Günaydın herkese keyifli sabahlar, huzurlu bi hafta diliyorum
Dünyanın içkisini içmişimdir, sürekli elimin altında olup denemediklerimdendir. Gastrit ülser reflü uyarından sonra hiç hiç deneyemeyeceğim sanırım
Akdeniz caddesinden yukari çıkarken sagda Şok market var . Buradan saga donuyoruz . Sonra bu sokakta bakkal var . Bakkaldan da saga donduk . Biraz ilerleyince playstation cafe sagimizda kaliyor .Olay cafenin birkac metre ilerisinde gerceklesti .Akşemsettinden yukari çıkarken sağa devam eden yolu mu diyosun ? Valla fatihte takan takana kötü parkedeni gördüğümde diyordum yazık oldu surtecekler diye sabaha kalmıyordu
Tamam bildim benim corsa yi çizmişlerdi o sokakta sonra bomboş olsada koymadım bir daha. İnternet cafe diyince bilemedim red playstation deseneAkdeniz caddesinden yukari çıkarken sagda Şok market var . Buradan saga donuyoruz . Sonra bu sokakta bakkal var . Bakkaldan da saga donduk . Biraz ilerleyince playstation cafe sagimizda kaliyor .Olay cafenin birkac metre ilerisinde gerceklesti .
Corolla , courierin yerinde . f10 da ayni hizada hemen karşısındaydi
https://goo.gl/maps/fyNd3675jhz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyidir iyi. Usul usul içilirse çiçekk..https://onedio.com/haber/kis-mevsimine-girerken-10-adimda-jagermeister-406380
Foruma katkım olsun iyi geceler.Benim gibi kronik farenjiti vs olanlara öneririm.Ha bir de hangover sonrası iyi gidiyor.Baş ağrısıymış falan yalan.DİKKAT: Reflüsü,gastriti,ülseri olan içmesin yüksek doz baharat içerir.
Hiçbişey olmaz. Şifa niyetine... Gözümün önünde ateşli tavuksuyu çorbalık adamı 2 saatte zımmba etti. Tatlı tatlı içerse midesi hasarlı insan bile yarım litresini tek başına yuvarlar. Yeter ki yavaş içsin.Dünyanın içkisini içmişimdir, sürekli elimin altında olup denemediklerimdendir. Gastrit ülser reflü uyarından sonra hiç hiç deneyemeyeceğim sanırım
Bu pandaların eski kasaları da muazzam arazi kabiliyetine sahiptir. Zamanında ilk arabam olma ihtimali vardı Şimdiki de onun genlerini taşıyor. Eskisi de, yenisi de kesinlikle amaçlarına uygun araçlar. Buna göre düşününce çok çok başarılı bir model.@bt bundan daha çok 4x4 Panda bana çok karakterli geliyor.Bağa bahçeye yerleşirsem alır toros gibi binerim.Ayrıca arazide de bayağı başarılıymış.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...iz-kullanilmis-fiat-panda-4x4-510791937/detay
Bu pandaların eski kasaları da muazzam arazi kabiliyetine sahiptir. Zamanında ilk arabam olma ihtimali vardı Şimdiki de onun genlerini taşıyor. Eskisi de, yenisi de kesinlikle amaçlarına uygun araçlar. Buna göre düşününce çok çok başarılı bir model.
pp ve imzama bakınız.Bu pandaların eski kasaları da muazzam arazi kabiliyetine sahiptir. Zamanında ilk arabam olma ihtimali vardı Şimdiki de onun genlerini taşıyor. Eskisi de, yenisi de kesinlikle amaçlarına uygun araçlar. Buna göre düşününce çok çok başarılı bir model.
kesinlikle öyle ama yeni model parasını hak etmiyor 90 küsür bin liraydı geçenlerde baktığımda ama içi rezalet yani bi düzgün multiöedya ekranı bile yok 2010dan kalma ekranla gidiyolar.Bu pandaların eski kasaları da muazzam arazi kabiliyetine sahiptir. Zamanında ilk arabam olma ihtimali vardı Şimdiki de onun genlerini taşıyor. Eskisi de, yenisi de kesinlikle amaçlarına uygun araçlar. Buna göre düşününce çok çok başarılı bir model.
Sen bu arabayı çok yanlış anlamışsın kardeş. Arabanın amacı mümkün oldukça hafif iç trimlerle, küçük motorla, küçük ebatlarla, yerden de hafif yüksek olarak şehir içinde az yakarak her yere gidebilmek. Multimedia konacaksa da opsiyon olarak konmalı. Standart donanıma fazla Fiyat konusunda döviz kuru malum, değerlendirmeye sokamıyorum hiçbir arabayı Ama Avrupa piyasası için ucuz bir araba.kesinlikle öyle ama yeni model parasını hak etmiyor 90 küsür bin liraydı geçenlerde baktığımda ama içi rezalet yani bi düzgün multiöedya ekranı bile yok 2010dan kalma ekranla gidiyolar.
@bt abi senin var mı bir bilgin bu ürünler hakkında?http://www.hepsiburada.com/wynns-enjektor-temizleyici-dizel-benzin-katki-pm-otdgw71864
Bu markayı kullanan bilen var mı? Depoya koysak sıkıntı yaratır mı? Araba Fiat palio 1.3 multijet.
Bir nevi Niva alternatifi diyebilir miyiz hocam ?Sen bu arabayı çok yanlış anlamışsın kardeş. Arabanın amacı mümkün oldukça hafif iç trimlerle, küçük motorla, küçük ebatlarla, yerden de hafif yüksek olarak şehir içinde az yakarak her yere gidebilmek. Multimedia konacaksa da opsiyon olarak konmalı. Standart donanıma fazla Fiyat konusunda döviz kuru malum, değerlendirmeye sokamıyorum hiçbir arabayı Ama Avrupa piyasası için ucuz bir araba.
Hiç bilmiyorum o ürünleri be abim. SsangYong sahibi arkadaşım Würth'ün enjektör temizleyicisini kullanıyormuş arada, çok memnunmuş somut faydasını görüyormuş. Başka bir bilgim yok.@bt abi senin var mı bir bilgin bu ürünler hakkında?
Niva'nın daha medenisi; daha şehirlisi "Urban", daha ekonomik ve daha minyatürü Niva daha bir.. nasıl diyeyim... primatBir nevi Niva alternatifi diyebilir miyiz hocam ?