Onun tüketimi bana gelmez. Zonguldak'ta o araba 12 litrenin altına inmezlevorg alalım size
Olur müdür. Arabayı sen alıyorsan tüketimi bana her türlü gelirlevorg alalım size
Forumda hemşehri(ler) görmek güzelHayirdir benim memlekette (Merzifon) ne isin var hocam ?
Onun tüketimi bana gelmez. Zonguldak'ta o araba 12 litrenin altına inmez
Olur müdür. Arabayı sen alıyorsan tüketimi bana her türlü gelir
Zaten ya bilet keser ya da benzinlik keser bu can yakıcı maliyetiBi milli piyango bileti alayım bari
Zaten ya bilet keser ya da benzinlik keser bu can yakıcı maliyeti
Abi anatomi biteli 3 yıl oldu.Cerebrumu açık görünce burnuma formaldehit kokusu geldi gece gece abv ya... pühh
Aleyküm selam kardeşimMerhabaaaa
Bu ülkede küçük esnafa şöyle bir göz ucuyla dahi bakıp ne halde olduklarını düşünmek bildiğin depresyon sebebi. Kobiler bitmek üzere, can çekişiyorlar maalesef.Bu gün evime olan 1,7 km yolu kat ederken, sağımdaki solumdaki esnafa bir baktım. Dükkanlarda tek tek çalışan insanlar müşteri beklerken ellerini avuşturmuş bekliyorlar. Kimi pide kimi telefoncu. Her 2 dükkan arası bir telefoncu veya pide börek salonu. Hepside boş beklerken bende önlerinden geçiyorum. Diyorum kendi kendime bunlar iş yapıyor para kazanıyormu. O dükkan parası , elektirği suyu çıkıyormu. Çoluğu çoçuğu okul masrafları , evinin kirası denkleşiyormu. Derken bir terzi gördüm. Koca yolda bir tane terzi , iki yaşlı amca harıl harıl çalışıyor. Ben kendimi bildim bileli hiç terziye gitmedim. Aldığım elbiselerin pacasını şusunu busunu alırken hazır giyim mağzasına yaptırmıştım. Enteresan geliyor hayat. Baktığım her esnaf dükkanında onun hayatını kafamda canlandırıp kendimi onun yerine koyup empati yapıyorum. Bu da beni depresyona sokuyor.
Allah Allah bu gozler neler goruyor boyle.. Amerikan Ford'lara benzettim bunu.
boşuna hava harp için çabalamıyoruz doktorum.çok güzel ya uçmak
Allah Allah bu gozler neler goruyor boyle.. Amerikan Ford'lara benzettim bunu.