geziyorduk kafamıza göre parça söküp , götürüp ödemesini yapıyorduk.Keşke Türkiye'de de şu tarz istediğimizi kendimiz alabileceğimiz yerler olsa .
Biz yaşadık kardeşim Bayhanizm vardı o dönemde. Sonradan tabiki de bilirsinizAma biliyoruz/m .
Çünkü o bir TeslaTeslanın ilk arabası, yani Model S . Yer yüzündeki beygir + menzil + ekonomi bakımından elektrikli otomobillerin altın oranına sahiptir.
O derece iyi bir aractır yani.
ama bizdeki hurdalıklar. Amaannnn içeri bile almazlar. çekici otoparkları falan bi taş eksilcek diye ödleri kopar.Keşke Türkiye'de de şu tarz istediğimizi kendimiz alabileceğimiz yerler olsa .
Abi sen sabah kalkmıyon dün kalkıyonGünaydın herkese huzurlu sabahlar keyifli bi gün olsun inşallah
Abi sen sabah kalkmıyon dün kalkıyon
Teşekkür ederim kardeşim ama ben buna 3750 verirsem içimin yanmasından dolayı gece dışarıda çırılçıplak koşarımKonu dışı ama bak sana jant buldum
www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-orijinal-audi-icin-17-inc-jant-lastik-firat-oto-da-537719789/detay
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
erkek şarkıcılar nasıl orasını burasını acmadan basarılı olabılıyorlarsa kadınlarda olabılır kendılerını bır obje olarak gormekten keske vazgecsek yıl olmus 2018.Hadise yeni klibini izledim.
Piyasa müziğine best uydurmuşlar. Hadi onu gectik. Hadise alta pantolon üste gocuk giymiş. Olmadı .. Nasıl hit yapacak bu şarkı.
ben de tam olarak bundan bahsediyorum, 80 m yi her seferinde sonuna kadar efektif kullanabilmesi mumkun degil, bazen 50 km de sarja girecek hatta bazen guzergahtan cikmasi gerekcek vs.Norvecte 50 km de bir istasyon var.
3 doktorumuz oldugunu bilmiyordum, iyi bayramlarTeşekkürler sputnik @mcanerg @sinan-cetin in de tıp bayramı kutlu olsun
obje gibi gormemek lazim tabiki de, gercekten alisilmisin cok disinda olusu irite ediyor. Bu arada cok ucuz bi klip olmus, tek mekan, tek kostum, tek makyaj, hele o mont ne dir ya !!!erkek şarkıcılar nasıl orasını burasını acmadan basarılı olabılıyorlarsa kadınlarda olabılır kendılerını bır obje olarak gormekten keske vazgecsek yıl olmus 2018.
tek kızdıgım nokta kendısının oncekı klıbı yasaklandı dıye atar yaptı ben kadınım kapanmak zorunda degılım dedı kı haklıydı ama sonra ne hıkmetse onlara uydu.