yazık günah ya ben bu arabayı geçen hafta derste böbürlene böbürlene anlattım. Hala da gurur duyuyorum ama yani böyle olmaz ya.İki araba arasındaki farkları bulalım. Şaka gibi ya, restorasyon nedir bilmeyen ustaların elinde rezil olmuş araba.
yazık günah ya ben bu arabayı geçen hafta derste böbürlene böbürlene anlattım. Hala da gurur duyuyorum ama yani böyle olmaz ya.İki araba arasındaki farkları bulalım. Şaka gibi ya, restorasyon nedir bilmeyen ustaların elinde rezil olmuş araba.
Ben burda 3 tane resim görüyorum eksik resimmi var. Arabanın markası bile belli değil.İki araba arasındaki farkları bulalım. Şaka gibi ya, restorasyon nedir bilmeyen ustaların elinde rezil olmuş araba.
araba Devrim arabası. Orta konsolda ve arabanın dışında yazıyor.Ben burda 3 tane resim görüyorum eksik resimmi var. Arabanın markası bile belli değil.
Araba ilk Türk otomobili Devrim. 5 ay önce bakıma almışlardı ama nasıl bir bakımsa ustaların bir tek aynaya CD asmadığı kalmış.Ben burda 3 tane resim görüyorum eksik resimmi var. Arabanın markası bile belli değil.
Restorasyondan genel olarak anlamıyorsak;İki araba arasındaki farkları bulalım. Şaka gibi ya, restorasyon nedir bilmeyen ustaların elinde rezil olmuş araba.
vallahi benim canım acıdı. Geçmiş olsunBugün sis yüzünden vapur seferleri yapılmıyordu, babamla işe arabayla gitmek zorunda kaldık, 20 avrasya 20 ispark 40lira gitti
Oh ne guzel is valla sis olur gemi calismaz akinti olur calismaz ne bicim is bunlar !Bugün sis yüzünden vapur seferleri yapılmıyordu, babamla işe arabayla gitmek zorunda kaldık, 20 avrasya 20 ispark 40lira gitti
İşin asıl sıkıntısı internet sitelerinde iptal yok yazıyordu bi gittik kadıköye vapur yok geri dönüp arabayı aldıkOh ne guzel is valla sis olur gemi calismaz akinti olur calismaz ne bicim is bunlar !
O iste buyuk hata yani. Sonucta hava raporlari onceden geliyor gemiyeİşin asıl sıkıntısı internet sitelerinde iptal yok yazıyordu bi gittik kadıköye vapur yok geri dönüp arabayı aldık
Abi sen bilirsin bunlarda radar yokmu? İlle gözle görmeleri mi gerekiyor?O iste buyuk hata yani. Sonucta hava raporlari onceden geliyor gemiye
Ayrica tum seferlerin iptal olmasi basli baslina sacma o baska konu
Sağol bide dönüşte köprüye ödicez oldu sana 50vallahi benim canım acıdı. Geçmiş olsun
bulgaristan 60 gün vize olmadan pasaportla gidebiliyorsun diye biliyorum. gürcistan var, ukrayna var. Birkaç yer daha olması lazım ama hatırlamıyorum.Gençler vizesiz 2 günlük gidilebilecek yurtdışı neresi var bilginiz var mı?