Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi aciklamana gerek bile yok takiliyorum ben
Ne kadar zamandir tanisiyoruz gorusuruyoruz bizim aramizda bunlarin lafida olmaz ama Ben olsam hergun foruma mustang kullaniyorum yazar dovmesini falan yaptirirdim yalan yok yani gram mutevazi olmam ben senin gibi

Eywallah kardeşim sen beni biliyorsun da bilmeyen olup beni yanlış tanısın istemem o yüzden açıklama ihtiyacı hissettim

Eski istanbulda yaşasakta, tek derdimiz tankerler olsaydı
@Sailor bu videoda, boğazın giriş ve çıkışında gemilerin gemilerin şerit değiştiridği söyleniyor şu an haylan durum öylemi.

Eski istanbulda yaşasakta, tek derdimiz tankerler olsaydı
@Sailor bu videoda, boğazın giriş ve çıkışında gemilerin gemilerin şerit değiştiridği söyleniyor şu an haylan durum öylemi.
Seperasyon hatti deniyor abi onlara. Dar kanal gecislerinde bogazlarda vs lane ler vardir. Geminin manevra kabiliyeti gucu uzunlugu tankermi lpg mi tehlikeli mi vs gecis ustunlukleri belirlenir.

İnan trafikte normalden çok daha fazla dikkat ediyorum sırf Zengin züppe fln demesinler diye, araçlara da yayalara da yol veririm, sadece yol müsaitse pat pat yaparım :)
Beni para bozarmis galiba ya abi :D
Turkiye de maalesef on yargi cok. Kullanilan arabaya telefona vs seylere gore hemen bir yaftalama yapiyorlar tahmin edebiliyorum abi cektigin rahatsizligi. Hele ki insan mutevazi olunca isler dahada zorlasiyor. Disarida bmw 320 alan anahtarini pat masaya koyuyor hemen yolda aptal sapan hareketler yapiyor cok goruyorum. Bunlar birazda gormus gecirmislikle alakali herhalde abi. Bazi insan elindeki ne olursa olsun havasini atiyor bazisida iste mustang bile olsa sakin sakin gidiyor allah kaza bela vermesinde abi garajda tutulup cocuga verilecek araba.

Arkadaşlar, Afrin Düştü, Ypgliler kaçmış. Çatışama yaşanmadan girdi bizim askerler. Nerde bu Düşman 30 bin asker var deniyordu afrinde.
Korkum Stalingrad bozgunu gibi olmasın Afrinde. Elbabda bile İşidciler çok büyük Urban Battle yaşamıştı Mehmetcik. 16 tank imha olmuştu. Ama burda öyle bir şey yaşanmadı.

Arkadaşlar, Afrin Düştü, Ypgliler kaçmış. Çatışama yaşanmadan girdi bizim askerler. Nerde bu Düşman 30 bin asker var deniyordu afrinde.
Korkum Stalingrad bozgunu gibi olmasın Afrinde. Elbabda bile İşidciler çok büyük Urban Battle yaşamıştı Mehmetcik. 16 tank imha olmuştu. Ama burda öyle bir şey yaşanmadı.
Kaçacaklar tabii.. Terör örgütleri herhangi bir devletin ordusuyla göğüs göğüse muharebeye giremezler. Onların taktiği vur kaçtır. Afrin merkezde kalsalardı hepsi ölürdü. Artık Türkiye - Suriye sınırında güvenli hat çekip mültecileri de ülkelerine yerleştirip kontrollü olarak Suriye'den çıkmak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...