Kime vurucam neye vurucam m3 e falan binmiyom 1.6 corollaya biniyomSende vur buldun ya mustang i vur anasini satim
Kime vurucam neye vurucam m3 e falan binmiyom 1.6 corollaya biniyomSende vur buldun ya mustang i vur anasini satim
Abi aciklamana gerek bile yok takiliyorum ben
Ne kadar zamandir tanisiyoruz gorusuruyoruz bizim aramizda bunlarin lafida olmaz ama Ben olsam hergun foruma mustang kullaniyorum yazar dovmesini falan yaptirirdim yalan yok yani gram mutevazi olmam ben senin gibi
Sakin kullanimda corolla ya benzer yakacak biliyorsun dimiKime vurucam neye vurucam m3 e falan binmiyom 1.6 corollaya biniyom
Keske faceboook instagram hesaplarim olsaydi hava atardim boyuna ben kesin aha biniyorum bindim icindeyim gidiyorumEywallah kardeşim sen beni biliyorsun da bilmeyen olup beni yanlış tanısın istemem o yüzden açıklama ihtiyacı hissettim
Keske faceboook instagram hesaplarim olsaydi hava atardim boyuna ben kesin aha biniyorum bindim icindeyim gidiyorum
Biliyorum, hatırlatmaSakin kullanimda corolla ya benzer yakacak biliyorsun dimi
Seperasyon hatti deniyor abi onlara. Dar kanal gecislerinde bogazlarda vs lane ler vardir. Geminin manevra kabiliyeti gucu uzunlugu tankermi lpg mi tehlikeli mi vs gecis ustunlukleri belirlenir.Eski istanbulda yaşasakta, tek derdimiz tankerler olsaydı
@Sailor bu videoda, boğazın giriş ve çıkışında gemilerin gemilerin şerit değiştiridği söyleniyor şu an haylan durum öylemi.
Beni para bozarmis galiba ya abiİnan trafikte normalden çok daha fazla dikkat ediyorum sırf Zengin züppe fln demesinler diye, araçlara da yayalara da yol veririm, sadece yol müsaitse pat pat yaparım
Gidip 0.9 almada sen ileride senide gorcezMustangım olsa kimseye takılmam getircen arabayı 5.0 pat pat millet gelecek 1.6 1.4 evde oturrum daha iyi...
Valla turbo benzinli alacak zenginliğe sahip değiliz reis öyle bir ihtimal yok yani haksjdjaGidip 0.9 almada sen ileride senide gorcez
0 kmde dizel benzin turbodan pahali ama o nolcak bakimda daha pahaliValla turbo benzinli alacak zenginliğe sahip değiliz reis öyle bir ihtimal yok yani haksjdja
İşte ben 0 araba da alamayacağım için . Ben araç alacağım zaman 5 yaşından büyük araçları tercih ederim diye düşünüyorum.0 kmde dizel benzin turbodan pahali ama o nolcak bakimda daha pahali
Turbo haram diyoruz inanmıyosunYav atmosferdik falan diyonuz da passat la dün trafikte 15.0 yaktık siz ne diyonuz ya 1.02h 8km ort hız 9 maltepe kozyatagi arası
Kaçacaklar tabii.. Terör örgütleri herhangi bir devletin ordusuyla göğüs göğüse muharebeye giremezler. Onların taktiği vur kaçtır. Afrin merkezde kalsalardı hepsi ölürdü. Artık Türkiye - Suriye sınırında güvenli hat çekip mültecileri de ülkelerine yerleştirip kontrollü olarak Suriye'den çıkmak gerek.Arkadaşlar, Afrin Düştü, Ypgliler kaçmış. Çatışama yaşanmadan girdi bizim askerler. Nerde bu Düşman 30 bin asker var deniyordu afrinde.
Korkum Stalingrad bozgunu gibi olmasın Afrinde. Elbabda bile İşidciler çok büyük Urban Battle yaşamıştı Mehmetcik. 16 tank imha olmuştu. Ama burda öyle bir şey yaşanmadı.
Olmaz miTurbo haram diyoruz inanmıyosun
Harbiden 15 ne yaa start stop varmiydi?