Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu madem güncellendi, son gelişmeler paylaşılmadıysa şuraya bırakayım. Daha detaylı bilgi için linke tıklayabilirsiniz.

• Tamamen yeni Ford Fiesta ST‘nin viraj çekişini geliştirmek için ilk kez mekanik sınırlı kaymalı diferansiyeli (LSD) opsiyon olarak sunuluyor olacak.
  • Segmentinde ilk; Ford patentli kuvvet vektörü yayları, daha keskin bir geri dönüş, daha iyi arka uç yanıtı ve daha bağlı bir hissiyat sunuyor.
  • Launch Kontrolü, sürekli olarak hızlı kalkış sağlıyor ve göstergede özel bir grafik ile desteklenmiş.
  • 200 PS 1,5 litrelik EcoBoost motoru benzersiz şekilde üç silindirli bir ses sunuyor; %11’lik yakıt verimliliği iyileştirmesine katkıda bulunan silindir kapama özelliği de mevcut.
  • Seçilebilir Sürücü Modları da daha önce sunulmayan yeni özelliklerden; Normal, Sport ve Track.
https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-ford-fiesta-st-sinirli-kaydirmali-diferansiyelli/

1.0 ecooboost fiesta yı sadece 100bg ile getiren Ford Türkiye bu arabayı getirir mi acaba?

Vallahi aptal gibi kaldim ulkede . Alim gucu farki muazzam
İyi denk geldi, az önce aldığim dergiden birkaç arabanın ingiltere fiyati
20180319_194125-1.jpg
20180319_194139-1.jpg
20180319_194211-1.jpg

Nasıl? Tam sövmelik

Yav yalanın, dolanın, hak yemenin imamhatiple/Odtü ile alakası yok ki memlekette. Piyasanın içinde olanlar az çok bilir, İnsanlarda ahlak ve utanma denen şey kalmadı. Ne yazık ki dinimiz de bu konularda inanılmaz sömürülüyor. Müslüman adam yanlış yapmaz şu bu geyikleri. Müslümanı da yapıyor, ateisti de yapıyor. Ne yazık ki ben müslümanım diyen pek çok kişi işin hep şov kısmında, güzel ahlak denilen şeyi unutup akıl almaz bir para hırsının kurbanı. İş yaptığımız (İstanbul Çamlıca'da havuzlu villa) çooook müslüman (projenin renderını, çizimini ben yaptığım halde bir kere bile proje alanına gidemedim. Yabancı olduğum için evin hanımı beni istemiyormuş, buna saygı duyuyorum. Hatta kendisi kadınlarla bile el sıkışmıyordu elleri başka erkeklerinkine değdiği için, ama kocası maşallah ofisteki bütün kadınlarla el sıkışıyordu, ne perhiz bu ne lahana turşusu) işverenimizde hala alacağımız var. Hani nerede kaldı müslümanlık. Onun için ben artık çok müslümanım, çok Atatürkçüyüm, çok şucuyum diyene hep şüpheyle yaklaşıyorum.
Ha Lüleburgaz'da iş yaptığımız solcu, işçi haklarına saygılı müteahhitimizde de geçen yazdan beri alacağımız var :D Yani değişen bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...