Bir yıl olmuş forum.İlk geldiğimde cx3 mü chr mı demiştim.Şimdi chr la 15000 km sizle 3500 mesajlaşma yapmışım vayy
Çünkü cehalet bunu gerektirir. Cehalet derken okumaktan, diplomadan bahsetmiyorum...Turkiyede insanlar iphone x alinca elit bir statu kazanacaklarini falan zannediyorlar, gelir durumlari refah seviyesi turkiyedeki ortalamanin cok ustunde olmasina ragmen yakin cevremde ortalama telefon degistirme suresi 3 sene.
Amac isini gorebilmek olmali zaten. Kartvizit gibi telefon tasiyorlar dedigin gibi statu belirliyorlar. Hic o kafada biri olmadim, olmam da insaallah. Gormemislik boyle bir sey.Turkiyede insanlar iphone x alinca elit bir statu kazanacaklarini falan zannediyorlar, gelir durumlari refah seviyesi turkiyedeki ortalamanin cok ustunde olmasina ragmen yakin cevremde ortalama telefon degistirme suresi 3 sene.
Jaguar I Pace hakkında merak ettiğiniz şeyler var mı? Varsa nelerdir birazdan lansmanına gidiyorum orda marka yetkililerine detaylı sorma imkanım olur büyük ihtimalle. @İstanbulluu Abi senin özel olarak merak ettiğiniz birşey var mı? Malum elektrikli ya bu makina
Jaguar borusanin.@Porsche
Teslada çok gelişmiş bir trip planner var.
Tesla vari bir yol bilgisayarı varmı. Sistem bir şarj ağina bağlı olacakmı. Uzun yolculuklarda bu sisteme bağlı kalıp yol üstündeki musait şarj noktalarına yönlendirecekmi.
Garantisi ne olcak. Batarya garantisi ne olcak.
Türkiye de servisi kim üstlenicek..
Sende 5000 ödül puanına gelemedin.Ekli dosyayı görüntüle 12114
Bir yıl olmuş forum.İlk geldiğimde cx3 mü chr mı demiştim.Şimdi chr la 15000 km sizle 3500 mesajlaşma yapmışım vayy
Sende 5000 ödül puanına gelemedin.
Kim gelecek acaba bomba bir rutbe var )))
Bedave benzin puanımı vericeğinizSende 5000 ödül puanına gelemedin.
Kim gelecek acaba bomba bir rutbe var )))