Bunun benim galerimde ne işi var yaw manitum gördü tutturdu banda bundan al die... nabcam şimdi taktik verin
knk sadece doktorlar alabiliyormuş doktor speacial paket kimlikle alınıyormuş xdd deEkli dosyayı görüntüle 11862
Bunun benim galerimde ne işi var yaw manitum gördü tutturdu banda bundan al die... nabcam şimdi taktik verin
Bide yere basık yav bu coilover falan var üstündeEkli dosyayı görüntüle 11862
Manitum da doktor ztnknk sadece doktorlar alabiliyormuş doktor speacial paket kimlikle alınıyormuş xdd de
En çok orasına hasta oldum dedi tümsekten çapraz geççen gln dedi nie öle dedi mnyk heralde anlamadmBide yere basık yav bu coilover falan var üstünde
hoydaaa o zaman işler sakat knk kesenin ağzını açacan napacanManitum da doktor ztn
En çok orasına hasta oldum dedi tümsekten çapraz geççen gln dedi nie öle dedi mnyk heralde anlamadm
Ben kumara başlıorum ya hep ya hiçhoydaaa o zaman işler sakat knk kesenin ağzını açacan napacan
Ne dicem siyah plastikleri carbon detaylı yapıp orjinal rengiyle bir paslasana ayu kafamda plastikleri karbon kaplatmak varEkli dosyayı görüntüle 11862
Bu aracın yapısına aykırı ama bu araca yay harbiden yakışıyor. Renk hariç tabii
Coil bakmaya başlayayım benBu aracın yapısına aykırı ama bu araca yay harbiden yakışıyor. Renk hariç tabii
Yüksek yerlerden aracı geçirmiyorsam, yani yerden yüksekliğe pek ihtiyaç duymuyorsam, şehir içinde kullanıyorsam varsa bu araca özel üretim eibach, vogtland v.b kaliteli bir yay alıp taktırmayı düşünebilirdim açıkçasıCoil bakmaya başlayayım ben
Onu @Bedirhan bey bilir ben uğraşmıyorum gskshandNe dicem siyah plastikleri carbon detaylı yapıp orjinal rengiyle bir paslasana ayu kafamda plastikleri karbon kaplatmak var
Bizim usta var on numara yay kesiyo öyle pıstırsak arabayı olurmu?Yüksek yerlerden aracı geçirmiyorsam, yani yerden yüksekliğe pek ihtiyaç duymuyorsam, şehir içinde kullanıyorsam varsa bu araca özel üretim eibach, vogtland v.b kaliteli bir yay alıp taktırmayı düşünebilirdim açıkçası
Kes yapıştır usulü. Şahinci styleBizim usta var on numara yay kesiyo öyle pıstırsak arabayı olurmu?
Evet abi onca mühendislik ar-ge test deney boş, en iyi sonuç kesmede alınıyorKes yapıştır usulü. Şahinci style
Allah akıl fikir versin ne diyelimEvet abi onca mühendislik ar-ge test deney boş, en iyi sonuç kesmede alınıyor
Vallahi kardesim bana da apaci deseniz sinirlenmem, bozulmam Ama gozun gordugunu de inkar etmek olmaz simdi. Apaci isi de deseler kivaminda bir yay bu araca yakisiyor. Yalan konusamam simdiBen dedim ch-r basılınca çok tatlı oluyo diye, apaçi ilan edildim ama cenk abi diyince hemen coilover bakılıyor... Sakalımız yok ki lafımız dinlensin