Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_0207.PNG

Bir yıl olmuş forum.İlk geldiğimde cx3 mü chr mı demiştim.Şimdi chr la 15000 km sizle 3500 mesajlaşma yapmışım vayy

Turkiyede insanlar iphone x alinca elit bir statu kazanacaklarini falan zannediyorlar, gelir durumlari refah seviyesi turkiyedeki ortalamanin cok ustunde olmasina ragmen yakin cevremde ortalama telefon degistirme suresi 3 sene.
Amac isini gorebilmek olmali zaten. Kartvizit gibi telefon tasiyorlar dedigin gibi statu belirliyorlar. Hic o kafada biri olmadim, olmam da insaallah. Gormemislik boyle bir sey.

Bozhane ve polonezköy gezerken kayboldum. Navigasyonla eve geldim. Reşadiyeyide görmüş oldum.. 2 güzel video cektim. Bitince atarım..

Jaguar I Pace hakkında merak ettiğiniz şeyler var mı? Varsa nelerdir birazdan lansmanına gidiyorum orda marka yetkililerine detaylı sorma imkanım olur büyük ihtimalle. @İstanbulluu Abi senin özel olarak merak ettiğiniz birşey var mı? Malum elektrikli ya bu makina

Jaguar I Pace hakkında merak ettiğiniz şeyler var mı? Varsa nelerdir birazdan lansmanına gidiyorum orda marka yetkililerine detaylı sorma imkanım olur büyük ihtimalle. @İstanbulluu Abi senin özel olarak merak ettiğiniz birşey var mı? Malum elektrikli ya bu makina

Batarya ısıtması sistemi varmı, kışın batarya kac derece soğua kadar test edilmiş menzil nedir.
Elektrik tüketim değerleri nasıl.
Menzil kaç km.
Normal ev elektriğinde kaç saate şarj oluyor
Gerçek batarya kapasitesi nedir. Bu batarya kapasitesinin ne kadarını kullanabiliyoruz kw cinsinden öğren
Kaza testleri nasıl .
Otopilot varmı.
Desteklediği şarj soketleri neler.
Tek pedal kullanma şeklindemi yapmışlar, yoksa fren pedalı yani geleneksel fren sistemimi var. Regen ayağını gazdan çekinde devreye giriyormu yoksa frene basıncamı aktıif oluyor.
Aklıma gelenleri sonra yazacam şu an yemekteyim

@Porsche
Teslada çok gelişmiş bir trip planner var.
Tesla vari bir yol bilgisayarı varmı. Sistem bir şarj ağina bağlı olacakmı. Uzun yolculuklarda bu sisteme bağlı kalıp yol üstündeki musait şarj noktalarına yönlendirecekmi.
Garantisi ne olcak. Batarya garantisi ne olcak.
Türkiye de servisi kim üstlenicek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...