Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada geçen muhabbeti geçmişti ya, bugün Kocaeli'de de ilk kez 3 harf 3 rakam plaka gördüm. Burada da başladı. Kafamda başka araba alsam nolur diye düşündüm, adımla birşey örtüşmedi. Ben yine 2 harf peşine düşerim BT :) Ha, Alfa alırsam ben de bi ALF yaparım o ayrı. Şanındanmış :p

abi ben hiç plaka takıntısında olmadım, benim araba tesadüf geldi biliyorsun. Ama hoş bişeymiş onu anladım :D Ayarlayalım sana bi brt 159 falan :D

abi ben hiç plaka takıntısında olmadım, benim araba tesadüf geldi biliyorsun. Ama hoş bişeymiş onu anladım :D Ayarlayalım sana bi brt 159 falan :D
BRT ne müdürüm Borat gibi ?!
upload_2018-3-24_1-16-39.png

Turu izleyin, yemin ederim fön makinem daha güzel ses çıkarıyor. CVT bu otomobile yapılmış en kötü muamele.

Ek olarak, bu videonun amaci markayi goze fazla batirmadan starmaxx reklami yapmak diye dusunuyorum. Normal bir lastige gore performans lastiginin pistte ne kadar sure kazandiracagini harbiden olcuyorsan once normal lastigin de ne oldugunu soylemen gerekir. Yanlisim yoksa oncesinde hangi lastigi kullandigini soylemedi. Marka soyleyemese bile etiket degerlerini belirtmesi gerekirdi. 3 saniye sureyi gelistirmis ama hangi normal lastige gore gelistirdin, normal dedigin lastigin kondisyonu ne durumdaydi belli degil. Tak normal lastik olan premium contact 6'yi bakalim starmaxx'dan asagi derece aliyor musun gorelim. Ayrica videonun konusu performans lastikleri ise starmaxx nedir ? Sponsorun mu yoktu paran mi yoktu da ps4, sc6 v.s alamadin diye sorarlar adama. Islak tutusu B olan yuksek performans lastigini ben ne yapayim..

Son düzenleme:
Hanımı direksiyon kursuna yazdırıyorum. Bakalım ehliyeti olduğu halde kullansmıyor. Bende direk bayan şöförden eğitime sokucam bu gun. Ben erkek olarak çözemedim. O yuzden bayan hocadan derse vericem.. İ20 ile ders vericekler. Umarım sonra başımıza bela olmaz..

Ülkenin en büyük medya patronu ile futbol federasyonu başkanı aynı kişi. Bu ikisinde de tam anlamıyla bir çöküş yakındır. Vasatlık her yerde.

O kadar para vermem ama iki telefonda uygun fiyatlı olsaydı note 8 tercih ederdim ben de sanırım.
Turkiyede insanlar iphone x alinca elit bir statu kazanacaklarini falan zannediyorlar, gelir durumlari refah seviyesi turkiyedeki ortalamanin cok ustunde olmasina ragmen yakin cevremde ortalama telefon degistirme suresi 3 sene.

Turkiyede insanlar iphone x alinca elit bir statu kazanacaklarini falan zannediyorlar, gelir durumlari refah seviyesi turkiyedeki ortalamanin cok ustunde olmasina ragmen yakin cevremde ortalama telefon degistirme suresi 3 sene.
Türkiye’de statü cafede masaya koyduğun telefon, araba anahtarı ve iyi marka bi cüzdanla belirleniyor abi, hal böyle olunca da insanlar 6 bin verince sınıf atladığını düşünüyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...