Olur gibi duruyorO zaman 17 ya da 18inde bi buluşma olur mu?
Olur gibi duruyorO zaman 17 ya da 18inde bi buluşma olur mu?
Ceyhun 85 emrenin 95 diye hatirliyorum digerleri tamam zayifBizim zayıf arkadaşları da geride bırakmışsın ama görcez bilekleri
Abi bilek deme hala elim kolum ağrıyorBizim zayıf arkadaşları da geride bırakmışsın ama görcez bilekleri
Kaza yaptın ama gerçi bende sinana bikaç buse kondurdumCeyhun 85 emrenin 95 diye hatirliyorum digerleri tamam zayif
Valla baslarken cok duydumda bilek falan sonra tur bindirdim bir kacina hic acimam gram goz yasina bakmam kimsenin
Go karta da biner miyiz be ne zamandır gazlama zehri birikti içimdeOlur gibi duruyor
Ohhh yeni yeni sicak sicak gel gel gideriz ya severim severimGo karta da biner miyiz be ne zamandır gazlama zehri birikti içimde
Gittim kazayi tek basima hizimi alamayarak yaptim birde ama yinedeeeee yaniKaza yaptın ama gerçi bende sinana bikaç buse kondurdum
Abi bilek deme hala elim kolum ağrıyor
Ben 68 kiloyum ağırlık farkını iyi kullanırım ama pisti bilmiyorum ordan kaybedebilirimOhhh yeni yeni sicak sicak gel gel gideriz ya severim severim
Ben 68 kiloyum ağırlık farkını iyi kullanırım ama pisti bilmiyorum ordan kaybedebilirim
Bahaneler onceden basladiHesaba göre 10-12 dk sürmüşsünüz galiba
Askerdeyken 20-30 dk sürdüğümüzü bilirim ama sağlam ağrırdı kollar, ondan sonra hiç binmedim (8-9 yıl oldu)
Antrenmansızım burası neresi, gidip bi turlayım önce [emoji12]
Sanki ben biliyodumBen 68 kiloyum ağırlık farkını iyi kullanırım ama pisti bilmiyorum ordan kaybedebilirim
BurasıHesaba göre 10-12 dk sürmüşsünüz galiba
Askerdeyken 20-30 dk sürdüğümüzü bilirim ama sağlam ağrırdı kollar, ondan sonra hiç binmedim (8-9 yıl oldu)
Antrenmansızım burası neresi, gidip bi turlayım önce [emoji12]
Bileniyorum kaptan deme öyle şeylerBahaneler onceden basladi
Dragos sahil de abi
O güne kadar bu videoyu izlicemSanki ben biliyodum
Burası
Bahaneler onceden basladi
Dragos sahil de abi
Valla bilegine guvenen gelsin genclerBileniyorum kaptan deme öyle şeyler
O güne kadar bu videoyu izlicem
Valla keske sinan da gelsede o zaman bilek gorsem zevkli olurduBahane yooook İddaalıyız her zaman
olum 95 benim verdiğim kilo olur anca 135 kiloyum ben ahahahaCeyhun 85 emrenin 95 diye hatirliyorum digerleri tamam zayif
Valla baslarken cok duydumda bilek falan sonra tur bindirdim bir kacina hic acimam gram goz yasina bakmam kimsenin
2 metre bide.olum 95 benim verdiğim kilo olur anca 135 kiloyum ben ahahaha