Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler, Onlarca elektrikli otomobil videosu izledim, En ekonomik, yani en az elektrik harcayan otomobil Bmw i3 tür.
Buda size bilgi olsun :)
Sırasıyla Hyundai ioniq elektrik
Tesla model s
Renault zoe
Tesla model X

Son düzenleme:
Peder bey bugun ilk defa otomatik vitesli bir şanzıman kullandı. İlk bir panikledi filan, her seferinde debriyaja basmaya çalışmalar filan lakin tadını aldığını düşünüyorum.

5008 i test etti, bence tam bir aile arabası. Her şeyi kararında yapıyor.

Tabii araba ruhsuz diyor, basıyorum gitmiyor motor sesi gelmiyor filan dedi. Arabanın motor yalıtımını çok beğendim lakin. Bizim testte yerdigimiz gibi değildi hiç. Bence performansı yeterindeydi, simdiki aracına bakis. Tabii bizde ses var goruntu yok, bu aracta tam tersi

Ruh istiyorsan çok yanlış arabadasın dedim. Sırf devir çevirebilmek için benzinli almayı bile dusundu bir ara ama haram beygire alışacak.

Son düzenleme:
Haydaaa.
Bizim arabanın bifuel sistemi Bosch çıktıya. Arabanın beyninde bosch lisansı ürünüdür yazıyor. Hatta animasyonu bile varmış.. :)

Hadise yeni klibini izledim.
Piyasa müziğine best uydurmuşlar. Hadi onu gectik. Hadise alta pantolon üste gocuk giymiş. Olmadı .. Nasıl hit yapacak bu şarkı. :)

Hadise yeni klibini izledim.
Piyasa müziğine best uydurmuşlar. Hadi onu gectik. Hadise alta pantolon üste gocuk giymiş. Olmadı .. Nasıl hit yapacak bu şarkı. :)
erkek şarkıcılar nasıl orasını burasını acmadan basarılı olabılıyorlarsa kadınlarda olabılır :) kendılerını bır obje olarak gormekten keske vazgecsek yıl olmus 2018.
tek kızdıgım nokta kendısının oncekı klıbı yasaklandı dıye atar yaptı ben kadınım kapanmak zorunda degılım dedı kı haklıydı ama sonra ne hıkmetse onlara uydu.

insanin evinde, yataginda uyanmasi; pahalbicilemez :D gunaydin herkese
Norvecte 50 km de bir istasyon var.
ben de tam olarak bundan bahsediyorum, 80 m yi her seferinde sonuna kadar efektif kullanabilmesi mumkun degil, bazen 50 km de sarja girecek hatta bazen guzergahtan cikmasi gerekcek vs.
Teşekkürler sputnik :) @mcanerg @sinan-cetin in de tıp bayramı kutlu olsun
3 doktorumuz oldugunu bilmiyordum, iyi bayramlar :D

erkek şarkıcılar nasıl orasını burasını acmadan basarılı olabılıyorlarsa kadınlarda olabılır :) kendılerını bır obje olarak gormekten keske vazgecsek yıl olmus 2018.
tek kızdıgım nokta kendısının oncekı klıbı yasaklandı dıye atar yaptı ben kadınım kapanmak zorunda degılım dedı kı haklıydı ama sonra ne hıkmetse onlara uydu.
obje gibi gormemek lazim tabiki de, gercekten alisilmisin cok disinda olusu irite ediyor. Bu arada cok ucuz bi klip olmus, tek mekan, tek kostum, tek makyaj, hele o mont ne dir ya !!!

# çiftlikbank
IMG_20180315_111828.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...