Dombilinin teki internetten farmville benzeri bir oyun oynayarak herkesin yatırdığının iki katını alacağını söylüyordu.Şu çiftlik bank mevzusu nedir ben tam anlayamadım biri beni aydınlatabilir mi?
Kaçtı paralarla
Dombilinin teki internetten farmville benzeri bir oyun oynayarak herkesin yatırdığının iki katını alacağını söylüyordu.Şu çiftlik bank mevzusu nedir ben tam anlayamadım biri beni aydınlatabilir mi?
En son uzaylılarla konuştum diyordustephen hawking ölmüş haberimiz yok. Çiftlik ticarethanesinda parasını batıranlardan gündem boşa çıkmıyorki. Yazık.
Şarj süreleri ne kadar peki? Bence önemli olan o.Gunaydın.
İstanbulda okadar cok şarj istasyonu varki insanın elektrikli araba alası geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 11945
Arabadan arabaya değişir. Ama Fluence ZE varsa 1 saate full şarj olur. i3 ise 150 km şarj kapasitesine gene 1 saate ulaşır.Şarj süreleri ne kadar peki? Bence önemli olan o.
2-3 defa gittim buraya güzel mekan. ama pistin bazı yerleri ıslak olunca sıkıntı yaşanıyorAbi Maltepe'de yeni bir yer açılmış ben çok beğendim orayı tavsiye ederim. Köprü ,uzun düzlük vs falan var, hoştu. Dragos bence biraz küçük kalıyor.
Kapasiteleri az. Süreler ona rağmen uzunArabadan arabaya değişir. Ama Fluence ZE varsa 1 saate full şarj olur. i3 ise 150 km şarj kapasitesine gene 1 saate ulaşır.
Ne güzel işte bana kalsa wet skid pad e çeviririm2-3 defa gittim buraya güzel mekan. ama pistin bazı yerleri ıslak olunca sıkıntı yaşanıyor
Evlimiymiş kaç yaşında daha oLa bu çocuk eşini arkasında bırakmış sdafsdfdsafd abi nasıl bir ülke burası yaa Dün İsviçre Parlamentosu olay yok diye açılmıyor bi de bizim ülkeye bak. Ekşın dolu asdfddfasdf
27 - 20 (eşi)Evlimiymiş kaç yaşında daha o
senin de @DouglasAdamsTeşekkürler sputnik @mcanerg @sinan-cetin in de tıp bayramı kutlu olsun
X no electronic (komple kurtulamıyorum beni aşıyor)no electronic
no turbo
no airbag
no automatic transmission
no diesel
NO PROBLEM
Kartal oto sanayide dağ gibi çıkmacılarda bir kere parça aradım peynir ekmek gibi satmış Corsa C aracıma, onu da bulamadım. Aradığım parça sol güneşlikti.Muhtemelen bu şekilde daha çok kazandılar. Bostancı ve Kartal'daki çıkmacıları ilk gördüğümde gözlerim fal taşı gibi açılmıştı. Her ayrı parçadan yüzlerce vardı. Masum tüketici dışında herkes bu işten ekmek yiyor sanırım.
Kapasiteleri az. Süreler ona rağmen uzun