Merhaba millet
MarabanamarabananraöaMerhaba millet
hi jnm
Nasılsınız?Marabanamarabananraöa
manchester city yüzünden kuponlarım yattı. Guardiolaya sövmekle meşgulüm, sen nassın?Nasılsınız?
İyi ben de ya biz niye forumca toplanıp içmiyoruz.Alfaya vaga sarmaktan bıktımmanchester city yüzünden kuponlarım yattı. Guardiolaya sövmekle meşgulüm, sen nassın?
guardiyola yavAŞŞ çiğerimi söktünskaldfjşsdfsmanchester city yüzünden kuponlarım yattı. Guardiolaya sövmekle meşgulüm, sen nassın?
İyi ben de ya biz niye forumca toplanıp içmiyoruz.Alfaya vaga sarmaktan bıktım
guardiyola yavAŞŞ çiğerimi söktünskaldfjşsdfs
An itibariyla rakı mandalina yapıyoruman itibariyle tuborg bardağıyla portakal suyu içiyorum tartışmayalım istersen .s
küfretmicem
Bugün CR-V hakkında konuştuk peder bey ile.
Sonra kendisine E serisinin iç mekanını gösterdim alakasız bir şekilde.
Morali bozuldu.
manchester city yüzünden kuponlarım yattı. Guardiolaya sövmekle meşgulüm, sen nassın?
Merabana merhaba kardesMerhaba millet
1 trilyon para vercem az yakti yakmadi hayatta bakmambabam da dün ben benzin tvnin s400 videosunu izlerken geldi yanıma. bi 10 dk oturdu dinledi yakıtı duyduktan sonra küfretti gitti
Bunu biliyoruz farklı bişey söyle abi1 trilyon para vercem az yakti yakmadi hayatta bakmam
Ben bu fakir halimle benzin takmiyorum s serisi alip yakita hayatta bakmam yatarim arkada mis sanada veririm arabayi goturur getirirsin beniBunu biliyoruz farklı bişey söyle abi
Radar cezalarını göze alacaksan ben de şoförlük yapabilirim.Ben bu fakir halimle benzin takmiyorum s serisi alip yakita hayatta bakmam yatarim arkada mis sanada veririm arabayi goturur getirirsin beni
Valla aklima su gmg deki adamin cat cat girdim butun radarlara demesi geldi aklima canin sagolsun abim sende gel arkaya sampanya falan (luks anlayisim bundan ibaret hayal gucu saglam olan varsa gelsin) doktor kullanir seve seve findik turbolu cvt den sonra bayilirRadar cezalarını göze alacaksan ben de şoförlük yapabilirim.