Ben 80 liraya 400 km yapıyorum, hatuna bak beğenmiyor bir de
Ben 80 liraya 400 km yapıyorum, hatuna bak beğenmiyor bir de
Ben hala nasıl 2. olabildiğimi anlamış değilimgurur tablomu soyle birakayim gencler @Cussler @emreozukan @motorsinann @Porsche abi senlede gidecez tabiki @saracer
3. Sirada kendileri@motorsinann şaşırttı
Adam harbi sigmadi ama dogruya dogruYa beni geç gaptan ben 6 tur zor attım baksana sığamayıp arabaya
Abi biz benzinlilerin yarasına tuz basmaBen 80 liraya 400 km yapıyorum, hatuna bak beğenmiyor bir de
Bugun valla gorduk kac liraya ne kadar gidiyoruz soverim bakin sakam yokBen 80 liraya 400 km yapıyorum, hatuna bak beğenmiyor bir de
Böyle trafige kolay kolay denk gelinmez amaBugun valla gorduk kac liraya ne kadar gidiyoruz soverim bakin sakam yok
Abi biz benzinlilerin yarasına tuz basma
Vallahi hiç aklıma gelmedi beyler kusura bakmayın Hatun kişi 80 lira yakıtı beğenmeyince bir afalladımBugun valla gorduk kac liraya ne kadar gidiyoruz soverim bakin sakam yok
On paraya corolada şehirde 150 otobanda 220-250km maxVallahi hiç aklıma gelmedi beyler kusura bakmayın Hatun kişi 80 lira yakıtı beğenmeyince bir afalladım
Valla direkten dondun 200 aldik 530 km yazdi arabayi calistirdik 520 yazdi saka yapmiyorumVallahi hiç aklıma gelmedi beyler kusura bakmayın Hatun kişi 80 lira yakıtı beğenmeyince bir afalladım
Rahat 40 yaktim galiba bugunBöyle trafige kolay kolay denk gelinmez ama
Doğrudur, ben en son benzinli bir araca yakıt aldığımda 30 liralık falan koyuyordum. Sene 2009-10 gibiOn paraya corolada şehirde 150 otobanda 220-250km max
Neyse kaptanım bir şey demek istemiyorum sonra linç girişimiyle karşılaşabilirim Atmosferiğin sesi yeter boşverValla direkten dondun 200 aldik 530 km yazdi arabayi calistirdik 520 yazdi saka yapmiyorum
lımıtte duruyorum bakNeyse kaptanım bir şey demek istemiyorum sonra linç girişimiyle karşılaşabilirim Atmosferiğin sesi yeter boşver
Skyactive X alacağız sana çıkınca sıkıntı yoklımıtte duruyorum bak
20 lira yükleyenlere selam olsun
E hani istanbul buluşması oluyordugurur tablomu soyle birakayim gencler @Cussler @emreozukan @motorsinann @Porsche abi senlede gidecez tabiki @saracer
Butun bulusma plani 5 dk icinde yapıldı bizde nasi oldu anlamadikE hani istanbul buluşması oluyordu
Olacak tabiki erol abiyi bekliyoruz bu citir bir denk gelme olduE hani istanbul buluşması oluyordu