Hayatımda hiç bu kafada olmadım ama son bir haftadır her konuda taktik maktik yok bam bam bam kafasıyla hareket ediyorum. Allah sonumu hayır etsin
bi giulia qv yakışır
paraya dikkat et de gerisini boşver sonra kalma ortada Allah korusun.Hayatımda hiç bu kafada olmadım ama son bir haftadır her konuda taktik maktik yok bam bam bam kafasıyla hareket ediyorum. Allah sonumu hayır etsin
Yoo 4 nisan 2019 çıkışım, uzatmaya niyetim yok
Başka bir araba getirmeyi düşünüyorum
320d daha az yakar yine dePrince f20 f30 f10 a uyumlu lpg kiti çıkarmış asıl siz şimdi görün apaçileri
İsteyenin bir yüzü...Tam arkasına geçip selektör yakıp yol istemelik.. Bayılırım güçlü makinelerden yol istemeye
Bu arada plakayı camdan dışarı çıkarıp sileceğin üstüne koyarsanız HGS kamerası okuyabiliyor bilginiz olsun Tamponda olması şart değil. #iyibilgiAnkara'da mola yerinde başka arabayı yıkarlarken hortumu benim plakaya takıp koparmışlar. Geldiğimde plakayı kaputun üstünde buldum. Özür dilediler, tebrik ettim, benim arabayı da yıkatıp helalleştim, ne diyeyim
Ekli dosyayı görüntüle 11941
gunaydinlarAynen, en büyük risk de bu oluyor tabii. Herkes aynı değil. Zaten her arabaya da yapılacak şey değil. Egzotik yahut cidden güçlü bir otomobil gördüğünde yapılacak şey. Zaten öyle araçların sahipleri de bu tarz durumlara alışkın olduğu için anormal tepkiler vermiyorlar. Ondan gerisi ise pek belli olmuyor tabii Trafikte herkes gergin, herkes tahammülsüz ve hoş görüsüz. Bu tarz tatlı durumlar bizim trafikteki stresimizi bir nebze de olsa atabiliyor. Ama tabii denk gelmek, uygun şartların da oluşmasını beklemek lazım
@saracer Misal Erol hocamda Mustang var. Trafikte uygun şartlar oluşsa muhakkak nasıl gittiğini görmek için ' ee hadi ' tavrı takınırdım büyük ihtimal
Neden bilmiyorum ama kaliteli bir araba oldugunu bilmeme ragmen genel olarak Lexus u sevmiyorum. Hosuma giden bazi modelleri yok degil ama Lexus a gelene ne arabalar var bence.Hybrid Lexus G450 getirde inceleyek.
Ufak tefek işleri vardı, maslağa göndermiştim. Artık pek kısık değil bu arada gazladığında en kötü 600 HP dir.Oyle bir ergenlik yapmadim tabi . Yavas yavas gidiyordu soldan
Abimizin araci oldugunu bildigim icin yanina gecip selam verecektim de genc bir arkadas vardi icinde. Dedim arac satildi mi yok dedi Ozan abide halen
Goreyim diye ufak gazladi da yok boyle bir gidis
İstek yapabiliyor muyuz abi dsafsdfdf Aklına girer en azındanNeden bilmiyorum ama kaliteli bir araba oldugunu bilmeme ragmen genel olarak Lexus u sevmiyorum. Hosuma giden bazi modelleri yok degil ama Lexus a gelene ne arabalar var bence.
Cok mumnun olurum, malum seceneklerimiz TR ile ve TR fiyatlari ile kisitli olmayinca insanin aklina gelmeyen cok model olabiliyor.İstek yapabiliyor muyuz abi dsafsdfdf Aklına girer en azından