abı hıc konuyu degıstırme tur bındırcem go kart daobje gibi gormemek lazim tabiki de, gercekten alisilmisin cok disinda olusu irite ediyor. Bu arada cok ucuz bi klip olmus, tek mekan, tek kostum, tek makyaj, hele o mont ne dir ya !!!
abı hıc konuyu degıstırme tur bındırcem go kart daobje gibi gormemek lazim tabiki de, gercekten alisilmisin cok disinda olusu irite ediyor. Bu arada cok ucuz bi klip olmus, tek mekan, tek kostum, tek makyaj, hele o mont ne dir ya !!!
ooooo go-kart mı varabı hıc konuyu degıstırme tur bındırcem go kart da
Gecen gectim forumdaslari simdi sirada erol abim var gel sende dsg ileooooo go-kart mı var
dsg değil tfsi arkadaşım yaa asfasdfdfsdf Yalnız rakip tanımam, tek rakibim pegasus hava yollarıGecen bindir ay gectim forumdaslari simdi sirada erol abim var gel sende dsg ile
Ahahhaha onlarda oyle diyorlardi valla istersen gel boy boy atimdsg değil tfsi arkadaşım yaa asfasdfdfsdf Yalnız rakip tanımam, tek rakibim pegasus hava yolları
ooooo iddia büyük nerede kapışıyorsunuz?Ahahhaha onlarda oyle diyorlardi valla istersen gel boy boy atim
Gecen maltepe sahildeydik gene oralarda oluruz diye dusunuyorum ama bilemedimooooo iddia büyük nerede kapışıyorsunuz?
İş ciddiye binsin bari. Ben Volkan Işık Karting diyorum, ne dersinizGecen maltepe sahildeydik gene oralarda oluruz diye dusunuyorum ama bilemedim
Mustang atmosferik .mazda atmosferik. Corsa atmosferik. Fiesta atmosferik. Sence ne derizİş ciddiye binsin bari. Ben Volkan Işık Karting diyorum, ne dersiniz
Atmosferik candır dersiniz asfdafsadsdfad Corsa ile Fiesta kimin?Mustang atmosferik .mazda atmosferik. Corsa atmosferik. Fiesta atmosferik. Sence ne deriz
Sinanla emreninAtmosferik candır dersiniz asfdafsadsdfad Corsa ile Fiesta kimin?
Ben beğenmedm açık olacakHadise yeni klibini izledim.
Piyasa müziğine best uydurmuşlar. Hadi onu gectik. Hadise alta pantolon üste gocuk giymiş. Olmadı .. Nasıl hit yapacak bu şarkı.
Bunu dinlemek bile daha zevkli.. Gençkan adamdır.
haaa......
insanin evinde, yataginda uyanmasi; pahalbicilemez gunaydin herkese
ben de tam olarak bundan bahsediyorum, 80 m yi her seferinde sonuna kadar efektif kullanabilmesi mumkun degil, bazen 50 km de sarja girecek hatta bazen guzergahtan cikmasi gerekcek vs.
3 doktorumuz oldugunu bilmiyordum, iyi bayramlar