Dizel le benzinliyi niye karşılaştırıyon ki?Otobanda sakin gidince tdi golf 4 yakıyo zaten 6.4 gene çok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dizel le benzinliyi niye karşılaştırıyon ki?Otobanda sakin gidince tdi golf 4 yakıyo zaten 6.4 gene çok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dizel le benzinliyi niye karşılaştırıyon ki?
4.5 civariKim diyo ya 1.6 atmosferik+ tork konvertorü ikilisi çok yakiyo diye
@Sailor mazda kaç yakıyor otobanda sakin gidince?
Ekli dosyayı görüntüle 11993
Ney 4.5mu sakin dedigim 90 100 yav4.5 civari
Fotoğraf görünmüyor
Almancılara 520 lere E serisine konan 1,6 lara ne gömçürmüşler ahaahaha.Müteahitler ve oğulları ağlıyorlar
Şimdi bak panpaFotoğraf görünmüyor
Oldu panpa sağol, japonlar kaşınıyorŞimdi bak panpa
Arkadaş uyuyordum, uyandım elektrikler yok. İçim rahat etmiyor. Ve 1den 6ya kadar yokmuş.
Uzun yolda hizimi 90 100 arasina sabitlersem cruze ile cat 4.5 yakabiliyor ilginc demiNey 4.5mu sakin dedigim 90 100 yav
gunaydin beyleeeerAlmancılara 520 lere E serisine konan 1,6 lara ne gömçürmüşler ahaahaha.Müteahitler ve oğulları ağlıyorlar.Fiyata bakana kadar tabi..
burayı yıkarlar abı yapma nolur fıat falan konusalım forumda valla pazar gunu trafıkde gıdılmez bence ama bılemedımgunaydin beyleeeer
Bence adamalar hakli, 2.0 GS modelinin baslangic fiyati 400 bin tl gibi gorunuyor fiyat listesinde ama dikkat ettiysen reklamda cazip kur avantaji ile diyor.
Liste fiyati 200 bin olan CT modelini 155 e birakmadi mi bunlar, dolayisiyla euro kurunu 4.00 yaparsa 1.6 lt 5 serisi ile ayni fiyata geliyor. Hatta biraz zorlasan Hybrid bile cikar ordan
O degilde, Lexus a karsi onyargimi yikmak adina test surusu yapmaya karar verdim, bakalim beni etkileyebilecek mi?
Maslaktaymis showroom
Haa hız sabitleme bizde yok işte mauel cruze var ayak bileğibe bağlı oda farkediyo tüketimdeUzun yolda hizimi 90 100 arasina sabitlersem cruze ile cat 4.5 yakabiliyor ilginc demi
Rekorum tek depo ile istanbuldan bodruma gitmek. Gittigimin ikinci gunu benzin bitmisti hatta tam bir uzun yol arabasi
burayı yıkarlar abı yapma nolur fıat falan konusalım forumda valla pazar gunu trafıkde gıdılmez bence ama bılemedım
gunaydin beyleeeer
Bence adamalar hakli, 2.0 GS modelinin baslangic fiyati 400 bin tl gibi gorunuyor fiyat listesinde ama dikkat ettiysen reklamda cazip kur avantaji ile diyor.
Liste fiyati 200 bin olan CT modelini 155 e birakmadi mi bunlar, dolayisiyla euro kurunu 4.00 yaparsa 1.6 lt 5 serisi ile ayni fiyata geliyor. Hatta biraz zorlasan Hybrid bile cikar ordan
O degilde, Lexus a karsi onyargimi yikmak adina test surusu yapmaya karar verdim, bakalim beni etkileyebilecek mi?
Maslaktaymis showroom