Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu hep tavsiye ediyodun abi aldığını bilmiyodum :D fiyatı çok uygunmuş ya ilerde ciddi düşünebilirim :D

Hahaha valla doğru diyosun :D kadıköyde s7 edge 2500ün altına bulunur mu?
Yav ben normal S7'yi 2016'da 2500e aldım tabi bulunur hatta ortalama 1500 1600 e bulursun. Mümkünse yeşil rengini al çiçek gibi duruyor o olmazsa titanium silver tavsiye ederim.

Yav ben normal S7'yi 2016'da 2500e aldım tabi bulunur hatta ortalama 1500 1600 e bulursun. Mümkünse yeşil rengini al çiçek gibi duruyor o olmazsa titanium silver tavsiye ederim.
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMS7E3GD-GD
ithalatçı garantili olanı bile 2100 lira babuş 1500 1600e nasıl bulucaz? :D
Bu da radarımda olan bi telefon kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar teşekkürler tavsiye için :)

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-edge-dual-sim-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMS7E3GD-GD
ithalatçı garantili olanı bile 2100 lira babuş 1500 1600e nasıl bulucaz? :D

Bu da radarımda olan bi telefon kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar teşekkürler tavsiye için :)
2000 liranın altında olmasına rağmen efsane cihaz. Özellikle büyük ekran ve büyük bataryalı cihaz isterseniz kendi kullanıdğım telefonu da rahatlıkla tavsiye edebilirim.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-t...300-mah-pil-cift-hatli-cep-telefonu-337560061
Bu KVK garantili

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2000 liranın altında olmasına rağmen efsane cihaz. Özellikle büyük ekran ve büyük bataryalı cihaz isterseniz kendi kullanıdğım telefonu da rahatlıkla tavsiye edebilirim.

https://urun.gittigidiyor.com/cep-t...300-mah-pil-cift-hatli-cep-telefonu-337560061
Bu KVK garantili

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu bana 2 boy büyük gelir hocam ya :D :D
Yav az pazarlık yapacan sen bana takıl buluruz hacım :rolleyes:
Öyle yeteneklerin varsa takılayım panpa :D :D

Beyler şu xiaomi markasının bir çok modeli var. Açıkçası kafamı da karıştırıyor hangisi hangisiydi diye. Şuan telefon almayacağım ama bu xiamio modelleri içinde minimum 5,5 inç ekranlı, ekran görüntü kalitesi en az samsung note 4 kadar iyi olan, metal kasalı, kasasının işçiliği iyi olan, işlemcisi de kasma yapmayan, donmayan en az orta segment kalitede modeli hangisidir acaba ? Bilenler bir aydınlatırsa sevinirim.

Beyler şu xiaomi markasının bir çok modeli var. Açıkçası kafamı da karıştırıyor hangisi hangisiydi diye. Şuan telefon almayacağım ama bu xiamio modelleri içinde minimum 5,5 inç ekranlı, ekran görüntü kalitesi en az samsung note 4 kadar iyi olan, metal kasalı, kasasının işçiliği iyi olan, işlemcisi de kasma yapmayan, donmayan en az orta segment kalitede modeli hangisidir acaba ? Bilenler bir aydınlatırsa sevinirim.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gb-hafiza-kapida-odeme-imkani-531582349/detay
Son zamanlarda kendi mi5s imi satıp almak istediğim modellerden.
Onun dışında mi5x de güzeldir (mi a1 değil 5x)
Mi6 gayet güzel mi note3 gayet güzel. Mi5s kullanıyorum çok memnunum

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...gb-hafiza-kapida-odeme-imkani-531582349/detay
Son zamanlarda kendi mi5s imi satıp almak istediğim modellerden.
Onun dışında mi5x de güzeldir (mi a1 değil 5x)
Mi6 gayet güzel mi note3 gayet güzel. Mi5s kullanıyorum çok memnunum
Sd 625 işlemci güzel gibi duruyor. Yorumlar da fena değil hakkında. Bu telefon güzelmiş bakalım yarın öbür gün benimkine bir şey olursa aklımda bulunsun.

Xiaomi mi mix 2'ye bayıldım.. Çok beğendim diyebilirim. Tasarımı ve özellikle kişiselleştirme olanaklarının oldukça fazla olması çok hoşuma gitti. Param olsa alırdım.

mi mix 2'yi çok beğendim. Benim telefona bir şey olursa aklımda o var bakalım :D
Abi çok telefon değiştiren biriysen attığım linkteki telefonla başlayabilirsin. He bi kere alayım sağlam olsun dersen mi6 veya mix2 güzeldir. Ben bir kere alayım sağlam olsun diye 5s aldım çok memnunum valla. Ortamda telefon elden ele geziyor ben kullanamıyorum. Anca arama gelince bana veriyor arkadaşlar saolsunlar

Abi çok telefon değiştiren biriysen attığım linkteki telefonla başlayabilirsin. He bi kere alayım sağlam olsun dersen mi6 veya mix2 güzeldir. Ben bir kere alayım sağlam olsun diye 5s aldım çok memnunum valla. Ortamda telefon elden ele geziyor ben kullanamıyorum. Anca arama gelince bana veriyor arkadaşlar saolsunlar
Yok, ben telefon aldığım zaman kullanılamaz hale gelene kadar kullanırım. O sebeple aldığım zaman amiral modellerden birini almaya çalışıyorum her zaman. Yani tutup da bir telefona 3-5 bin lira para vermem, illa amiral alacaksam da fiyatı düşsün diye beklerim. O sebeple mix 2'nin fiyatı gayet güzel duruyor o tasarım ve özelliklere kıyasla.

Yok, ben telefon aldığım zaman kullanılamaz hale gelene kadar kullanırım. O sebeple aldığım zaman amiral modellerden birini almaya çalışıyorum her zaman. Yani tutup da bir telefona 3-5 bin lira para vermem, illa amiral alacaksam da fiyatı düşsün diye beklerim. O sebeple mix 2'nin fiyatı gayet güzel duruyor o tasarım ve özelliklere kıyasla.
Mi5s te mesela panel muhabbeti vardi. Lg paneller ghost screen oldu. Bendeki jdi herhangi bir sıkıntı yok. Belki mix2 de de bir muhabbetler vardır iyice araştırmadan alma derim :)

Mi5s te mesela panel muhabbeti vardi. Lg paneller ghost screen oldu. Bendeki jdi herhangi bir sıkıntı yok. Belki mix2 de de bir muhabbetler vardır iyice araştırmadan alma derim :)
Çıkalı bir kaç ay olmuş. Zaten ben şuan ya da yakın zamanda almam. Elimdeki telefonun bir kusuru yok çok şükür ama teknolojik alet bu neticede ne olacağı belli olmuyor. O yüzden her ihtimale rağmen bir araştırma yapıyorum. Benim almaya niyetlendiğim zamana kadar artı eksi tüm özellikleri neticelenir zaten :)

Günaydın..
Sabah 06:45 de yola çıktım, iş yerime mesai 08:30 da başladığım halde , 27 km yolu hypermiling yaparak 25 dakikada geldim.
Mesai başlamasına 1 saaten fazla var. Böyle istanbulun trafiği olmadığı ve arabayla gelince park sorunu yaşamadığım en güzel saatler.

Yolun keyfini çıkara çıkara , istediğim yere aracımıda park ederek keyifle işim başına geçiyorum. Koca labratuarda yalnızım ama dünden kalan işleri toparlayarak yeni güne kafam rahat başlıyorum. Keşke arabamın bakım ve yakıt masrafları olmasada her gün gelsem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...