Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstanbulu temelli terkettim :D
Hocam bakkaldan saga dondukten sonra internet kafenin hemen ilerisine karsilikli iki araç parketmiş . Biriside biraz açıkta ... Önümüzde servis var . Taktı takacak diye bakiyoruz . En sonunda adam ciddi ciddi takti ikisinede , Biri f10 digeri "15 Corolla . Corolla 'da hem çizik oldu hemde lastigi patladi . Servisci ise hiçbir şey yokmus gibi yoluna devam etti .

Biz ise onu goze almayıp arkamızdaki araclari akdeniz 'e yönlendirerek geri geri çıktık . Zaten arkamizdaki Transporter'in de gecme ihtimali yoktu :)

BUDA BÖYLE BİR ANIMDIR .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

He valla, şimdi bir başlasam yine "yeni Opeller şöyle yeni opeller böyle" diye sizin konuyu mundar ederim. Güvenmiyorum hocam yeni Opel'lerin hiçbirine. :D Kendime asla almayacağım arabayı da başkasına öneremiyorum. Derdim ondandır.
Ama opel bile olsa bir dq200 dsg de değil :D
Hocam açabilirsiniz sorun değil, şanzımanda veya 1.6 CDTI'da ya da elektronik vs. duyduğunuz gördüğünüz ne sorunlar varsa.
Bu mesaj benim başlıktan geyik başlığına nasıl geldi onu da çözemedim :)

Hocam açabilirsiniz sorun değil, şanzımanda veya 1.6 CDTI'da ya da elektronik vs. duyduğunuz gördüğünüz ne sorunlar varsa.
Bu mesaj benim başlıktan geyik başlığına nasıl geldi onu da çözemedim :)
Ben buraya alıntıladım hocam. Sizin konu dağılırsa diye peşinen önlem aldım :D Şimdi ben bir girsem Opel'den... Allaaah.... Ayıplı sattıkları araçlarından girip sağlam aracı perişan veren servislerinden çıkarım. :) Opel sahiplerini rahatsız edici söylemlerim olabilir. 4 senedir bayılarak bindiğim arabam eski Opel'lerden, o ayrı :p

Hocam bakkaldan saga dondukten sonra internet kafenin hemen ilerisine karsilikli iki araç parketmiş . Biriside biraz açıkta ... Önümüzde servis var . Taktı takacak diye bakiyoruz . En sonunda adam ciddi ciddi takti ikisinede , Biri f10 digeri "15 Corolla . Corolla 'da hem çizik oldu hemde lastigi patladi . Servisci ise hiçbir şey yokmus gibi yoluna devam etti .

Biz ise onu goze almayıp arkamızdaki araclari akdeniz 'e yönlendirerek geri geri çıktık . Zaten arkamizdaki Transporter'in de gecme ihtimali yoktu :)

BUDA BÖYLE BİR ANIMDIR .

Plakasini not edip yan ayna icine kagitla koysaydiniz o sekilde bir kac kisinin hayatini kurtarmisligim coktur.

Ben buraya alıntıladım hocam. Sizin konu dağılırsa diye peşinen önlem aldım :D Şimdi ben bir girsem Opel'den... Allaaah.... Ayıplı sattıkları araçlarından girip sağlam aracı perişan veren servislerinden çıkarım. :) Opel sahiplerini rahatsız edici söylemlerim olabilir. 4 senedir bayılarak bindiğim arabam eski Opel'lerden, o ayrı :p
Anladım hocam, Insignia özelinde 1.6 CDTI otomatiğin(2016) belli bir kronik sorunu var mıdır peki Opel'de tecrübeli biri olarak?

Plakasini not edip yan ayna icine kagitla koysaydiniz o sekilde bir kac kisinin hayatini kurtarmisligim coktur.
Abi O anki stresle aklıma gelmedi , biz oha çüş derken servisci basip gitti Zaten kapi açmaya yer yoktu , sürgülüden zar zor indim falan filan ama yapsaydik cok iyi olurdu babam da az önce diyordu .

inşallah güvenlik kamerasindan bulurlar . Suçlu olan bmw ydi . Ama olan gayet nizami park eden corollaya oldu .

İp ucu olarak araç okul servisi , fiat ducato eski kasa . (sahibinin gorecegini sanmasam da)

Anladım hocam, Insignia özelinde 1.6 CDTI otomatiğin(2016) belli bir kronik sorunu var mıdır peki Opel'de tecrübeli biri olarak?
Şimdi Insignia deyince işin uzmanı @Garaj TV arkadaşımız. O en doğru cevabı verir. Ben zamanında olumsuzluklar duymuştum ama arkadaş hiçbirini yaşamamış makyajlı yeni modellerinde.

Benim Opel'i alenen kötülediğim şöyle birkaç post'um var forumda:D:
https://www.otopark.com/forum/threads/opel-corsa-sedanmı-geliyor.1233/page-2#post-18326
https://www.otopark.com/forum/threads/opel-ve-sorunsuzluk.1611/#post-22985
https://www.otopark.com/forum/threads/opel-ve-sorunsuzluk.1611/page-6#post-171777
En somut anlattığım mesaj da şuymuş: https://www.otopark.com/forum/threads/gürses-opel-rezaleti.1157/page-2#post-15668

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...