plaka bahane sen linke tikla kardesim https://www.myauto.ge/en/detail/27815577
Bu arada geçen muhabbeti geçmişti ya, bugün Kocaeli'de de ilk kez 3 harf 3 rakam plaka gördüm. Burada da başladı. Kafamda başka araba alsam nolur diye düşündüm, adımla birşey örtüşmedi. Ben yine 2 harf peşine düşerim BT Ha, Alfa alırsam ben de bi ALF yaparım o ayrı. Şanındanmış
Yok canim sadece ayni plaka, belki abisine terfi edersin diye gonderdim yoksa bunu gonderirdimküfür edeyim diye diyosan direk link atayım, ben 25'e ucuz aldım diye sevindim
https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11962817/alfa-romeo-156
Yok canim sadece ayni plaka, belki abisine terfi edersin diye gonderdim yoksa bunu gonderirdim
2800 usd ye 4x4 1.9 JTD https://www.myauto.ge/en/detail/28795860
BRT ne müdürüm Borat gibi ?!abi ben hiç plaka takıntısında olmadım, benim araba tesadüf geldi biliyorsun. Ama hoş bişeymiş onu anladım Ayarlayalım sana bi brt 159 falan
Ek olarak, bu videonun amaci markayi goze fazla batirmadan starmaxx reklami yapmak diye dusunuyorum. Normal bir lastige gore performans lastiginin pistte ne kadar sure kazandiracagini harbiden olcuyorsan once normal lastigin de ne oldugunu soylemen gerekir. Yanlisim yoksa oncesinde hangi lastigi kullandigini soylemedi. Marka soyleyemese bile etiket degerlerini belirtmesi gerekirdi. 3 saniye sureyi gelistirmis ama hangi normal lastige gore gelistirdin, normal dedigin lastigin kondisyonu ne durumdaydi belli degil. Tak normal lastik olan premium contact 6'yi bakalim starmaxx'dan asagi derece aliyor musun gorelim. Ayrica videonun konusu performans lastikleri ise starmaxx nedir ? Sponsorun mu yoktu paran mi yoktu da ps4, sc6 v.s alamadin diye sorarlar adama. Islak tutusu B olan yuksek performans lastigini ben ne yapayim..Turu izleyin, yemin ederim fön makinem daha güzel ses çıkarıyor. CVT bu otomobile yapılmış en kötü muamele.
Ben bodrum ot festivali üçin bodrumdayım şuan, güzel olay fakat alatacıdaki festivalde insan seli oluyor tam bir kaos ortamı pek tavsiye etmiyorum abiNisanda alaçatı ot festivali varmış. Tam sosyetik işler. Gidelimmi beyler.
Takipteyim seni zaten.Ben bodrum ot festivali üçin bodrumdayım şuan, güzel olay fakat alatacıdaki festivalde insan seli oluyor tam bir kaos ortamı pek tavsiye etmiyorum abi
Turkiyede insanlar iphone x alinca elit bir statu kazanacaklarini falan zannediyorlar, gelir durumlari refah seviyesi turkiyedeki ortalamanin cok ustunde olmasina ragmen yakin cevremde ortalama telefon degistirme suresi 3 sene.O kadar para vermem ama iki telefonda uygun fiyatlı olsaydı note 8 tercih ederdim ben de sanırım.
boyle sunum yapilmaz , adamda hic uslub yok, dinleyicisini cahil gosteriyor ustune ustelik birde moron diyor. dinleyen koyunlar da hala dinliyor. helal olsunŞu insanlara, konuşmalara, saadet zincirlerine, networklere, ponzilere nasıl inanıyor insanlar anlamıyorum. Aslında anlıyorum, umarım hepsi batar.
Abi ben mide küçültme ameliyatı oldum ondan, 5 ay önce 180 kg idimTakipteyim seni zaten.
Yalnız senin neren kilolu. Gayet normalsin.
Türkiye’de statü cafede masaya koyduğun telefon, araba anahtarı ve iyi marka bi cüzdanla belirleniyor abi, hal böyle olunca da insanlar 6 bin verince sınıf atladığını düşünüyor.Turkiyede insanlar iphone x alinca elit bir statu kazanacaklarini falan zannediyorlar, gelir durumlari refah seviyesi turkiyedeki ortalamanin cok ustunde olmasina ragmen yakin cevremde ortalama telefon degistirme suresi 3 sene.