Geyik Başlığı 4

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@DouglasAdams iyi bayramlar doktor.
01100142-1.jpg
 
Muhtemelen bu şekilde daha çok kazandılar. Bostancı ve Kartal'daki çıkmacıları ilk gördüğümde gözlerim fal taşı gibi açılmıştı. Her ayrı parçadan yüzlerce vardı. Masum tüketici dışında herkes bu işten ekmek yiyor sanırım.
Kartal oto sanayide dağ gibi çıkmacılarda bir kere parça aradım peynir ekmek gibi satmış Corsa C aracıma, onu da bulamadım. Aradığım parça sol güneşlikti.
 
Kapasiteleri az. Süreler ona rağmen uzun

Arabanın kapasitesi ile doğru orantılı. Birde aracın üzerindeki dahili Charger önemli .
Bu videoda bizde 3 fazlı sanayi tipi şarjırlara bağlanmış bir tesla model s 75D şarj edilişi.
12kw yani saate 45 km hızla aracın bataryası şarj ediliyor. 75D gibi bir batarya paketinin %50 den %100 dolması için 4 saate ihtiyacı var.
Bu bataryanın %50 si demek 191 km menzil demek. toplam 380 km menzili olan bir arabayı 190 km menzil yüklemek 4 saat sürüyormuş.


Bu hafta sonu ben kanyon avmde aracımı park edip yemek yemeğe Big Chefs'e gittim. Yemeğimi yiyip ihtiyacımı giderip arabama döndüğümde 02:30 dakika geçmişti bile. Her avm de elektrik istasyonu var. Ayrıca lpg ile arabamın menzili 350 km . İstanbul şehir içinde bir depoyu haftada bitiriyorum. Teslam olsa idi full bataryayı bitirmemde aşaği yukarı 1 haftayı bulcaktır.
 
  • Beğeni
Tepkiler: saracer
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...