler önleri, bende 400tl yi duyunca yok artık dedim, bildiğim bir yerde yarı fitatına orjinal parçayla değiştirttim.
En kötü ihtmalle 45k dan fazla gitmiş ön.. arka için daha var baya