Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim 15 ve 45 bin bakımlarında önce ön sonra arkalar değişti. Fiyatı tam olarak hatırlamıyorum ama 300-400 lira arası işçilik dahil tutmuştur. Bizim buralar çok yokuşlu olduğu için istemesende fren kullanıyorsun. Hatta İzmir'den buraya gelen usta ' biz 60k'ya kadar balata değiştirmiyorduk İzmir'de. Burada neredeyse her bakım balata değiştirmek gerekiyor ' demişti. Zaten benim fiyatları da balatalar şişirdi. Tabii klima gazı kontrolü, klima gazı dolumu gibi eften püften ufak rakamlar da var. Bu civarda özel servis olsa bakım için oraya götüreceğim ama en yakın ford özel servisi istanbul'da. Oraya yakacağım mazotla zaten aşağı yukarı aynı fiyatlara gelecek diye el mecbur yetkiliye katlanıyoruz.
Hocam ne diyorsun ne İstanbul'u :D Özel Ford servisi arıyorsan kefil olacağım bir tane var Kocaeli'de :)

Hocam ne diyorsun ne İstanbul'u :D Özel Ford servisi arıyorsan kefil olacağım bir tane var Kocaeli'de :)
Biz bir tek 2.el aldığımız mondeo'da özel servis kullanmıştık. O da maslak sanayide tanıdık bir özel servisti. Gerçi yıllar yıllar oldu sahibi falan değişmiştir çoktan. Onun haricinde ben özel servis bilmediğim, gitmediğim için durum böyle :D 60k bakımı için fiyat almaya gittiğimde uçuk fiyat verirlerse konuşacağım. Kayda değer indirim yapmazlarsa seninle irtibata geçerim hocam eyvallah :)

Samuray kılıcı gibi valla. GMG'nin ful siyah M3'ü de gördüm ama fotoğraf çekemedim

Ekli dosyalar

• 2017-12-16 15.43.45.jpg
    2017-12-16 15.43.45.jpg
    818.8 KB · Görüntüleme: 114
  • 2017-12-16 15.43.59.jpg
    2017-12-16 15.43.59.jpg
    837.1 KB · Görüntüleme: 184
Tofaş-Fiat'a bi dava kaybetti diye youtube'a markanın araçlarıyla ilgili küçük bir kısmı doğru, geneli külliyen yalan çarpıtmalı manipülasyonlu karalama videoları koyup duruyor. Zamanında ılımlı uzun bi yazı yazdım, çok sağlam dayanaklıydı, ölü numarası yapmıştı i... Burada olsa da şu yazdıklarımı görse keşke...

Tofaş-Fiat'a bi dava kaybetti diye youtube'a markanın araçlarıyla ilgili küçük bir kısmı doğru, geneli külliyen yalan çarpıtmalı manipülasyonlu karalama videoları koyup duruyor. Zamanında ılımlı uzun bi yazı yazdım, çok sağlam dayanaklıydı, ölü numarası yapmıştı i... Burada olsa da şu yazdıklarımı görse keşke...
Konu duruyor mu hocam? Bir bakayım.

Yamulan koltuk muhabbeti mi hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...