Benim doğum günlerimde gelmedi heralde ödül ona nasıl bakıyoz @Berkin
Bir kere kutlar ikinci kere kutlamaz.
Bizim site gururludur yıkama yaglama yapmaz.
Benim doğum günlerimde gelmedi heralde ödül ona nasıl bakıyoz @Berkin
Şimdiye kadar kimsede olmayan bir rütbe verilecek abi.Bedave benzin puanımı vericeğiniz
4 beğeni ve 2. Yıl ödülünü alsak dahi 4.990 puan oluyor en iyi ihtimalle 3.yılda görürüz o rütbenin ne olduğunuŞimdiye kadar kimsede olmayan bir rütbe verilecek abi.
Site kurulurken ayarlanmış aslında. Rütbeleri ne bileyim ödülleri filan ben tasarlamadım. Gecen gun bir baktım Panpa'nın üstü varmış
Eh tasarlayan And abiydi bir bildigi vardır4 beğeni ve 2. Yıl ödülünü alsak dahi 4.990 puan oluyor en iyi ihtimalle 3.yılda görürüz o rütbenin ne olduğunu
Yeni ödüller mi ekleseniz Berkin Bey
And abiye sorsak söyler mi acaba üst rütbeyi gerçi hatırlıyormudur ki?Eh tasarlayan And abiydi bir bildigi vardır
Bende o yaraticilik yok ya
1 kere de gelmedi heralde üye olduğumdan beri 2 doğum günü geçtiBir kere kutlar ikinci kere kutlamaz.
Bizim site gururludur yıkama yaglama yapmaz.
Ben olsam kafayı yerdim heralde. Güzel özellik ama bu tarz şeylere niyeyse gıcık oluyorum. Otomatik klimanın üfleme hızını değiştirmesine, yağmur sensörünün fasıla ayarını değiştirmesine, far sensörünün motoru çalıştırmadan farları yakmasına uyuz oluyorumBen de diyorum çift taraflı klima niye kafasına göre bana 22 diğer tarafa 25 falan üflüyor.5 dakkada bir değiştiriyordu.Sebebi videonun sonunda 1.maddede geçiyor
Aynen öyle ben de uyuz oluyorum ona.En sevdiğim özellik tabiki kışın araba çalışır çalışmaz arabayı elektrikle ısıtması.Motor daha ısınmadan keyif.Pederin corollada bunun için 20 dakika bekliyorsun malum dizel motorBen olsam kafayı yerdim heralde. Güzel özellik ama bu tarz şeylere niyeyse gıcık oluyorum. Otomatik klimanın üfleme hızını değiştirmesine, yağmur sensörünün fasıla ayarını değiştirmesine, far sensörünün motoru çalıştırmadan farları yakmasına uyuz oluyorum
o saate kadar ben yatmış olurum. Pzt. sabaha karşı yola çıkacağım sana geleceğim malumGece 3 te cs giricem gelen var mı @mustafa.e @bt
OOooooooOOO gel abi rakı-mangala oturalım?o saate kadar ben yatmış olurum. Pzt. sabaha karşı yola çıkacağım sana geleceğim malum
Cantlara hasta oldum 21 inç mi?
22 inç Jaguar Türkiye'de göndermeyecek bu jantları yol kalitemiz yüzündenCantlara hasta oldum 21 inç mi?
Aşırı güzellermiş..22 inç Jaguar Türkiye'de göndermeyecek bu jantları yol kalitemiz yüzünden
OOooooooOOO gel abi rakı-mangala oturalım?