Kafamda kocaman soru işaretleri var kocamanBilemem valla.Check up dersin?
Kafamda kocaman soru işaretleri var kocamanBilemem valla.Check up dersin?
Panpa şöyle diyeyim üniye girmeden aldığım sağlık raporunu özelden aldım.Hiç ücret ödemedimKafamda kocaman soru işaretleri var kocaman
Neyse o zaman doktor beyimiz. Yarın her şey belli olur heralde. Kursu arayıp soracamPanpa şöyle diyeyim üniye girmeden aldığım sağlık raporunu özelden aldım.Hiç ücret ödemedim
- Bakanlığa ve üniversitelere bağlı sağlık tesisleriEhliyetini yeni alan var mi ? Benim ikametim aydın didimde ama ben şuan ispartadayim. Aile hekiminden sağlık raporu alabiliyor muyum? Veya özel hastane, okulun hastanesi, sağlık ocağı nerden almam gerekiyor sağlık raporunu ? Yarın ehliyete kaydolmaya gidiyorum
Sağlık ocağında aile hekimine gidip ehliyet için sağlık raporu dersen 10 dkda veriyorlar. Gözlük kullanıyorsan yanında olsun yeter. Cebinden de bir kuruş çıkmıyor.Neyse o zaman doktor beyimiz. Yarın her şey belli olur heralde. Kursu arayıp soracam
Kendi aile hekimime mi herhangi bir aile hekimine miSağlık ocağında aile hekimine gidip ehliyet için sağlık raporu dersen 10 dkda veriyorlar. Gözlük kullanıyorsan yanında olsun yeter. Cebinden de bir kuruş çıkmıyor.
Kendi aile hekimine git kardeşim. Ben başkasından almaya çalıştığımda kendi aile hekiminizden yaptırabilirsiniz demişlerdiKendi aile hekimime mi herhangi bir aile hekimine mi
Bu bende olabilirim diyecektim kiiiiEkli dosyayı görüntüle 11867 Bu şey değil mi... Ceyhun..
Demek buymuşuz :/ Sanayide aşk başkadır...Ekli dosyayı görüntüle 11868
Bu şey değil mi... Bedoo
Ne güzeli beeee bide bu Continental V12'ymiş oyy oyy .Ekli dosyayı görüntüle 11867 Bu şey değil mi... Ceyhun..
Yanlız bu çok iyimiş ya