Hayatımda hiçbir taksiden yaptığım ödeme karşılığında fiş fatura almadım. Vergi kaçıran taraf nasıl Uber oluyor?Sırf şunlara inat Uber yükledim telefona. Beter olurlar inşallah.
https://odatv.com/vid_video.php?id=8F5CA
O değil de bir gün taksiciler kodoman birinin aracına saldıracaklar o zaman görücem ben onlarıHayatımda hiçbir taksiden yaptığım ödeme karşılığında fiş fatura almadım. Vergi kaçıran taraf nasıl Uber oluyor?
Valla öyle densizini çıkarıp mermi manyağı yapsalar zerre kadar üzülmem. Hümanizm is dead.O değil de bir gün taksiciler kodoman birinin aracına saldıracaklar o zaman görücem ben onları
2:24 da kadın ekmegımızı paylasmamak ıcın geldık dıyor. muslumanlıgı yanlıs anlamıs galıba.Sırf şunlara inat Uber yükledim telefona. Beter olurlar inşallah.
Bu tehtit gibi değil, resmen tehtit bizim aleyhimize karar çıkarmazsınız olay çıkarırız demiş, 3 5 taksicinin ubere saldırması neyse ama bunların başkanı bile açık açık tehtit savuruyorsa taksiciler ne yapmaz ki?Sırf şunlara inat Uber yükledim telefona. Beter olurlar inşallah.
baskan dedıgın herıfı gormuyormusun zaten sahtekarlık akıyor suratındanBu tehtit gibi değil, resmen tehtit bizim aleyhimize karar çıkarmazsınız olay çıkarırız demiş, 3 5 taksicinin ubere saldırması neyse ama bunların başkanı bile açık açık tehtit savuruyorsa taksiciler ne yapmaz ki?
Ya bu konuşan başkanın bile 5 tane uber aracı var welcome to turkey . Beyler bayanlar UBER'i hiçbir güç ülkemizden gönderemez merak etmeyin .Sırf şunlara inat Uber yükledim telefona. Beter olurlar inşallah.
abı bunu kasko yaptırdıgın elemana sorsan daha ıyı olur her yer farklı fıyat verıyor kasko konusunda cunku.@Sailor
Sizin opelin kaskosu ne çıktı. Baban kaç yıllık şöför. Kaza sicili felan nasıl. Esas merakım pahalı arabalarda kasko değeri ne kadar artıyor.
Sallıyorum ben i10 için 750 tl veriyorum, Opeldede fiyat 750 ise daha büyük araba almak masraf bakımında fazla çıkmıycak anlamına geliyo.r
Ufak tefek işleri vardı, maslağa göndermiştim. Artık pek kısık değil bu arada gazladığında en kötü 600 HP dir.
Günaydın herkesegunaydinlar
Sene 2008-2009, 156 ile Vatan caddesinde usul usul ilerlerken kirmizi isikta yanima usuuuulca Klasik bir Camaro SS yaklasikti, usulca derken sessizce degil tabi, siz anladiniz onu Iri yari, kel, Manco biyikli abimizle goz goze geldik, tabi ben verdim gazi, verdim gazi, sonuc: adamin plakasini 2. isiklarda okuyabildim ancak Neyse bende yanina sokuldum, eywallah, dedim tesekkur ettim, o datakipci doyurdu iste OTOPARK deyimiyle.
Ozellikle sehir disinda bu tip seyler daha cok basima geliyor, hatta babamla arabayi ilk getirirken, yorulunca Trabzon Samsun arasinda o kullanmisti, en az 6-7 kez milletin gazina gelip dip gaz yapti (kapisma gibi degil ama, sahinle biri yaklasiyor abi biz gaz versene sesini duyalim fln diyor), ben bile babami ilk defa boyle gordum. 65 yasinda bir adamin agzini kulaklarina getirebiliyorsa bu makina, dedim Erol dogru tercih yaptin demek ki
Ben yakalayamadim bile ya gaza getirmeyi birak. Neyse bi aklini alcam abimin go kart da merak etmeGünaydın herkese
Güçlü ve egzotik makinesi olanların kaderi budur hocam yapacak hiç bir şey yok Dediğim gibi müsait ve uygun bir yolda senin mustang'i ben de görsem ' bir yapıştır da izleyek ' diye ufak ufak gaza getirirdim muhakkak
Günaydın herkese
Güçlü ve egzotik makinesi olanların kaderi budur hocam yapacak hiç bir şey yok Dediğim gibi müsait ve uygun bir yolda senin mustang'i ben de görsem ' bir yapıştır da izleyek ' diye ufak ufak gaza getirirdim muhakkak
Hiiic gerek yok yav cok kotu goruntu onlarEywallah seve seve, tabi dışardan bende şahit olmadım bu sahneye çıplak gözle henüz [emoji51]
Hiiic gerek yok yav cok kotu goruntu onlar
(Cekemedi)
Yetisebilseydim guzel olacakti bence de olmadi isteSen aşırı dozda aldın onu biliyorum, ilk seferde bu kadar olmayaydı iyiydi
Ben yakalayamadim bile ya gaza getirmeyi birak. Neyse bi aklini alcam abimin go kart da merak etme
Kaptan benim araç dizel zaten. Bırak yakalamayı rölantide gaza bassam sesi çıkmaz doğru düzgün. En azından seninkinde ses varEywallah seve seve, tabi dışardan bende şahit olmadım bu sahneye çıplak gözle henüz [emoji51]
Ses konusunda harbi o ciger sesi devirlenmesi anlayamazsinizKaptan benim araç dizel zaten. Bırak yakalamayı rölantide gaza bassam sesi çıkmaz doğru düzgün. En azından seninkinde ses var
Eyvallah hocam Bulduğumda yapmışlığım vardır. Siyah bir corvette'e ve yine siyah bir porsche'ye yapmışlığım var bunu. Yani bana denk gelen ve uygun ortam olan en egzotik iki araç bunlardı. Başka zamanlarda da denk geldi ama oralarda yol müsait değildi, bir şey yapmadım