Berkinde gelsin 4 lugrup mu kuruyoz olm forumda çoğu kişi de var öylesine bakarsan
Berkinde gelsin 4 lu
En başta benim canımıyalnız bu çok canlar yakar :/
Bende 11. görseldi o. Sen hayırdır? Google'ın yapay zekası bize bir şeyler mi anlatmaya çalışıyor??!!1!!1!Google görsellerden ilk gördüğümü attım bide seçimi
Yalan mı sölicez resiisisssss
Neden abi 11 in senin için bi anlamı mı varEn başta benim canımı
Bende 11. görseldi o. Sen hayırdır? Google'ın yapay zekası bize bir şeyler mi anlatmaya çalışıyor??!!1!!1!
kardeş 11'e odaklanma. sen ilk görsel dedin, bende ilk değil. Nabacaz?Neden abi 11 in senin için bi anlamı mı var
Markete has bir durum olabilir mi . Burada hâlâ 2-3 ay onceki fiyatta 2.5 falan norkal sutler . Balmar vb. daha ucuz .Ekli dosyayı görüntüle 12131 süt alıyım diye markete gittim 4tl nin altına süt kalmamış nerdeyse daha 2-3 ay önce çoğu 3tl nin altındaydı
Ben ilk dmeedim yaw kafama göre bastım o denk geldi seçmedim yanikardeş 11'e odaklanma. sen ilk görsel dedin, bende ilk değil. Nabacaz?
Takılıyo napsın çocuk otoparksız. Kalktı mı onun banı@AYUU özkökeliii napıyor
Ben ilk dmeedim yaw kafama göre bastım o denk geldi seçmedim yani
Takılıyo napsın çocuk otoparksız. Kalktı mı onun banı
Vip ne bimdeki kahve miVip e hazir miyiz
Vip e hazir miyiz
Yavas daha berkin vardur çıplağım
Yavas daha berkin var
Forumdan cikman lazim o zaman haci bol bol denk geliriz yoksabenlen irtibatı kes
Sen bi konuş niyetin var belli Nisanın ilk haftasi ankaraya geçeceğim gider sağını solunu incelerim istersen benim arastirma yapmam lazim burada iyi bi alfa ustası var mı yok mu diye
Toplanma ne alaka yavBen oynamıyorum. Oynamayanlar haftaya Taksimde toplanacak. Gel sende
Diğerlerine bakmadım da çok fark edeceğini sanmıyorum paketli ürün sonuçtaMarkete has bir durum olabilir mi . Burada hâlâ 2-3 ay onceki fiyatta 2.5 falan norkal sutler . Balmar vb. daha ucuz .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi