Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiye kadar kimsede olmayan bir rütbe verilecek abi.

Site kurulurken ayarlanmış aslında. Rütbeleri ne bileyim ödülleri filan ben tasarlamadım. Gecen gun bir baktım Panpa'nın üstü varmış
4 beğeni ve 2. Yıl ödülünü alsak dahi 4.990 puan oluyor en iyi ihtimalle 3.yılda görürüz o rütbenin ne olduğunu :D
Yeni ödüller mi ekleseniz Berkin Bey :D

Benzin mazot okadar pahalı oldu ama, halen herkes dışarda arabasıyla geziyor. Şu trafik olmasa hypermiling ile çok daha ekonomik gidebilirim. tüm o zamları tolerans üstüne kar bile yaparım. .

Ben de diyorum çift taraflı klima niye kafasına göre bana 22 diğer tarafa 25 falan üflüyor.5 dakkada bir değiştiriyordu.Sebebi videonun sonunda 1.maddede geçiyor
Ben olsam kafayı yerdim heralde. Güzel özellik ama bu tarz şeylere niyeyse gıcık oluyorum. Otomatik klimanın üfleme hızını değiştirmesine, yağmur sensörünün fasıla ayarını değiştirmesine, far sensörünün motoru çalıştırmadan farları yakmasına uyuz oluyorum :D :D

Ben olsam kafayı yerdim heralde. Güzel özellik ama bu tarz şeylere niyeyse gıcık oluyorum. Otomatik klimanın üfleme hızını değiştirmesine, yağmur sensörünün fasıla ayarını değiştirmesine, far sensörünün motoru çalıştırmadan farları yakmasına uyuz oluyorum :D :D
Aynen öyle ben de uyuz oluyorum ona.En sevdiğim özellik tabiki kışın araba çalışır çalışmaz arabayı elektrikle ısıtması.Motor daha ısınmadan keyif.Pederin corollada bunun için 20 dakika bekliyorsun malum dizel motor

OOooooooOOO gel abi rakı-mangala oturalım?
upload_2018-3-25_0-52-24.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...