Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler şu xiaomi markasının bir çok modeli var. Açıkçası kafamı da karıştırıyor hangisi hangisiydi diye. Şuan telefon almayacağım ama bu xiamio modelleri içinde minimum 5,5 inç ekranlı, ekran görüntü kalitesi en az samsung note 4 kadar iyi olan, metal kasalı, kasasının işçiliği iyi olan, işlemcisi de kasma yapmayan, donmayan en az orta segment kalitede modeli hangisidir acaba ? Bilenler bir aydınlatırsa sevinirim.
Bendeki mi note 3. Metal degil ama samsung s9 gibi aluminyum.

Sd 625 işlemci güzel gibi duruyor. Yorumlar da fena değil hakkında. Bu telefon güzelmiş bakalım yarın öbür gün benimkine bir şey olursa aklımda bulunsun.
625 cok eski bir islemci abi bende 660 var 835 mimarisi ile yapilmis fena degil. Alinacak olursa 835 veya yeni cikacak 845 alinirsa daha iyi olur

Bendeki SD 625 şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşanmadı aslında bir kaç senelik işlemci yazılımla iyi desteklendiğinde iyi işler çıkarıyor. Bir çok telefonun adamakıllı oynatamadağı sağlam oyunlarda bile ben oynarken ne kasma ne donma bir sıkıntı yaşamıyorum. Yani günün koşullarını karşılıyor.

Bendeki SD 625 şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşanmadı aslında bir kaç senelik işlemci yazılımla iyi desteklendiğinde iyi işler çıkarıyor. Bir çok telefonun adamakıllı oynatamadağı sağlam oyunlarda bile ben oynarken ne kasma ne donma bir sıkıntı yaşamıyorum. Yani günün koşullarını karşılıyor.
625 kendini kanitlamis bir islemci zaten guzeldir ama biraz eskidi o kadar oda uyumla cozulur

Bendeki mi note 3. Metal degil ama samsung s9 gibi aluminyum.
625 cok eski bir islemci abi bende 660 var 835 mimarisi ile yapilmis fena degil. Alinacak olursa 835 veya yeni cikacak 845 alinirsa daha iyi olur
Mi mix 2'yi çok beğendim beyler onu ekledim listeye.. Yeni bir model çıkarsa bilemem tabii ama telefon alacağım zaman mix 2 hala geçerliliğini koruyor olursa onu alırım.

Mi mix 2'yi çok beğendim beyler onu ekledim listeye.. Yeni bir model çıkarsa bilemem tabii ama telefon alacağım zaman mix 2 hala geçerliliğini koruyor olursa onu alırım.
Kamerasi kotu. Birde ekran neredeyse cercevesiz dusurulurse parcasida bulunmaz ozellikle yasadigin yerde yenisi cikacakti mi mix 2s miydi neydi

Kamerasi kotu. Birde ekran neredeyse cercevesiz dusurulurse parcasida bulunmaz ozellikle yasadigin yerde yenisi cikacakti mi mix 2s miydi neydi
Kamerayla pek işim olmaz kaptan. Ortalama fotoğraf çekse yeter açıkçası. Zaten çekilen fotoğrafları daha kaliteli ve iyi hale getirmek için aplikasyonlar oluyor. Düşürmeye gelince, note 4 ağır bir telefon 2 senedir de bende. 2 defa düşürdüm bu zamana kadar. Artık kılıf alıp dikkatli kullanmaktan başka yapacak bir şey yok. Ekran kasa oranı %80'lere gelen, hatta geçen tüm telefonlarda bu risk var artık maalesef.

Kamerayla pek işim olmaz kaptan. Ortalama fotoğraf çekse yeter açıkçası. Zaten çekilen fotoğrafları daha kaliteli ve iyi hale getirmek için aplikasyonlar oluyor. Düşürmeye gelince, note 4 ağır bir telefon 2 senedir de bende. 2 defa düşürdüm bu zamana kadar. Artık kılıf alıp dikkatli kullanmaktan başka yapacak bir şey yok. Ekran kasa oranı %80'lere gelen, hatta geçen tüm telefonlarda bu risk var artık maalesef.
Altin versiyonunu alirsan tatli isteriz

Dün youtubede " Dogada tek başına " izliyordum . 4dk de bir 30sn lik reklam girip duruyordu çiçek sepeti ... Sinirlerimi bozdu . Başina gelen var mı ? ne yapabiliriz ?

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...