Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsung Global garantili aldım çin ve amerika hariç her ülkede garantisi geçiyor ithalatçı garantili hayatta almazdım. Exynos islwmci var bende bazi ulkerde sd var
Snapdragon daha iyi degilmi ? Biz ithalat garantili s8 aldik icinde 835 var. Turkiyedekilerde samsung kendi islemcisini koymus. Ayni gorunuyor ama sd daha iyidir diye biliyorum

Snapdragon daha iyi degilmi ? Biz ithalat garantili s8 aldik icinde 835 var. Turkiyedekilerde samsung kendi islemcisini koymus. Ayni gorunuyor ama sd daha iyidir diye biliyorum
Valla ben son iki telefonumdur exynos kullanıyorum çok memnunum. Snapdragon iyi ama şu an için exynos çok daha stabil çalışan bir sistem olarak söyleniyor

Valla ben son iki telefonumdur exynos kullanıyorum çok memnunum. Snapdragon iyi ama şu an için exynos çok daha stabil çalışan bir sistem olarak söyleniyor
Bildigim kadariyla pil tuketimi cok az daha iyi sd de. Tabi birde uyumluluk olayi var. Piyasadaki cogu telefonda sd var. Ben sevemedim kendi islemcisini samsung un. Sd den kopmaya calisiyorlarda zor bence

15 16 litremi yakiyor simdi . 3 4 asagisidami var. Ben bi arabayi yakip geliyorum

Sorma ya bugun bi daha saygi duydum arabama. Ailecek babamin 1.6 GT-line Sportage la disari ciktik, yaklasik 40 km (Umraniye - Kadikoy - Atasehir - Umraniye). Walla %100 olmasa da %70-80 hypermiling yaptim, son rakam 11-12 civariydi ama full trafikti, hic 70 i goremedim desem yalan olmaz heralde, ya ara sokaklar ya sikisik trafik, bol bol yokus vs vs.
Atasehir de 2014 Cherokee test ettik 2.0 dizel (170 hp multijet) aracin yol bilgisayari 8.4 gosteriyordu, cok hosuma gitti aslinda ama acayip sesli calisiyordu, muhtemelen bi sikinti vardi, freemont ile ayni motor olmasina ragmen bu kadar gurultu farki olmasi hic normal degil.

Bildigim kadariyla pil tuketimi cok az daha iyi sd de. Tabi birde uyumluluk olayi var. Piyasadaki cogu telefonda sd var. Ben sevemedim kendi islemcisini samsung un. Sd den kopmaya calisiyorlarda zor bence
Valla ben pilinden acaip memnunum note 8 in %41 'le komple bir gün çıkarıyor hemde pil tasarrufu vs yapmadan

Direk bulursan S8 bulamazsan S7 Edge al geç hacım hiç sıkıntısız çiçek gibi telefon ikiside.
Benim de aklımda s7 edge vardı. İki telefon da arkadaşlarımda var s8 nedense çok hoşuma gitmedi s7 edge daha güzel geliyor gözüme. Bi de 600lira fiyat farkı var :rolleyes::rolleyes:
Senin şu global garanti olayı nasıl oluyor. Yurtdışından alınca mı geçerli oluyor? İnternetten baktım biraz samsung tr kabul etmiyor falan diyorlar

Benim de aklımda s7 edge vardı. İki telefon da arkadaşlarımda var s8 nedense çok hoşuma gitmedi s7 edge daha güzel geliyor gözüme. Bi de 600lira fiyat farkı var :rolleyes::rolleyes:
Senin şu global garanti olayı nasıl oluyor. Yurtdışından alınca mı geçerli oluyor? İnternetten baktım biraz samsung tr kabul etmiyor falan diyorlar
Valla benim bildiğim dünyanın her yerinde geçerli 2 yıl garantisi oluyor yani B'nin aracına temel olarak verdiği garanti gibi düşünebilirsin duruma göre distirbutorler bu garanti süresini uzaktık kısalabiliyor ama benim aldığım telefon EMEA ürünü olduğu için bu bölgenin garantisi var yani 2 yıl. S7'de Note8'de bu şekilde garantiliydi. S7'de kronik parmak izi okuyucu soyulma problemi vardı garantiye göturdum kullanıcı hatası deyip yolladılar... Telefon alınca birtek Apple garanti konusunda iyi kalanı tısss hele One Plus allah düşürmesin diyorlar.

2000 lira civarına alınacak en mantıklı telefon nedir babuşlar? Benim telefonun cortlaması yakın. Bu sene içinde yeni bi telefon alıcam gibi duruyor :D
2 ay önce ahanda bundan aldım. Vatandan aldım. 3 saatlik yolda ekranı ikiye bölüp yarım ekran navigasyon, yarım ekran müzikçalar açık şekilde gittim, 1 saat kadar süre de aynı şekilde geri geldim, o zaman bile tam günü çıkardı. Normal kullanımda %30-%40 şarj kalıyor gün sonunda. %20 şarj kalmışken telefona dokunulmazsa 1 saat civarlarında (belki biraz daha fazladır emin değilim) tam şarjı yapıyor. Android Oreo bekliyorum, gelecek dediler ama daha gelmedi. Gayet memnunum. 5.2" ekran 5.5" ten daha iyi geldi bana. Bu kısmı tercih meselesi. Parmak izi okuyucusu aşırı hızlı. Telefon aşırı stabil, 2 aydır hiç falsosu olmadı. Kamerası fena değil ama öyle yeni nesil bokeh efektli çift kameralı telefonlardan değil, standart markasız lense sahip güzel bir kamera. Telefon bir de zarif. Kenarları metal çerçeve. Tek eksik gördüğüm tarafı IP68 mi ne; suya toza dayanıklılığı yok. Kutudan ekran koruyucu ve telefon kılıfı çıkıyor. Bu da iyi. Düşünürsen tavsiye ederim.
Şimdi P Smart da çıkmış ama kamera ve ekran dışındaki özellikleri benim telefondan biraz daha geri.

Nokia 6 2018 modeli Türkiye'ye geldiyse bir de ona bak derim.

2 ay önce ahanda bundan aldım. Vatandan aldım. 3 saatlik yolda ekranı ikiye bölüp yarım ekran navigasyon, yarım ekran müzikçalar açık şekilde gittim, 1 saat kadar süre de aynı şekilde geri geldim, o zaman bile tam günü çıkardı. Normal kullanımda %30-%40 şarj kalıyor gün sonunda. %20 şarj kalmışken telefona dokunulmazsa 1 saat civarlarında (belki biraz daha fazladır emin değilim) tam şarjı yapıyor. Android Oreo bekliyorum, gelecek dediler ama daha gelmedi. Gayet memnunum. 5.2" ekran 5.5" ten daha iyi geldi bana. Bu kısmı tercih meselesi. Parmak izi okuyucusu aşırı hızlı. Telefon aşırı stabil, 2 aydır hiç falsosu olmadı. Kamerası fena değil ama öyle yeni nesil bokeh efektli çift kameralı telefonlardan değil, standart markasız lense sahip güzel bir kamera. Telefon bir de zarif. Kenarları metal çerçeve. Tek eksik gördüğüm tarafı IP68 mi ne; suya toza dayanıklılığı yok. Kutudan ekran koruyucu ve telefon kılıfı çıkıyor. Bu da iyi. Düşünürsen tavsiye ederim.
Şimdi P Smart da çıkmış ama kamera ve ekran dışındaki özellikleri benim telefondan biraz daha geri.

Bende 4 saatlik okula giderken bile cantamda sarj aleti taşıyorum:D

Bunu hep tavsiye ediyodun abi aldığını bilmiyodum :D fiyatı çok uygunmuş ya ilerde ciddi düşünebilirim :D
2 milyara anca yalatirlar s8 i :D valla onerecek telefon cok su samsung cuya bakma sen
Hahaha valla doğru diyosun :D kadıköyde s7 edge 2500ün altına bulunur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...